matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Memberjöutömbes on jah haarde tugevus väga tähtis,ise muidu rannet eraldi pole teinud kunagi.
matu124
Memberhea meelega osaleks!
matu124
MemberMismoodi siis yka korralik seeria peab lõpema valuga või ilma valuta?seeria löppeb valuta
matu124
Memberega tulemused tulevad ajaga ju ,kasu on ikka ta taastab ju lihast aga ega see mingi imerohi pole ,samuti ka kreatiin.
matu124
Memberalguses prolabi oma mis oli ilge jura,nüüd vahepeal Vägilase tooteid mis on super hea maitsega ja on arengule tulnud väga palju kasuks nüüd tellisin vahelduseks whey1 ?hokolaadiga mis on suhteliselt normaalne,sellega on imelikult kuidagi kaal alla läinud 1kilo aga köhulihased on ka väga välja tulnud.
matu124
Membersärgid ja muu kraam oleks töesti väga tahetud ,isegi väga huvitatud!
matu124
Membertõesti hea möte!
matu124
Membersellist asja küll ei ole et sul see neere kahjustab,sest see peaks olema nii meeletu kogus mille sa peaks ära jooma ja lihasesse ei jää ta sul kah,tarbid kretiini monohüdraati siis jääb aga seda ka natukene ainult.
matu124
Memberpingeid vöib ta sul jah rahustada aga ega ilma vilumuse ja pideva treeninguta ei jöua kuskile.
matu124
Memberma arvan halvasti igatahes,ühe korra vöib ju proovida aga jah enamat mitte.Jöusaaliga narkootikumid samuti kokku ei lähe.
matu124
Membermiks esitatakse nii lolle küsimusi,keegi vöiks panna mingi hoiatuse üles kuskile et enne uue teema postitamist kasuta vastuse leidmiseks otsingut!Selliseid teemasi on siin nii palju..Peale trenni on just köige tähtsam! Ise vötan muidu 4 korda treeningpäeval ja 3 korda vabal päeval
matu124
Memberhead ta ei tee kohe üldse jah,isiklikult küll peale suitsetamise mahajätmist kasvas söögiisu ja seega ka tuleb massi paremini
matu124
Member1# Läksin koolist tulles sõbra juurde ja olin seal umbes 3Tundi. Õhtu hakkas lähenema ja lahkusin sõbra juurest, kodu oli 400M kaugusel ja mina loll ületan teed valest kohast, auto tuudutab, kiire hoog sees ja lataki vastu selga. Lendasin üle esiklaasi(õnneks oli mul koolikott seljas + jope sees) muidu ma siin vist hetkel ei oleks. Igatahes pilt läks mustaks 10-ks sekundiks, tõusin ülesse ja mees küsis kas kutsun sulle kiirabi. Mina muidugi olin paanikas ja ütlesin, et “Ei ole vaja – Ei ole vaja” ja jooksin longates minema. Jõudsin kodule lähemale ja sõbrad tulid vastu, küsisid mis juhtus, mina muidugi vastan ” autoalla jäin ” ja nemad naersid kõhud krampis.
2# Kord jäin otse maja ees mikrobussi ette. Autol oli kena mõlk sees ja mina muidugi jooksin minema. Kõht valutas päev otsa.
3# Kunagi ammu väiksena sai palju lollusi teha ja siin ka näide.
Ootasin sõpra ja nägin, et üks elektri pirn on katki löödud ja mina loll muidugi läksin ja proovisin seda välja keerata. Arvake mis juhtus…..?
Surtsu sain ja kõvasti! Liigutada absoluutselt ei saanud, kogu keha oli krampis.
Oh-Oh-Oh.
4# Mängisime sõpradega korvpalli õues ja nägime, et korv oli lahti ja seega tuli mul geeniusel idee, et kallutame seda natukene veel, et saaks pealt panna. Seega otsisime suuri kive ja sai kokku klopsitud ja mina kui idee autor tahtsin esimest korda ise pealt panna. Liikusin 5-Meetri kaugusele, jooksin, hüppasin ja kukkusin selja peale. Hing oli kinni ja pilt must umbes minut.
5# Suvel nägin kuidas suured vennad persekaid panevad järve platvormi pealt. Tuli minulgi isu seda teha ja eks ma proovisingi. Kogusin julgust 2Minutit või nii ja kui oli piisavalt julgust siis hakkasin jooksma, olin peaaegu lõpus ja kõik ette mõeldud kuidas hüppet sooritada. Enne kui ma lõppu jõudsin tegin ma Salto või Kaks ja maandusin kõhupeale. Kõht oli punane mis õudne.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>####### Punktid ja komad võivad olla puudu või valede kohtade peal kuna kirjutasin kiiresti valmis, ÄRGE NÄKKU LÖÖGE, Äitäh! ##########
####Enjoy####
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>söidukitega kogemused olemas

matu124
Memberappikene mis küsimused
matu124
Memberpaari aastaselt koljuluumurd millest ma ei tea midagi önneks,olin kukkunud käies pea ees maha.2003 aastal kukkusin rattaga 3m körguselt pea ees otse asfaldile,peaga nönda laup ees.Sellega tuli C3-C4 kaelalüli nihestus ja väga napilt jäi ratastoolist puudu.Nüüd olen mingi 1,5 aastat trenni teinud pidevalt ja andis löpuks tunda kael mida praegu uuritakse aga hakkab juba korda minema.Muidu pole väga midagi olnud rohkem.Sellised väiksemad nipet näpet asjad.
AutorPostitused