matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMinu poolt kannatust ja mõistvat meelt !
aprill 13, 2010 at 6:27 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #264996matti
MemberJa kes ikka Leonid Taranenko pädevuses kahtlevad, siis väike video üldsegi mitte väikese 266 kg tõuka
matti
MemberSooviks teada, kas sõjaväes oleks võimalik omandada B-kategooria juhiload ? Mõnedelt olen kuulnud ,et saab, osad aga räägivad kindlalt, et ei saa.
matti
Member4,5 kilo kaalu on iseenesest isegi saavutatav, aga ma kipun arvama, et lihase osakaal ei oleks selles juurdekasvus kuigi suur, enamus rasvkude.
matti
MemberNo ühest heast purksist ei ütle kunagi ära
matti
MemberSinusugune mehann lastaks kohe koondise juurest lahti!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paned tavotile õli, see uhab taaveti kohe minema laagrist. Milleks see siis üldse sinna. 
Ei tea, mul on nad küll seni ära ilusti ära segunenud ja laagreid mõnda aega jooksmas hoidnud
Paremini jookseb kui tavott üksinda.matti
MemberEks ta nii kipub olema jah, et autoõlide ainuke pluss spetsiaalsete jalgrattaõlide ees jalgrattamääretena on kordades madalam hind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTunnistage neiud-naised, hoolimata viimastel aastakümnetel toimunub feministlikust propagandast, soovib iga naine enda kõrvale siiski mehelikku, tarkka, tugevat ja tahtejõulist meest, mitte aga peenetundelist “sõbrannat ”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
matti
MemberMina pole poolt mitte ühegi elu valdkonna puhul eluagse pikkusega karistusest. Ei vangistuse korral, ega ka mitte mujal. Karistuse eesmärk on miski muu, ja kindlasti poel eesmärgiks kogu elu aeg midagi mõista anda.Vangistuse koha pealt olen sinuga nõus, verstapikkuse kuriteoregistriga mõrvarretsile on mõtekam ja odavam kuul silmade vahele lasta.
MemberSamas võib eluaegne võistluskeeld esmakordsel vahelejäämisel muutuda vastaste eemaldamise vahendiks
MemberAga korraliku massikava ei meenuta see minu meelest siiski, liiga palju harjutusi.
matti
MemberMiks on üldse vaja teha eraldi harjutust/harjutusi õla tagaosale
? See saab koormust selja lailihase harjutuste juures niigi
MemberLisaks asdfghjkl jutule selle, et see kataboolsuse värk, sellega on nii et kui see sul juhtub(halva toitumise pärast), siis lihasrakud on kehas need rakud ,mis ei uuene. Et kui need hakavad ”surema”, siis uusi asemele ei tule!!! Parem karta, kui kahetseda, seega toitu ikka korralikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>