matu124
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matu124
Memberma kunagi proovisin starteri energiajoogiga, päris hea oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matu124
Memberpealkiri on hea, Cuck Norris

matu124
Memberfast fastens your seatbelt!
aprill 14, 2008 at 1:13 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150203matu124
Membertestosteroon möllab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matu124
Member
??:”>matu124
Memberma teen kiirkaerahelbeid vaarikatükikestega hommikuks, need paki omad ja umbes 3min ehk läheb tegemisega, 2 pakki kaussi, piim peale ja mikrosse!
matu124
Memberei ole see jah mingi lollus, ma teen smithil rinda samamoodi ja tunnetus on hoopis teine, tavalise kangi alla nönda päris ei läheks töesti aga eks igaühe enda valik see on
matu124
Membersee on küll puhtalt hüpoteetiline vastus aga ma arvan, et suuresti sõltub mis käeline sa oled ja kuidas on käed eraldi mingi tehnika omandanud. St kui oled paremakäeline siis teoreeriliselt peaksid sa paremini tunnetama liikumist just paremal käel.no ma olen paremakäeline ,tunnetus on isegi vasakuga parem kui paremaga vöiks õelda
matu124
Memberjaaaaaaaaa kõva kõva, keegi ei tea kas kuressaares siin saaremaal keegi ka tegeleb MMA-ga ? vöi kuidas lood on
matu124
Memberjah need jalapressi harjutused olid jah ikka täiesti mötetud! liialdatud temaga kah seal päris kövasti ikka
matu124
Membermina aga vötan enne igat trenni kofeiinitablette ja nagu näha tasakesi rasv kaob, toitumist pole muutnud ja samuti ka aeroobset pole lisanud
matu124
Memberkasu on muidugi, enamusel ongi see ,et loodetakse kiiresti tulemusi saada, köik tuleb ajaga ning ma soovitan sul lihtsalt trenni minna ning kohal olevate treenerite käest näpunäiteid küsida ja treeningut vötta kui loomulikku tegevust kuna 3 -4 korda ndalas trenni peale 2 tundi panustada pole ju midagi?! ,samuti loe vöimalikult palju siit foorumist toitumise ning treeningu kohta!
matu124
MemberArnold kohe kindlasti aga ka Bob Chicerillo on jätnud hea mulje
matu124
MemberPALJU ÕNNE!
matu124
Memberpalju õnne!
AutorPostitused