Skip to main content

matu124

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 328 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mida arvate sellisest dieedist? #109287
    matu124
    Member

lollus minu arvates

in reply to: Triitseps #109286
    matu124
    Member

Dennis James’i treeningvideos siin fitness tv-s näitab ta vaheldumisi üks käsi haaval üht triitsepsi harjutust mis on minu arvates väga hea, viimasel ajal olen teinud ja mul vähemalt vötab triitsepsi väga mönusalt läbi!

in reply to: kreatiin #108042
    matu124
    Member

vötta vöid muidugi, ma ise proovisin ka peale paari kuust käimist alguses ja tuli nönda kohe selle paari järgmise kuuga juurde massi ja ka jöudu tuli surumises kövasti juurde.Löpetad siis muidugi veidike vee arvelt kehakaal läheb alla aga tulemus selle eest jääb ikka jöu poolt alles ja samamoodi kasvatab kreatiini tarvitamine ka lihast!

in reply to: Punnis kõht #107374
    matu124
    Member

no selge et magu venib ,sellest tulenevalt tulebgi köht ette punni,endal oli samamoodi aga mul oli pikem paus vahepeal jöusaalist ja üldse spordist ja enam pole mingit köhtu, söön köhu täis aga ikkagi pole midagi,vanasti oli kena pall kohe ees

in reply to: maxsport #101637
    matu124
    Member

vägagi usaldatav koht

in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #99409
    matu124
    Member

päris idiootne vastus töesti… inimesed ei mötle enam üldse vist enne kui vastavad… köigepealt möelge kas teil on endil köigepealt piisavalt kogemust ja vilumust ja alles peale seda kas soovitada teisele inimesele midagi

in reply to: Ujumine peale jõusaali #86594
    matu124
    Member

hea lõdvestus just..

in reply to: Õnne Kiisumiisule! #86507
    matu124
    Member

palju õnne!

in reply to: Valu kuklas #86456
    matu124
    Member

mul oli vahepeal sama asi,suruda ei saanud üldse ja jõusaalist olin 2 nädalat talvel eemal ja läks normaalseks uuesti.

in reply to: mõõda ennast #86280
    matu124
    Member

tabeli järgi vöttes on sama mis kamel aga see pole väga täpne midagi,osadel on möned kohad rohkem arenenud ja möned vähem..

in reply to: Kava!! #86230
    matu124
    Member

oleks ka soov kava saada, treenin 3x nädalas hetkel,martin33563@hotmail.com

in reply to: Perekool – tõde peitub siin! #85884
    matu124
    Member

kunagi käisin ühes ühikas pidevalt jöusaalis ja seal olid ka seinal igast harjutused,ühel pildil oli kujutatud vennikest rippumas ja ketas oli “asja” küljes, igatahes kujutas see täpselt seda.

in reply to: trenn enne hommikusooki #85877
    matu124
    Member

sõõmise piiramisega tuleb ka tulemus, jaotad lõunad nagu eelmises postituses on räägitud ja korraga sõõd vähe,samuti enne trenni ei tee halba väike puhas musta kohvi klaas ära juua,soodustab rasvade löhustamist.Samuti l-karnitiini kastutamine tuleb kasuks,igasugused fat-burnerid ja arctic slim-line.

in reply to: Perekool – tõde peitub siin! #85642
    matu124
    Member

huvitav kas Kalmus vastas sinna ise vöi oli see lihtsalt möni tebiil.

in reply to: Logo muutimine ? #85674
    matu124
    Member

ei vana on ikka soliidsem ja kenam minu arust.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 328 total)