Skip to main content

matu124

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 328 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: probleemid liigestega #82311
    matu124
    Member

proovi Chondromax aga jah eks seal läheb paranemisega aega ja seda kui palju seda tarvitama pead ei oska täpselt öelda.Nt. Arthrostop Plussi all on kirjas et vähemalt 3 kuud tarvitamist. See Chondromax peaks olema sulle sobiv kuna aitab taastada ja uuendada köhre.

in reply to: Biolabi toidulisandid #82210
    matu124
    Member

inimesed jah hakkavad praegu rohkem trenni tegema ,et suvel ikka kobe välja näha ja talvised pekid maha ajada.Kahjuks jäävad paljudel soovitud tulemused aga tulemata!

in reply to: Biolabi toidulisandid #82208
    matu124
    Member

minu arvates on maxsport.ee asjad head,see pro milk andis mulle ikka päris tahedalt juurde,maitse ka super ja üliodav mis kvaliteedis ei peegeldu!

in reply to: Joker&Mesi #82121
    matu124
    Member

joker oleks nii möndagi korda saatnud ju.Mee jalad pole midagi erilist ju,vaevalt joker alla jääb.

in reply to: Biolabi toidulisandid #82120
    matu124
    Member

see biolabi crapp ei kölba jah kuhugi,maitse on tappev ju.Ma ise vötan 3-4 korda päevas puhkepäev 2korda.

in reply to: probleemid liigestega #82072
    matu124
    Member

arvatavasti aitavad sind liigesetoidud ja poleks paha kui teha sealjuures tasakesi ka harjutusi,mitte pingutada vaid lihtsalt liigutada tasakesi kuni on olukord paranenud.

in reply to: See võis valus olla #81981
    matu124
    Member

valus valus valus,see 70kg ninna vöis ka päris räme olla,hammastesse ka aiaiaiai.Sellised juhtumised vöiks nägemata jääda!

in reply to: jälle kreatiin #81808
    matu124
    Member

õlu ei tee jah midagi,kange alkohol nagu viin aga on küll jama tarvitada eriti kui mälleri jood.Siis vöid kindel olla et see mis ennem oli on mingil määral kadunud.Muide väike koffeiini laks pidi hoopis kreatiini möju viimastel uuringutel töstma.

in reply to: Uus foorum #81656
    matu124
    Member

minu arvates see kandilisus pole küll eriti kena

in reply to: 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone #81627
    matu124
    Member

andge teada kust osta saab…

in reply to: Õnnitlused Olev Annusele! #81591
    matu124
    Member
    in reply to: pimesool #81487
    matu124
    Member

mul oli hommikul örn valu ja koolis pärast läks eriti hulluks,tulin koju siis oli natuke aega valu sees,magasin 2 tundi ja läksin jöuti väikese kipitusega, trenni ajal kadus nagu niuhti ära ja peale seda tuli tagasi,nönda tasakesi möikab.Ju mul gaasid on.

in reply to: pimesool #81459
    matu124
    Member

ma mötlen et arvatavasti ongi gaasid,mul ennegi olnud, asi selles et hommikul oli suht jube valu sees. Liikumisel,köhimisel,hingamisel valu pole.

in reply to: Palun aidake.. #81454
    matu124
    Member

ma arvan et trapetsi tegemine vöib seda vähendada vöibolla

in reply to: Kreatiin ja muud sellised #81257
    matu124
    Member

kui üle panna kövasti siis muidugi on kahjulik,nagu köikide teiste asjadegagi. Aga muidu kreatiini kasutatakse ju vanuritel südame rütmi saamiseks ja veel mingitel ravieesmärkidel.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 328 total)