matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
Memberodav valguallikas on kala mida saad jõest püüda , karp/forell/haug …Isepüütud kala nüüd küll kokkuvõttes odavam ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTundes lähedalt mõndasid mängusõltlasi, siis on selline pilt tegelikult vägagi reaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nad ei ole enam terved inimesed
MemberRikas poiss peab olema, kui suudab sellise vormi saavutada…
MemberSuvel saab trenn ikka väga palju kannatada, töö tõttu viibin kodust väga palju eemal, ja eemal viibides pole jõusaaliks aega, seega on hea kui jõuab kord nädalas trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis siis ikka, sügisel uue hooga
MemberKooliajal TTK jõusaalis, suvel ja nädalavahetustel aga Kunda Spordikompleksi jõusaalis.
Ma ei liialda, kui ma ütlen,et Kunda jõusaal on koht,mis vastab absoluutselt kõigile minu nõudmistele, super koht,parimat pole olemas, kel võimalus, soovitan kindlasti külastada, te ei kahetse. Lisaks sellele on tegemist ka väga soodsa kohaga, täiskasvanule on on ühe korra pilet 20 krooni, õpilasele/tudengile on see veelgi soodsam. Peale jõusaali on lihaste lõdvestamiseks võimalik külastada ka ujulat, mis on samuti soodsa hinnaga. Seega, kes sattub Kundasse, külastagu kindlasti ka spordikompleksi !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTallinna Tehnikakõrgkool, masinaehitus, 2. kursus
matti
MemberKas on teil esinenud sellist asja, nagu et keegi tuleb ja ütleb, miks sa nii vähe tõstad või miks nii teed jms? Ka veel, et kas keegi on teie riietust kuidagi väljendanud halvasti (mis nõme riietus jne) trennis?Õnneks selliste imbetsillide otsa pole veel sattunud
MemberÜks asi mida ma sooviksin veel lisada- ära karda kaotusi/ebaõnnestumisi, võta kõike,ka sparringut ,eelkõige mänguna
IGAÜKS kaotab vahel, pärast kaotust pead lihtsalt tegema järeldused, mitte aga jääma selle pärast põdema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKreatiin oli muideks Prantsusmaal steroid. Zidane jäi vahele isegi. Ja tegemist ongi tegelt ju dopinguga(mida kasutatakse võistlustel paremate tulemuste saamiseks).Kreatiin ei saa mitte kuidagi steroid olla, uuri keemiat natuke
matti
Member585 naela= 265 kilo. On selge,et asi on feik ,kuna 265 kilo puhul painduks kang palju rohkem kui seal. Lisaks veel muud asjaolud…
matti
MemberSellised vennad ei käi küll saalis selleks, et midagi oma tervise heaks teha, vaid selleks, et sõpradele ja tuttavatele öelda, et KÄIN JÕUSAALIS.Just nimelt “KÄIN”
Telefoniga saali tulla on minu meelest üldse suht nõme. See näitab nagu suhtumist asjasse või nii. Kui ma ikka saalis olen siis pühendun maksimaalselt oma trennile ja ei taha mingeid segavaid faktoreid nagu telefon. Ja suht segav on ka kui su kõrval mingi vend oma isiklikke asju klaarib ( ja veel päris valju hääega ).
Mitte kõik ei saa kogu trenniaja telefonita olla, mõnel tuleb ka asju ajada samal ajal..
matti
MemberJah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.Äkki põhjendad oma seisukohta? Üksikasjalikult paluks
MemberKuule ära aja lolli juttu.Kindasti arvad sa ka,et Mossel ja Mersul pole ka hullu vahet,kohale ju saab mõlemaga, eksju onju:DSa oled küll iga müügimehe unistus
MemberMinu meelest oli suurim-parim muutmine Telliskivi tänava müüjal Jurokil
MemberPalju õnne vana !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused