matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Memberma söin vahepeal starterit körvale juues , selline mönus maitsete kooslus tuli minu jaoks
matu124
Memberpole mötet vötta väga minu arust, söö kövasti lihtsalt ja tee trenni, see kreatiin ei tee ka mingit imet nii ,et jah….
matu124
Member5. Bob Chicerillo?
matu124
MemberTööl oleks parem süüa 2 korda. Enne trenni tuleb KINDLASTI süüa. Pärast trenni jood oma valgujoogi ära ja kodus veel 1-1.5 tunni pärast sööd.Mis ajast enne trenni süüakse? min tund aega enne jah aga mitte vähem kindlasti…
matu124
Member
matu124
Membermitmekesisem kindlasti, ja see ,et ta punnis on ei tähenda et seal sul pekk on ,magu on veits suurem ja ongi köht punnis, käi jöusaalis ning loe siin foorumis on erinevat infot külluses.
matu124
Membersuper, teist päeva gripis juba kuid sain siiski poes ära käidud, nüüd mugin siin kalamarja ning röstsaia….mönus!
matu124
Memberjah seda küll.
matu124
Memberno anna aru… Lased lebo paar päeva ja pole enam midagi…
matu124
Memberjah eks ta ole ,ma ka siin 2 päeva vaatanud kuidas midagi teha saab, ikka kövasti harjutamist on vaja et teha midagi sellist nagu seal videotes oli tehtud, funktsioonide ülesleidmine teeb peavalu seal
matu124
Memberpalju önne!
matu124
Memberära sebi oma jama ,lase teha endale kava ja oma vajaduste järgi, köige parem variant!!!
matu124
Membertäiesti jube ,mina rohkem siia teema alla ei vaata ka, vötab trenniminemise isu ära nagu naksti
matu124
Memberpalju önne!
matu124
Memberei ole proovind nönda eriti aga eks 16eluaasta alguses oli mingi 60 vbolla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriline kilu olin ka seejuures ,sis hakkasin tegema ja mingi 8kuu prast tegin juba 90ga kaheksasi seeriaid ja nii, hetkel 17 ja reordit pole üritanudgi eriti, pakuga olen trenni teinud siis mingi 120 on viimane kaal.AutorPostitused