matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberJah, selles suhtes pean ma kassisilmaga nõustuma, et paljusid ameteid ei saagi pidada ilma ülikooli või kõrgkooli lõpetamata, sest ega ülikool ei ole ainult paber, see on ka teadmised, kasvatus ja last but not least– kindlasti ka tutvused !
Tõstke käsi, kes oleks nõus istuma lennukisse, mis on projekteeritud erialast haridust mitteomava inimese poolt ?
matti
Memberkui mina tahan TÜ-s majandust õppida, siis kas ma pean lisaasju ka veel õppima, nt matemaatikat ?Kallis sõber, kuidas te kujutate ette majandust ilma matemaatikata ? Matemaatikat saad nii, et vähe ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
matti
MemberNu arvestades seda, kui maitsva kalaga on tegemist, siis võib selle isegi ära kannatada
matti
MemberKui minna sõjaväkke, siis minna kindlasti ka aspirantuuri, ehk võtta sõjaväest maksimum
matti
MemberJätsin kuu aega tagasi suitsetamise maha, peale 10 aastat suitsetamist, nii hästi ei ole veel kunagi end tundnud, füüsline vorm ka hoopis teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainus probleem on monotoonsed unenäod, viimase kuu aja jooksul pole unes näinud muud kui suitsetamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Memberokei, no ma mõtlesingi nii et ühel päeval teen ainult selga ja jalgu..aga miks üldse õeldakse et ei tohi liiga palju harjutusi ühel päeval teha?
see ju ei takistab lihaste arengut ega midagi sellist? pigem nagu vastupidi just ju?
Tegelikult takistab küll, sa ei jõua ära taastuda, lisaks võib väsimus viimaste harjutuste ajal olla sedavõrd suur,et need arendavad pigem vastupidavust, lisaks võib olla probleeme ka keskendumisega. Eriti veel ,kui kogemust/staaži vähe. Parima lihase/jõu kasvu ei taga mitte maksimaalne, vaid optimaalne harjutuste/seeriate arv.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJohnny Bravo treeningkava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saab anda ainult negatiivse hinnangu.
Jalad ja selg kindlasti sisse võtta
matti
MemberTsiviilis võid Sa ju nii mõelda, siin aga muudad oma arvamust kiirelt.Ei saa siis korralikult süüa ?
MemberSelline asi ei saagi vabatahtlik olla. Mõtle ka natukene. Juba austusest nende vastu, kes meie vabaduse eest võideldes elu andsid; võiks see 8 kuud ära kannatada. Raudselt õpib midagi uut, teine keskkond ja näed asju teistmoodi; tekivad uued eluväärtused- mida iganes.Ja kui muid plusse ei leia, siis mõtle, et saad riigi kulul 11 kuud süüa ja olla
MemberSul oli siis seal eriti mugav elu. Nagu eelpool mainiti, väga “tüütu” asi see sõjavägi ja tasub äraproovimist. Kuid kas tüütuks saab lugeda ka seda, et nädalaid(va nädalavahetus, siis oli elu kasarmus või peale noorteaega kodus) pidi metsas aega veetma, ükskõik mis ilm ka ei olnud. Tuli vihma või rahet, vahet polnud. Tuli oma telkmantli all öö üle elada. Paremal juhul ühistelgis. Aga ega eriti palju und ei olnudki, nii et unest ei saagi palju head rääkida. Ja need rännakud, mudas, poris, vihmas, kõhust saati vees sulpamised täisvarustusega ja siis veel talveperiood. Kui elasid oma sõjaväeelu üle, jäid paljudele ikka mingisugused tüsistused, kellel seljahädad, kellel põlveprobleemid, kellel uneprobleemid. Teeb ikka meheks küll või kui mitte meheks siis tunne on kohe mehisem, et nii palju nussi sai ning sai üle elatud. Aga on asju millest saab küll elulõpuni rääkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lihtne on see ajateenija elu, kui päev läbi kasarmus mune laiaks istud, telekat vaatad või pleistat mängitakse(nagu olen kuulnud). Ajateenistuse vältel pole õieti püssigi käes hoidnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see pole üllatus tegelt, Eestis ju väga palju erinevaid pataljone. Mõned karmimad, mõned leebemad.
Teenisid jalaväes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?matti
MemberMingi mõju võib tal kindlasti olla. Olen kuulnud ühest Venemaal tehtud uuringust, uuringus uuriti inimese kopse. Välja tuli see, et Moskvas elava mittesuitsetaja kopsud on enamasti hullemas seisus kui Siberis elava suitsetaja kopsud.
MemberAga palun http://www.qwa.org/programs/content.asp
matti
MemberProovi aasta aega järjest 5×5 teha ja sa näed, et mingit arengut sul sellega ei tule. Ükski kava ei anna konstantseid tulemusi, selles periodiseerimise idee ongi. Selleks, et pidevalt areneda, ei ole olemas ühte kindlat kava – peab tegema nii 10-seid, 8-seid, 5-seid kui ka 1-seid seeriaid tsüklitena. Ainult see tagab pidevat arengut.Ja kui algaja, kellel on kehv tehnika ja mingit põhja all ei ole, hakkab kohe 3-stega treenima, siis tulemus on see, et ta lõhub end ära ja arengut ei tule.
See postitus tuleks jäädvustada ja kõigile (tulevastele) algajatele jõuhuvilistele lugemiseks üles panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMina olen viimasel ajal enne trenn tarbinud- beeta-alaniin+dekstroos
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nokib küll
“>matti
MemberSelg paigast !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne tegelikult
AutorPostitused