Max1988
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Max1988
MemberHei, teema eskaleerus kiiresti. Palju arvamusi palju infot.
Üritan vaikselt mingeid harjumusi sisse viia, eesmärgiks kasvõi 3x päevas toitumine.
Kaloreid ja nendes sisalduvaid süsivesikuid,valke, rasvu vast esialgu lugema ei hakkaks, pigem üritaks suvalised näksimised koondada 3-ks toidukorraks päevas ja igasugu kabanossid ja muu lihtsasti kättesaadava asendad millegi asisemaga.
Idee siis süüa hommikul, lõunal ja õhtul esialgu et saavutada mingi regulaarsus.
Muidugi hommik,lõuna ja õhtu on minujaoks väga suhteline mõiste, mõnikord hakkab minu päev alles kell 14 pealelõunat, teinekord kell 4 varahommikul, seda siis seetõttu, et minu töögraafikus ei ole mingit rütmi ega loogikat, aga seda ma muuta ei saa.
Regulaarsuse saavutamiseks peaks toidukorrad jaotama vist teatud aja taha sõltumatta ärkamise ajast?
Näiteks hommikusöök 30 minutit ärkamisest, lõunasöök 5h hommikusöögist ja õhtusöök omakorda 5h lõunasöögist ?
Idee järgi sööks hommikul putru ja jooks kõrvale kohvi, kuigi see mõte tundub natuke hirmuäratav, kuna hommikuti reeglina lihtsalt ei ole isu mitte mingi söögi järele. Igaljuhul ostsin mingisugust nordicu kiirkaerahelbeid ja hakkan neid hommikuti sisse vägistama endale, ehk lõpuks tekib mingi harjumus ja tekib ka isu hommikuti.
Lõunaks sööks midagi kerget näiteks siis võileibu ja mõne puuvilja lisaks.
Ja õhtuks midagi asjalikumat kartul, liha või midagi sellist.
Igaksjuhuks varuks mõned puuviljad enda päeva kui söögikordade vahel peaks mingi nälg tekkima ja ei tekiks ahvatlust kiire burger kuskilt krabada.
Loodan et olen enda mõtetega õigel teel?
Üldiselt tahaks vaikselt füüsilist ka parandama hakata, eile näiteks tegin väikse “treeningu” tulemuseks võib õelda et vorm on päris halb. Ühe näitena võib tuua, et kätekõverdusi korraga üle 10 teha ei suutnud ja see viimane tuli juba värisedes ja vaevaliselt.
Igaljuhul nägi asi välja nii:
5 min võimlemist ja venitust
10x kätekõverdusi
30x istessetõuse
30x kükke
ja kõike seda siis 3x läbi.
Kulunud aeg ehk miskine 25-30 min, tulemuseks päris suur südame tagumine, üritasin pulssi mõõta, ei tulnud väga välja.
Naha võttis märjaks ja hingeldama ka, aga pole hullu ma olen positiivne selles suhtes et eks ajaga hakkab paranema ja ausaltöeldes ei jõua ära oodata juba neid edusamme.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi ise poleks arvanudki et vorm niivõrd halb, aga numbrid ja tulemus räägivad enda eest.
Täna kätes selline väsinud tunne.
Igaljuhul leidsin ka mingisuguse treeningkava mida võiks täitma hakata
http://www.fitness.ee/treeningkavad/63
Lõuatõmbed jätaks välja kuna pole kuskil teha neid, lae all mingi gaasitoru jookseb, aga sinna külge väga ei kipu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle kava juures jääb üks asi arusaamatuks, kas nö 2. päev ehk aeroobne läheb treeningpäeva või puhkepäeva alla, et kui eile tegin siin vaikselt kodust trenni kas siis täna ei tohiks jooksma minna?
Plaanisin täna jooksma minna ja vaadata kuidas see välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahtmine elustiili muuta on mul suur! Üritan kuidagi motivatsiooni hoida, et see tahtmine kuhugi ei kaoks.
-
AutorPostitused