matuyo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matuyo
MemberSai siis miskisugune toidukava endale kokkupandud: päevane kcal tuli 2430, rasva 80g valku 130g süsivesikuid 310g. BAV on 1810kcal. On rasva valgu ja süsivesikute suhe normis või vajaks korrigeerimist ?
matuyo
MemberPigem tekkis mul selline küsimus, mille alles nüüd välja lugesin.. kuidas see on võimalik, et toidulisandi jaoks leiaks raha, aga toitumiskava jaoks mitte…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõtlesin isegi sellepeale, et mis ma sinna kokku nüüd kirjutasin – aga edit’it vajutada ei viitsinud. Reaalselt on tegelikult kõik kinni minu emas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleb, et liiga noor, et kindlakavaliselt toituma hakata ja ei olnud nõus mulle siit toitumiskava tellima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas muscle + ja nüüd siis ilmselt hera80 suudan talle taastajate nimega pähe määridamatuyo
MemberReaalselt siis vanus toidulisandite tarbimise kasulikkust ei määra jah ?
Aga siiski on mul raskusi ise oma toitumise korda seadmisega – kannatan motivatsioonipuuduse all, mis tuleneb toitumise paigast olemisest (ei näe mõtet jõusaalis rassida, kui toitumine paigast). Kui tervet toitumiskavat kirjutada ei jõua, ei viitsi, ei taha (täiesti arusaadav muidugi) – siis võiks mind siiski aidata sellegagi, et millal mida kõige kasulikum süüa oleks (plaan oleks siis toituda 5-6 korda päevas aga kasulikult).’
E: veel üks küsimus: igalpool on kirjas, et kui tahad kaalu langetada, siis tuleb rohkem kaloreid kulutada kui tarbida. Siiani pole ma aru saanud, kas keha ise tarbib samuti kaloreid või tarbidakse neid ainult füüsilist tegevust tehes ?
-
AutorPostitused