matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 19, 2012 at 2:24 p.l. in reply to: Postimees: USA keskkooli õpilased kasutavad lihaste kasvatamiseks steroide #330374
matti
MemberArtikkel on ikka korralik segapuder. Toidlulisandid ja retseptiravimid on ühte pandud
matti
MemberInimene ei ole hunt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , inimese organism ei saa üldjuhul toore liha seedimisega eriti edukalt hakkama. Kui ma ei eksi, siis inimese maohappe kontsentratsioon peaks olema 2-3 korda nõrgem kui kiskjatel. Seega, parem on enne söömist termiliselt töödelda. 
matti
MemberEi saa santti sundida, kui sant ei taha kõndida.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Memberhttp://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=5〈=1
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberA kus on kükk
? Lähtudest enda isiklikest arusaamadest, siis treeeningkava, kus on kõhule 3 harjutust ja jalale 0 harjutust, ei kõlba isegi koera psse. Ise kirjutasid, et soovid läbi teha kõik lihasgrupid, kuna jalale pole ka väikseimat harjutusepoega, siis on ju see kava defektne ka sinu enda kriteeriumite kohaselt. Võta parem kasutaja Sarge pakutud treeningkava, kui soovid teha kogu keha ühe korraga, tee seda korralikult, ja ongi mõneks ajaks kõik hästi. Hiljem võid mõelda juba keerulisema kava peale. 
matti
MemberMeie, kes kasutame toidulisandit Vemmat igapäevaselt.
Saan ma nüüd õigesti aru. Sa oled ise samuti Vemma edasimüüja( seega ebaobjektiivne ) ?
matti
MemberVõib-olla veidi offtopic, aga kas keegi on proovinud immunoglobuliini sisaldavaid preparaate ? Idee poolest peaksid nad parandama tunduvalt immuunsüsteemi, muidugi on olemas ka see “karuteene ” faktor.
september 16, 2012 at 10:13 e.l. in reply to: Vahelduv trenn pikkade ja lühikeste kordustega #324539matti
MemberPigem soovitatakse teha pikemad tsüklid, ligi kuuajalised, nädal on liiga lühike minu arvates. Lisaks ei saa 8-10 korduselisi seeriaid küll lühikesteks lugeda, lühikesed on 2-5 kordusega, 8-10 võib pigem keskpikadeks seeriateks lugeda.
matti
MemberJaa, süntooliga kokku ei ole siin hoitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJalgu viimasena teha on parem, kui mitte midagi, aga arvestades, et tegemist on ikkagi sisuliselt suurimate lihastega inimesel, samuti funktsionaalselt tähtsaimate lihastega, siis kardan ,et sellisel puhul jääb sellise treeningu effektiivsus üsnagi küsitavaks. Mina arvan ,et kui teha jalgu, siis tuleks neid treenida esimesena, kuna nende treenimine, ma pean silmas just effektiivset treenimist, vajab lisaks lihasjõule ka üpris suurt vaimujõudu, kui võrrelda nende treenimist väiksemate lihasgruppidega, nagu triitseps, biitseps või kasvõi õlg.
matti
MemberMa ootaks uurimise ära, enne kui hakkaks siin mingeid järeldusi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberLisaks ei tasuks ära unustada, et loomasööt sisaldab üldjuhul ka omajagu tuhka, tavaliselt 8-10 %. Samuti võib see olla sedavõrd rõveda maitsega, et see ei püsi ka suurimal massohistil sees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2012 at 10:48 e.l. in reply to: Saksa jalgratturi ülivõimsad reied olümpiamängudel #321080matti
Memberhttp://sports.yahoo.com/olympics/beijing/GER/Robert+Forstemann/202996
Siin annab pikkuseks 5´8, mis ongi ligi 174 cm.
matti
MemberÜldiselt nende tootekirjeldustega kipub nii olema, et kui veerandit usud, siis oled ikka poolega petta saanud !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused