matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMis ma ikke öelda oskan, lase samas vaimus
matti
MemberMa küsiksin pigem: palju sa üldse poliitikast tead?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Membermind samuti. Aga no kiivikas on lühike aga temaga ka ei mõlises niiet see on suhteline.Mis põhjus peaks sul olema Kiivikaga siis “mölisemiseks” ?
MemberPigem keerab steroid just selle meeleolu p***e.Peaaegu igal steroidi kasutajal on täheldatud käitumise muutumist ja vihahoogusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei tea,siis ei pea vastama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Memberkõige mõtlematum vastus on,et AH MIS SEE AITAB VÕI MIS SEE MUUDAB.ok siis polegi seadusi vaja.niikuinii tapetakse,röövitakse,vägistatakse jne jne.tahaks näha mis sellest välja tuleks siis.
No ma ei tea, võrrelda tapmist-röövimist dopingu kasutamisega…
Memberiga trenn 4 seeriat biitsale ja triitsale ? intensiivselt ja korraliku raskusega ?
Kui osakd õigesti teha,siis võid 4 seeriaga lihase ikka nii läbi võtta,et vähe ei ole

matti
MemberTänud,et näitasite, nüüd tean kelle poolt ma kindlasti EI hääleta
september 29, 2009 at 7:37 p.l. in reply to: Heino Maiste võitis seeniorite klassis MM-il hõbemedali jõutõmbes #222972matti
Member3x hurraa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberPaha ei teeks,kui teemaalgataja ütleks, kuskohas peaks too soodne jõusaal asuma
MemberLaar on irlis ja nii palju kui mina kuulnud olen siis laagri peaministri aeg polnd just parimad ajad eestis.Laar on nagu kirurg: teeb alguses haiget, selleks ,et pärast oleks hea
MemberIRL ei loobi tühje sõnu õhku, kui ikka midagi öeldakse,siis üldjuhul ikka ära tehakse ka.
matti
Membernii vara pole sittagi teha ju:Dise asi kui tööle minek ontuleb kalameheks hakata
“>matti
MemberKas alkoholi propageerimine ei ole siin voorumis mitte keelatud?
“>matti
MemberParim alkohol on siiski kinnises pudelis olev alkohol
“>matti
MemberNagu F-1s on konstruktorite karikas, siis kulturismis peaks olema keemialaborite karikas, kus peetakse arvestust keemialaborite arvestuses
AutorPostitused