matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMul näiteks on selg hakkanud valutama siis ,kui olen mõneks ajaks jätnud kõhumusklite treenimise unarusse. Kui olen hakkanud neid taas treenima,on valu mööda läinud
Aga siinkohal tasub siiski öelda,et valul ja valul võib olla suur suur vahe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberEks rutiin on muidugi hea, aga paraku on selle sajaprotsendiline jälgimine pikemas perspektiivis väga raske kui mitte võimatu, kuna nii kurb kui see ka ei ole, sõltume me üsnagi palju ka teistest inimestest ja ka juhustest. Tugeva tahtega on võimalik nende faktorite mõju vähendada suurel määral,aga täiesti nullida ei ole siiski võimalik. Pealegi, mõjub selline eluviis, kui sa elad ja mõtled kogu aeg ainult lihaskasvu peale, vaimsele tervisele pehmelt öeldes halvasti, pikemas perspektiivis võib kaduda võime maailma adekvaatselt tajuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberNo 40 $ on selliste asjade eest ikka selgelt liiga palju küsitud, olgem siiski realistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paksem varras annab küll pinget juurde käsivartele,aga paksema varda saamiseks on siiski 1001 palju odavamat võimalustmatti
MemberMis Te pabistate, ega see esimene kord ei ole,kui maailmalõppu ennustatakse. Ja kui tulebki,siis meie ei suuda sinna niikuinii midagi parata,ka parima tahtmise puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elame näeme
MemberAlla minuti pausid on suhteliselt jama, põled liiga kiiresti läbi.
Väljavõte I. Otsuse raamatust.
“Tavaliselt jääb seeriapaus vahemikku 1–2 minutit.
Parem võtta puhkuseks lisaminut, kui minna
lõõtsutades “kangi alla”!
Eelkõige jõu arendamisele suunatud treeningus on
pausid sageli pikemad (3–4 min), et hoida üleval
pingutuse kvaliteeti ja vältida närvisüsteemi väsimist.
Mis juhtub, kui kasutada lühemaid (näiteks
30–45 sek) pause? Suureneb kardiovaskulaarne ja
väheneb lihaskoormus. Kui see ongi eesmärgiks,
võib (tulebki?) nii teha, aga sel juhul me kaugeneme
kulturismist.”
matti
MemberMine pigem NorraMiks just Norra?Põhjenda
matti
MemberSõnastus vist jah natuke halb. Mõtte selles, et kui teha 5,3,1 nagu tavaliselt trennis üless minekul, selle asemel 5-3-2 teha.Vaevalt,et seal mingit vahet on, sama ju
MemberEi tasu midagi pimesi uskuda, ei peavoolumeediat ega ka selliseid alternatiivseid infokanaleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu öeldakse- inimene usub tavaliselt poolt sellest mida ta kuuleb, aga vaid tõeliselt tark inimene teab,kumba poolt uskuda
MemberLisaks veel seda ,et vahetuskurss on 1.5235.st. 1 SEK=1.5235 EEK
matti
MemberVäga lahja küsitlus, lootsin märksa enamat
matti
MemberJa ka kala on svenssonitel igatahes palju rohkem
matti
MemberMa vaatan,et sa oled juba ka ka kalale.ee foorumisse sama teema teinud???
MemberSõbrad,tasuta juust on paraku ainult hiirelõksudes
MemberAsi on ikkagi maitses ka ikka, mis näib ühele tippkunst, näib teisele õnnetusena maalritöödel
Ütlen kohe ära,et tegelikult ei tea ma kunstist tavatähenduses suurt midagi, minu loodav “kunst” sünnib selliste programmidega nagu Solid Edge, AutoCAD jpt
Memberno siis ma võin juu 3*10 kõik kolm korda nii teha ega ei pea nii tegma 3*8 siis 9,10Võid küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused