matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Memberproovi Chondromax aga jah eks seal läheb paranemisega aega ja seda kui palju seda tarvitama pead ei oska täpselt öelda.Nt. Arthrostop Plussi all on kirjas et vähemalt 3 kuud tarvitamist. See Chondromax peaks olema sulle sobiv kuna aitab taastada ja uuendada köhre.
matu124
Memberinimesed jah hakkavad praegu rohkem trenni tegema ,et suvel ikka kobe välja näha ja talvised pekid maha ajada.Kahjuks jäävad paljudel soovitud tulemused aga tulemata!
matu124
Memberminu arvates on maxsport.ee asjad head,see pro milk andis mulle ikka päris tahedalt juurde,maitse ka super ja üliodav mis kvaliteedis ei peegeldu!
matu124
Memberjoker oleks nii möndagi korda saatnud ju.Mee jalad pole midagi erilist ju,vaevalt joker alla jääb.
matu124
Membersee biolabi crapp ei kölba jah kuhugi,maitse on tappev ju.Ma ise vötan 3-4 korda päevas puhkepäev 2korda.
matu124
Memberarvatavasti aitavad sind liigesetoidud ja poleks paha kui teha sealjuures tasakesi ka harjutusi,mitte pingutada vaid lihtsalt liigutada tasakesi kuni on olukord paranenud.
matu124
Membervalus valus valus,see 70kg ninna vöis ka päris räme olla,hammastesse ka aiaiaiai.Sellised juhtumised vöiks nägemata jääda!
matu124
Memberõlu ei tee jah midagi,kange alkohol nagu viin aga on küll jama tarvitada eriti kui mälleri jood.Siis vöid kindel olla et see mis ennem oli on mingil määral kadunud.Muide väike koffeiini laks pidi hoopis kreatiini möju viimastel uuringutel töstma.
matu124
Memberminu arvates see kandilisus pole küll eriti kena
matu124
Memberandge teada kust osta saab…
matu124
Memberhttp://gallery.amazon.ee/albums/Absoluutse…eistrid/aaj.jpg
Palju õnne ka minu poolt!
matu124
Membermul oli hommikul örn valu ja koolis pärast läks eriti hulluks,tulin koju siis oli natuke aega valu sees,magasin 2 tundi ja läksin jöuti väikese kipitusega, trenni ajal kadus nagu niuhti ära ja peale seda tuli tagasi,nönda tasakesi möikab.Ju mul gaasid on.
matu124
Memberma mötlen et arvatavasti ongi gaasid,mul ennegi olnud, asi selles et hommikul oli suht jube valu sees. Liikumisel,köhimisel,hingamisel valu pole.
matu124
Memberma arvan et trapetsi tegemine vöib seda vähendada vöibolla
matu124
Memberkui üle panna kövasti siis muidugi on kahjulik,nagu köikide teiste asjadegagi. Aga muidu kreatiini kasutatakse ju vanuritel südame rütmi saamiseks ja veel mingitel ravieesmärkidel.
-
AutorPostitused