matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Member“mõni” on suhteline mõiste ja kui su teelusikas on 1g siis pole midagi öelda, tahaks näha millised need teetassid veel on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis asja sa räägid? kes ütles ,et mu teelusikas 1g on üldse? ja see kas sa vötad 5,5g vöi 4,5g ei loe mitte midagi,vaata mis viimastel uuringutel üldse öeldi ,et päevas 1 kord 3.5g korraga on piisav.
matu124
Memberhakka vötma CalciMag vitamiine vöi muid magneesiumiga tablasi
matu124
MemberPilte on w?Ei
matu124
Memberpane väikese kumerusega,see 1g siia sinna ei loe midagi
matu124
Memberhttp://video.google.com/videoplay?docid=-2…&q=bodybuilding
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matu124
Membermul kuskil kuuris mädaneb üks mini,ees on julm piik ja sportsumps mis teeb söites ilgeid litakaid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matu124
Memberproovi fastum geli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mul on isegi vietnami balsam aitanudmatu124
Memberesilehega vöiks ju samuti midagi korda saata.
matu124
Memberkui ikka teha öieti trenni ja süüa öigesti siis kaal langeb nii vöi naa ,vaata oma söögikorrad üle.
matu124
Membervõid ikka
matu124
Membermingit kindlat vanusepiirangut pole, vabalt vöid tellida kreatiini monohüdraadi ja panema hakata.
matu124
Memberpalju önne!
matu124
Membervöibolla siis juba panna mingid treeningklassid ka juunior ja muud sellised.
matu124
Memberpalju önne!
matu124
Membermidagi pole ju karta, vaata krt teinekord siis vastu ja näevad kas on töesti mönus,selle süstimise peale oleks ma sellele tüübile rääkinud et pole midagi tarvitanud
-
AutorPostitused