matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberKartulid+veiseliha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Membersa arvad et ma suudan k6igele vastata ?siin on n2iteks artikleid lihaskasvu kohta yle kymne ja teised on samuti tihti korduvad artiklid .
oma vanuse kohta v6iks kyll spec olla .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>14 aaastaselt on kõik targad, oota veel kuni 16 saad, siis tunned end vapsee maailma targemaina. See on ka ainus periood elus,kui tunned end tõeliselt targana. Hiljem kriitikameel kasvab ja inimene hakkab aru saama,et ta tegelikult mitte midagi ei tea

matti
MemberMulle on viimasel ajal hakanud meeldima 5×5, plaanin seda jätkata nüüd mõni aeg. Kuldne kesktee kulturismi ja jõutõstmiskavade vahel
MemberArmastus on väga ilus seda ei saa sõnadega väljendada, aga armastus võib olla ka väga valus.Valu on elu valvur
matti
MemberPole midagi hullemat kui naine, kel puuduvad naiselikud vormid
MemberÖnne ka minu poolt!!!
matti
MemberKes see Chuck Norris üldse on?Igal pool räägitakse, et Chuck Norris see ja Chuck Norris see.
matti
MemberVeab teil,mul pole üldse TV-d
MemberSuured t2nud kirjutamast!Yks vanem naisterahvas ytles, et naised armastavad armastust enda vastu

Mhm…Mis te arvate?
Ma arvan,et seda ei armasta üksnes naised, ka meestele meeldib kui neid armastatakse
MemberJah, armumine on meeletu tunne. Tunned lihtsalt ühel hetkel kuidas sind valdab mõnus soojus, ning ühel hetkel ei suuda sa enam mõelda mitte millestki peale Tema. Tema, kes tundub sulle sel hetkel täiuse kehastusena, ilma ühegi veata. Sel hetkel pole sul vaja muud,kui olla Temaga koos, ununevad söömine,joomine ja magamine, need tunduvad sel hetkel tähtsusetuna. Tunne on tugev ja äärmiselt meeldiv, selle kõrval kahvatub ka parima kvaliteediga ecstasy. Edasi on on kaks stsenaariumi: esimese korral teed sa selle otsustava sammu ning lähened temale ja teist võib saada paar.
Teisel juhul aga, jätad sa kaotuse vms. hirmu tõttu selle sammu tegemata ning kaotad võimaluse leida võib-olla parim kaaslane kogu eluks. Armumine läheb mööda ning sa naased taaskord tavapärase meeleseisundi juurde, kuni järgmise armumiseni, mis kahjuks lõppeb taaaskord samamoodi. Pikapeale tekib masendus, hakkad mõtlema, miks küll on teistel olemas kaaslane, minul aga mitte. Langeb enesehinnang , sa ei tunne end enam täisväärtusliku inimesena. Sagenevad masendushood, oled pidevalt nõutu. Olukord tundub sulle välaspääsmatu, kuni ühel hetkel, mingi juhtumi tõtt, taipad sa, mis on kõik need aastad olnud sinu probleeem. Sa tunned meeletut kergendust, tulevik tundub sulle kuldsena, sa tunned kuidas hakkab toimuma paranemine. See ei juhtu päeva ega ka nädalaga, kuid sa tunned, lõpuks ometi hakkab sinu elu ülesmäge minema. Lisaks suhetele vastassoost isikutega, parandevad ka elu teised tahud, progress on silmaga nähtav.
Mina usun armumisse esimesest silmapilgust, ühel hetkel käib peast lihtsalt väike klõps läbi ja hakkab pihta eespool kirjeldatud protsess. Samas on võimalik armuda ka inimesse,keda sa tunned juba 10+ aastat, sa tunned teda läbi ja lõhki, kuid siis, mingi pimeda juhuse tõttu käib peas taaskord klõps ja oledki armunud.
Armastus ei ole üksnes naiste pärusmaa, armastus on iga hingega inimolendi pärusmaa. Milleks end niivõrd ülendavast tundest ilma jätta?
MemberSelle kohta on hea ütlemine:Kuigi kõht on täis, võib menüüd ikka vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ütleks pigem nii: ükskõik kui täis kõht ka ei ole, väikeseks vahepalaks on alati ruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberSellist jama on väga raske kommenteerida
Memberainuke asi mis ma peale tavatoidu võtan on vahel glükoos. korra olen ka kuskil 150-200g Fast Muscle+ võtnud kahe nädala jooksul.alustasin 2008 august
http://bodyspace.bodybuilding.com/tmks88/m…on=progresspics siin progressist pildid
aa ja eesmärk on plahvatusjõud, et ennast oma spordialal arendada
Mis spordiga tegeled, kui see saladus ei ole?
MemberAga kuidas seda välja selgitada, kas see arv ka tõele vastab ? Igaüks võib omale vabalt 20+ aastat ka külge kirjutada ju
Memberantsuga tõmbab ju mõne päevaga juba 3-5kg alla, see suht heaKuda kellele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused