matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Membertoo glükosamiin on ainult arsti ettekirjutusel jah?
matu124
MemberHmm … mul on see KONTO olemas. Reidipedeks ma ennast ei pea. No mingit feimi ei korja ja siin oma KONTOT ära ka ei mainiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga … lihtsalt hea koht suhelda.
Eks see rohkem igaühe enda asi

LEITUD
??:”>matu124
Membermul on tulnud nende kenade ilmadega kena väsimus,jöuti ei viitsi üldse minna käisin pühap ja siis oli tegelt veel suhteliselt kena,siis täna käisin uuesti ja vaatasin et jöudu on isegi juurde tulnud vörreldes 2 nädala taguse ajaga aga jah surudes hakkas järsult ranne valutama ja terve trenn käis närvidele see valu.Nüüd on veel käsi ka sidemes ja loodetavasti kaob kiirelt ära,et järgmisest nädalast ikka uuesti kena tuhinaga uuesti treeninguid alustada!
matu124
Memberendalgi väsimus koguaeg,magan küll kenasti+ kindlasti on olnud viimased 2 nädalat oma 3 tunnine löunauinak aga väsimus ei paista kaduvat kuskile,jöusaalis ei viitsi ka käia kui väsimus peal…
matu124
Member100% puuvill vöi möni teine hea materjal,kindlasti mitte midagi tehist,samuti peaks olema kindlasti tikand,et oleks ikka kvaliteetne ja mönus kanda,samas ka suhteliselt vastupidav.
matu124
Membervöiks olla ka mingi natuke liibuvam variant lühikeste varukatega…
matu124
Memberma olen näinud osasi sellisi nn.kappisi küll kes käivad korra nädalas vöibolla jöudis,kui sedagi ja on ise täielikud naised,vöivad ju olla suured aga see on ainult pekk,siis hakkavad öpetama endast väiksemaid kes on väga agarad jöudu tegema ja jõusaalis käima,selliseid tüüpe on viimasel ajal mulle vähemalt silma hakanud… AGA raskused räägivad enda eest!
matu124
MemberNatalia Nazarenko on minu arvates siiski koos pisikeserosinaga köige ilusamad naised eesti naiste jöumaailmas.
matu124
Member40sek tegin just kehalise eksamil 63 tükki
matu124
Membereks aasta kokkuvöttes tuleb suht palju jah, mingi 1k kuus ikka kindlalt tuleb kokku lisanditest+jöut aga toitu ei oska öelda, sinna vbolla teine samapalju vöi rohkem.
matu124
Memberma jätkan ise ikka täie rauaga, vabal ajal muidugi ölu ja rand,oi kuidas tahaks juba!!!
matu124
Memberaga mis raskusega…..max raskusega kui teen jõudu?no paned sellise raskuse ,et teedgi oma 5-6 ära ja rohkem ei jaksa.
Samas vöid ka veel väiksemaid seeriaid teha ntx. 3seid eks see köik on tegelikult kinni isikus endas ja mismoodi ta tunneb kuidas talle on parem.
matu124
Member1-5 on jöud ja mingi 6 seeriat tuleks teha ntx. lamades surumises.
matu124
Memberei tööta aga annab tööle panna,ma pole talvest saati puutunud
matu124
MemberNo nüüd sa oled oma postituse ära muutnud ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seega said ise ka aru et panid veits puusse! Muidugi ei loe, kes seda üldse väitis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loe aga uuringuid edasi!ma muutsin kohe alguses kui ma posti tegin ja siis ka ainult selle ,et lisasin ,et üks gramm siia sinna ei loe midagi!
-
AutorPostitused