matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
Member14 aastaselt 48 kg

21 aastaselt praegu 103 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik oleneb toitumisest
matti
MemberHuvitav, kas aeglaseid lihaskiude(rakenduvad vastupidavus aladel) saab ka kuidagi mahult suuremaks treenida.See oleks palju tulusam, neid on 75% kiireid kiude(jõutreenig) on ainult 25%.
Minu arust oli su postituses küsimusele vastus juba sees
matti
MemberIsiklikult eelistan teha üldse igale lihasgrupile ainult ühe baasharjutuse, mahu saavutan suurema seeriate arvuga. Kui lihas töötab,siis ta töötab
matti
MemberProfiilis on kirjas,et teemaalgataja on 16 aastane
matti
MemberMilline on väike kordus?Ma usun,et ta pidas silmas madalaid kordusi,1…5-6
matti
MemberEcuadoris on ühes piirkonnas rahvustoiduks merisead. Nad küll on natuke suuremad kui need keda kodus peame, kuid mina ei suutnud neid isegi vaadata,kui nad orgi otsas tule kohal keerlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa?Tundub,et sa pole kunagi tõelist nälga tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberÄrge sekkuge teiste ellu, mis õigus on teil hakata õpetama korealasi,mis on õige,mis vale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kust te teate, keda on õige,keda vale süüa?Ise veel vintsutatakse kindlasti arvuti taga sea/kana liha süüa ja samal aja kirjutatakse kommentaare sellest, kui halb on teisi loomi süüa. Natukesilmakirjalik,või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Südame ajavad pahaks sellised “maailmaparandajad”,kes on alati arvamusel,et see kuidas nemad teevad on alati õige ja nii nagu teised teevad on ilmtingimata vale, ausõna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Memberlihtsalt on see mulle abiks oma valiku tegemiselkui ei taha, 2ra kirjuta, keegi ei k2suta sind ju .

Ok, kui valiku tegemiseks, siis võin isegi kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väikeettevõtja-tudeng; palkka ei saa, saan dividende,stipendiumi ja diplomeid; trenni tegemiseks jääb ikka aega, nii palju tööd ei ole ka hetkel.

Seda ala ei soovita, kui soovid kohe alguses korralikku raha teenida, ettevõtluses läheb üldjuhul ikka omajagu aega,enne kui see suur raha tulema hakkab, kui üldse tulema hakkab.
Samas, kel on soovi olla iseseisev ja kõvasti tööd teha, siis andke tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: unustasin kirjutada,et hetkel on sissetulek keskpärane,kuna enamus kasumist läheb ettevõte arendamiseks.
matti
MemberMilleks sul vaja seda teada, kus keegi töötab ja palju palkka saab?
matti
MemberHea kui tuleb eri arvamusi – viimane näide oli minuaravates päris hea, mitte sellepärast, et postitaja kulturismi spordiks pidas, vaid aitas ehk mõnel teisel leida teed mismoodi kulturismi suhtuda. Mul oli just plaanis küsida, et kui kulturism ei ole sport, siis mille alla ta liigitate?Kulturism on eluviis
matti
MemberEksid Ott.dopigu tarvitamine ei ole kindasti ainus põhjus miks inimesed kulturismi spordiks ei pea.erinevatel inimestel on erinev arusaam sellest mis üldse sport on.
ala raskuse üle vaidleks vastu.tänapäeval on paljud treeninvahendid olemas ning koondatud saalidesse,ruumidesse.
erinevevalt näiteks kergejõustikust kus treening tingimused,harjutused on väga vahelduvad.vaimselt kordades raskem…
Pean sinuga nõustuma, dopingu ulatuslik tarvitamine ei ole kindlasti ainus põhjus,miks nii mõnedki kulturismi spordiks ei pea. On avalik saladus,et doping on kasutusel praktiliselt kõikkidel spordialadel.
matti
MemberVõite mind tükkideks tõmmata või üles puua,aga mina isiklikult kulturismi spordiks ei pea
matti
MemberLoomulikult on rahulikud, stressivabad perioodid parimad musklikasvatamiseks& sporditegemiseks, areng on parim. Paraku on pidevat stressivabadust suhteliselt raske saavutada, seda eriti noortel, kel puuduvad veel olulised kogemused stressi ohjeldamiseks,mis tulevad ajaga. Aga pole miskit parata, trenni tuleb ja peab tegema,olgu elu samal ükskõik milline
matti
MemberIse lasen alla rinnani,ehk siis nii palju kui tuleb, noh, õigem oleks siiski öelda, läheb
Poole peale laskmine võrduks minu jaoks jaoks sisuliselt samaga,kui ma ei teekski seda harjutust, poole peale lastes pole harjutusel erilist funktsinaalsust. Kuna teen vaikselt ka heitealasid, esmajoones kuulitõuget, kuuli tõugatakse aga lõuajuurest,ehk siis võimalikult madalalt,siis annabki parima tulemuse võimalikult madalale laskmine. Eelpool öeldud kehtib eest surumise kohta, tagant surumist ei harrasta ja ei soovita ka teistel teha, vahest harva teen üksnes kukla tagant tõukamist. Olukorda,kus liigesed ei luba kangi rinnai laskmist, ei saa kohe kuidagi normaalseks pidada, sellisel juhul tuleb hakata väikeste raskustega liigeseid treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberVaata, Matti, mina mainisin, et saab EMV kuulitõukes rinda pista 85-kiloste 10-võistlejatega, sest Eesti kuulitõuge on suht väikese kandepinnaga(ehk2-3 mingit taset omavat meest) ja tihti on osalejate seas ülekaalus 10-võistlejad, kelledel on seal hea oma kuulitõuget testida. Ärme nüüd nii äärmuseni ka laskume Kalmuse fännamisega, et Kanterit ja ka Peetret me ei teaks, kui oleks jne. jne. Esiteks me ei tea, kas Kalmusel on sünnipäraselt ülekaalus kiired või aeglased lihaskiud – nendest sportlase andekus mingil alal peaks vist sõltuma. 80-ndatel Eesti esikulturist ja MR(vist 285 kg) omanik lamades surumises, J Tšelobitšikov(pikkus 2.00 ja kaal 140 kg) käis eestikatel ja vist eriti muljetavaldavat tulemust ei näidanud. Vot nii on lood, siin pool sood!Seda on ausalt väga hea kuulda,et Eestis kuulitõukega on lood nagu nad on, et on meistrikatel ainult 2-3 taset omavat meest, aga kui läheb hästi, siis on varsti ka neljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See Peetre ja Kanteri jutt oligi mõeldud rohkem, lähtusin üksnes Kalmuse pikkusest.
AutorPostitused