Mauno
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mauno
MemberLoodan vend vähki minagi v?istlemas näha,ei ole ise teda oma silmaga näinudki,piltide peal on täitsa OK.
Mauno
MemberJääme siis isand vend vähki ootama,sest mul on terve nimekiri küsimusi,mida temalt küsida tahaksin.Kõva trenni kõigile!
Mauno
MemberKuna olen oma küsimustele siit juba väga häid vastuseid saanud,siis küsin veel:Õlad-kaks korda nädalas treenides milliseid baasharjutusi peaks tegema ja kui suurte vahedega?Ikka ette tänades.
Mauno
MemberMina tahaks ka Ott Kiivikat küsitleda,kui ta veel siinkandis on.Kuidas nende põlvedega siis on?Kas ma peaksin kangiga kükid ära jätma,et põlvesid säästa?Kuidas Oti enda liigesed funktsioneerivad-häireid ja valusid ei ole esinenud?Tänan.
Mauno
MemberSa ikka nii loll ei olegi,kui alguses välja paistis.Tundub,et panid tõesti teemaga mätasse.See siin on vend Vähi teema.Vend vähk on vist täna pildiga väljanäitusele pandud.
Mauno
MemberKõigile,kes min toetasid ja nõu andsid(välja arvatud Alan).Proovisin nädalavahetusel jalga ilma kangiga kükkimist teha.Asendasin kükid masinaharjutustega ja jala võttis ikka täis.Ma ei ole ju mingi proff ja mulle sellistest harjutustest täitsa piisab.Tänan.
Mauno
Memberet vend vähk ise ei saa aega siia tihti tulla.Tema vastus oleks ka väga oluline.Temal pidid olema ühed ilusamad jalad.
Mauno
Member…küsimus.Olen proovinud teha kükke kangiga,aga põlvedel on ilgelt valus.Kas valu läheb pikapeale üle?Kasutan ära rahva kohalolekut ja kohe küsin.
Mauno
MemberPanin omale käe südamele ja pean tunnistana,et tunnen ennast tõesti jõusaalis nende ilusate kehade vahel ebakindlalt.Seal on küll vahel veel paar paksu poissi-tüdrukut kes on eluga rahul ja higistavad kaloreid välja,aga mina nii ei saa.Kõik vaatavad kaasatundlikult.
Mauno
MemberKas oleks võimalik kuidagi õllejoomist ja kulturismi ühendada?Ma vist ei suuda õllest loobuda.
Mauno
MemberHullud!Ma ei julge unistadagi omale selliseid muskleid nagu kiivikal või vähjal!Saaks paar kilogi alguseks maha.Naba on vagu rosin kõrbes.Kõht on ees,noh.Kas ma peaksin äkki õllejoomist ka piirama?
Mauno
MemberMina olen juba pool aastat jõusaalides tähtsalt ringi käinud,aga keegi ei taha minuga koos trenni teha!Oleks vaja paarilist.
Mauno
MemberTahaks ka mõne sellise musklimehe käe alla sattuda,ega seda edu vist muidu ei saavuta.Olen proovinud ühe oma algaja sõbraga trenni koos teha,aga see oli veel lollim kui mina ja pärast läksime koos õlut jooma…
Mauno
MemberKes treenib vend vähki?
Mauno
MemberEt ka vend vähk ise on kunagi keemiaga kokku puutunud,aga nüüd ei ole seda juba mitu aastat teinud.Palun kommentaari!
-
AutorPostitused