matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMis siis arvate?
matti
Memberanatoomikum, Biomeedikumpalju vaja on?? laiba säilitamiseks tervet vannitäit???
Ega siin juhuslikult formaliini mõtle?
matti
MemberMilleks,küsin mina? Tahad ka ladu röövima minna?
matti
MemberOsad nimetavad seda narkomuusikaks

See ongi 99% tõenäosusega ecstasy-uimas kirjutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen isegi seda ainet proovinud, mõju all olles on tahtmine kuulata ja ka komponeerida ainult sellist muusikat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2009 at 2:34 p.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206618matti
Membermatti
MemberSeekord on minu arust ikka tugevalt üle piiri mindud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberÕnnitlen !!!
matti
Memberained ongi leiutatud nende poolt, kes ise on nn. “enesehaletsejad” ja ei viitsi k6vasti vaeva n2ha .Äkki uuriks enne kasvõi natuke farmakoloogia ajalugu ?
MemberMassikasse suhtun isiklikult väga hästi, väga mõnus on seda vahurkoore ja jäätisega süüa
MemberPalju õnne!!!
matti
MemberRonnie sobib mõlemale vanuse poolest vanaisaks
MemberMina mõtlen trennijärgsele krambilähedasele tundele jalgades, või siis vaatan mõnda rammumehe võistlust enne
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
Siin olen ma nõus sinuga, MEE, olen samuti arvamusel,et harrastussportlasel pole vaja täpset toitumiskava, põhimõtted peavad selged olema, igat grammi mida sööd pole küll mõtet analüüsida, rohkem tuleb lähtuda sisetundest. Korralik treeningkava peaks küll olemas olema,aga seal domineerigu põhiharjutused, pole mõtet seda nii peeneks ajada ( teha näiteks eraldi harjutus õla esiosale ja eraldi harjutus õla keskosale). Parem teha baasharjutusi, areng on kiirem, lisaks kulub treeningule ka vähem aega, mida saate kasutada siis söömiseks.
MemberÜtlem nii, et suurel tegijal on suured fännid.Need olid kindlasti sellised fännid kes sõna otseses mõttes elasid MJ-le
Kellele neil nüüd elada on?
Peab inimese elu ikka tühi olema, kui hakatakse elama kellegile teisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plankton,mitte inimesed…
AutorPostitused