Max313
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Max313
Member1. Vanus? (a.) Sugu? 14 ja M
2. Milline eluviis? koolis peab istuma, aga peale kooli on väga liikuv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Pikalt tavaliselt magad? 8-9 tundi
4. Oled selle tundide arvuga rahul? jah
5. Kaua sooviksid magada? 9 tundi
6. Ümbritsev kodukeskkond? väikelinn
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? mind ei häiri magamajäämisel miski, ainult vb tühi kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? mugav voodi, paras toatemperatuur
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? mure
10. Milline oled unisena? ärrituv ja tusane
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? suhtlemises
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? magan võimalusel rohkem
Max313
MemberTglt oli apse mõlemalt poolt väga palju, aga see oli lume pärast. Päris tore oli vaadata, kuidas vabatahtlikud ja Pohlak poolaegade vahel lund koristas. Ma arvan, et kui oleks mäng olnud normaal tingimustes oleks võit ka rasekmini tulnud. Esimene poolaeg oli mõlemalt poolt ebakindel, aga teist poolaega suutsime alustada korralikult ja tekitada vastase värava all palju ohtlike olukordi. Saag tegi ründes päris head tööd. Hea mäng ja loodetavasti suudame me sellel aastal veel võita.
Max313
MemberKui anda, siis anda kõvasti! Alguses rusikaga täiega litt näost sisse, siis jalaga kolmnurka ja siis jalaga veel kõhtu, siis peaks juba asi vask olema, soovitan mitte esimest lööki teha
“> Kui teeb vastane, siis lendad täiega sisse talle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidugi peab ka hea löök olema, et mitte ise peksa saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan just esimese löögi teha, kui sul on kamp vastas. Ja kui on võimalus näkku lüüa, siis ikka kohe vastu nina anda. Muidugi on hea veel vahelihasesse lüüa.
Max313
MemberHuvitav, kas siin on kõik ka ausad mehed
Max313
MemberKummargil kangi vastu kõhtu tõmbeid tehes peab küünarvars olema kogu tegemise keskel suhteliselt vertikaalne, vastasel korral treenid sa käsivarsi, mitte selga. Põhimõtteliselt tõmmates tunneta, et tõmbad küünarnukide tipudega, mitte biitsepsiga. Kangi tõmbad kusagil vöökoha, naba kõrguselt vastu kõhtu. Kõrgemale tõstes töötavad õlad ja trapets rohkem, madalamale tõmmates töötab lailihas rohkem. Üla keha on 30…45 kraadise nurga all horisontaali suhtes. Kangi alumises asendis lase raskusel selga läbi käte venitada, ära hoia abaluid tugevalt ülemises asendis pinges. Alaselg peab olema fikseeritud, sealt läbi nõksutades on seljavigastuse oht.Ma olen kuulnud veel, et põlved peavad natuke kõverad olema.
veebruar 26, 2008 at 7:33 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142691Max313
MemberSeal lõpus ju minu arust näitas, mis muusikat on kasutatud! Ei viitsi kontrollida kah, aga mu arust oli igatahes!Sorry. Ei jõudnud lõpuni vaadata.
veebruar 26, 2008 at 7:20 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142684Max313
MemberKeegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?
Max313
MemberMa jään aastas 1-2 korda haigeks ,aga on olnud aastaid, kui ma üldse ei jää. Üks haigus on kindlalt 5-7 päeva. Vahest on palavik 39-40 kraadi vahest 37,5-38,5. Aga jõuga on nii, et kui mul on olnud selline kergem 4-5 päevane haigus, siis mu keha on rohkem taastunud ja ma jaksan asju hoopis suuremate raskustega teha. Võib-olla sellepärast, et mu keha on peale haigust 3 kilo kergem. Aga nüüd juhtus selline hull asi, et ma kaotasin kolme päevaga 5 kilo! Õnneks nüüd olen söönud korralikult ja kaalu hakkab veidi juurde tulema.
Max313
MemberIgast spordipoest peaks saama.
Max313
MemberIse olen 13 aastane ja surun rinnalt 60kg, aga ma arvan, et ma suudan ka 65 ära suruda. Pikkus on 175cm ja kaal 65 kg. Enne 14 sünnipäeva tahaksin ikka vähemalt 70 ära suruda ja sünnipäev on mul kolme kuu pärast.
Max313
MemberMõtlen juba eesootavast jahedast dušist ja maitsvast praest.
Kui ma sellest mõtlen, siis läheb kõht tühjaks ja ma hakkan kiirustama. Jõukas on mul üks sõber, kellele ema vahest helistab ja küsib, et mida nad õhtul söövad, siis tuleb küll hull nälg peale.
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)