matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMa hakkan vahel vales keeles rääkima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edit: ja siis veel see,et inimestega kõneldes on teinekord raske vestluskaaslasele silma vaadata
matti
MemberMis lubatud ainetesse puutub, siis kõik ühiskonnad liiguvad üldiselt stabiilselt suurema piiramise-reglementeerimise-kruvide kinnikeeramise suunas, toidulisandid ei jää sellest protsessit kuidagi väljapoole.Varsti ei ole avavangla vangil ja vabaduses oleval inimesel enam vahet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberSul on mingi analüüsilabor käepärast et tead ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal ei ole analüüsilaborit vaja, ta vaatab seda hinna järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Membervalk on valk. maitseb nagu kana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Auk on auk ja pauk on pauk”, ütles vanapagan ja põrutas korstnasse
MemberAafrikas süüakse kasse. Nämma.Mali oli vist riigiks
Ja meie asi on see,kuna … ?
MemberYou do not have permission to view this directory or page.
matti
MemberLojaalsuse koha pealt on mul üks naljakas näide. Oli meil kunagi laudas üks karjak, paras joodik selline. Tal oli siga, kes elas temaga korteris koos ja käis igal pool kaasas (ka laudas tööl), ootas poe ees oma peremeest, kui see seal sees oli jne. Õhtul koju jõudes olenes magamiskoht peremehe joobeastmest, kui see oli piisav, magas siga voodis ja peremees põrandal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olgu ka öeldud, et nots suri loomuliku surma.Ammu pole saanud niimoodi naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
matti
MemberNUMMI JA NUMMIMEETER on minu arust ühed värdjamad ja nilbemad sõnad üldse:)100 % nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see “suure kondiga orav” meenutab mulle kangesti Mart Laari
MemberEi meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70
pärast kuu aegset pausi jõusaalist surus ta 55. Kuigi lihasmass oli peaaegu sama.
Kõige naljakam on see et tal on ikka suht suur triitseps ja rinnalihased ning sellega ei suru 60ki ära.
Minul endal on triitseps ikka suht väike ja rinnalihast on ka temast vähem ning surun 75.
Ma ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.
Kui asjast suurt ei tea, milleks siis vastata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKas keegi teab,kas on olemas proteiini pulbreid,kus poleks sees kunstlikke magusaineid?niipalju kui olen ise uurinud,pole leidnud.On ju teada,et nt aspartaam jms on vähkitekitavad!Tahetakse vältida lihtsüsivesikuid proteiinipulbrites,kuid asemele pannakse midagi veel kahjulikumat?Osta lihtsalt maitsestamata valgupulber ja ongi su probleem lahenduse saanud
MemberSee on küll selline teema, kus on absoluutselt võimatu ühesele seisukohale välja jõuda
MemberÄrge nüüd hulluks ka minge nakkusaigustega, kätlemisel saadav mikroobide hulk peaks olema sedavõrd väike,et kui teil ei ole AIDS-i või mõnda teist immuunsüsteemi tugevalt kahjustavat haigust, siis haigeks te vaevalt,et jääte
MemberKlassikaline
MemberBrr, juba lugedes hakkavad põlved valutama
MemberSuure tõenäosusega saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused