matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberAga “tema valgul” on ju aminohapped ka sees, Fit Whey tutvustusest mina neid ei leidnud. Ehk sealt ka kõrgem hind . . Ja ei, ma ei ole nendega pundis ning ei reklaami seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes oleks mul täitsa huvitav näha “aminohapetevaba” valku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberLoo pseudoakustiliseks tegemise ja “please punch me in the face” ilmega laulmise eest ei tohiks nii palju kuulsust saada IMO… noh… vähemalt on videos ka midagi muud, mida vaadata.Ega selliste seltsimeeste kuulsusega ongi üldjuhul samamoodi nagu suvel lumega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks lugu ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberÕnne soovida oleks siinkohal oleks liigne ja labane, pigem sooviks ma kannatust, visadust ja pikka ning lahket meelt lapse kasvatamisel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberPendulum- Other side ( kuulata valjult ning põhjas bassiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )matti
MemberMesomorf
matti
Member1. Kaua olete treeninud süstemaatiliselt? peaaegu 4 aastat
2. Milline on olnud kõige pikem paus treeningust ja miks? 3 kuud,esimsel juhul totaalne depressioon, teisel juhul vigastus.
3. Kas ei ole tekkinud frustratsiooni ja mõlgutanud mõtteid ala vahetada ning mis selle tulemus oli? Otseselt ala vahetada mitte,küll on aga kindel plaan jätta jõusaal tahaplaanile ja võtta peamiseks mingi teine spordiala. Üks on siiski kindel-jõusaal ei kao minu elust mitte kuhugi !!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJah, tundub,et mõnele on mõistust küll lusikaga valatud ja samal on valajat veel segatud ka
MemberAvaldage arvamust
matti
MemberKirp,kuskandis viibid?
MemberSünnikodus on mul selline asi olemas, hea asi, eriti liha küpsetamiseks,samuti hea seal ahjukartuleid teha. Kasutamine on väga lihtne, ainult,et jahtumine peale kasutamist võtab aega. Samuti ei tasu uskuda telereklaami,et söök valmib mõne minutiga, sealiha valmistamine võtab näiteks 29 minutit naela( 453 gr) kohta.
Muidu aga mõnus asi.
MemberGeneetilised head: selg, jalad
Geneetiliselt vead : kõik muu
MemberIse tarvitan taastumisjoogina nö. kodukeetud HT-R-i,mis koosneb valgust, süsivesikutest, kreatiinist ja beeta-alaniinist. Töötab väga hästi
MemberUsun,et gramm-grammile neid võrrelda on suht kohatu, kuna vaevalt,et ka väga lõhkise põhjaga pannilt saad tefloni nii palju kui mujalt(nätsud,joogid jne) aspartaami
MemberMulle meeldib selline split :
Päev 1
kükk: 5-8×5
surumine: 6-8×6
jõutõmme: 5-8×5
Päev 2
Päev 3
matti
MemberNunnu nunnuks,kui paljud aga teavad,et “inimeselõhnaga” siilipoega ei pruugi siiliema hiljem omaks võtta ? Rääkimata sellest,et siilikese toitmine vähendab tema võimalusi hiljem looduses hakkama saada.
-
AutorPostitused