matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberÜldse ma ei saa aru, miks sellise asja pärast nii hullult erutuda ja Argot sõimama hakata. Ei ole mingi uudis, et kulturistid kasutavad teinekord keelatud aineid.
PS : Argo jäi vahele steroide kasutamisega, aga samas sõimab mõni teda nii, nagu oleks ta süüdi mõistetud mõrvas või vähemalt vägistamises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuda siis nalja saab ,kui ise ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberPeale kellegi vahelejäämist on alati siin voorumis jube kipiš üleval. Lõbus kohe lugeda, kuidas toimub taaskord lahing idealistid vs. realistid
MemberJah minu suuremad joomingud lõppesid see nv
, õmblust vajava kulmu ja kadunud hambaga
. Peale hamba kaotasin kellegi kallima kah
, tänu alkohlile
. Sain oma õppetunni kätte.Sattusid kaklusesse w ?
MemberÕnnitlen !!!
matti
MemberLoe eelnevaid poste ja mõtle uuesti. Pidasin silmas seda, et on siililegi selge, et keemia ei mõju hästi tervisele, vähemasti ilma arsti ettekirjutuseta.Ei viitsi rohkem arutada seda.
Paraku on kõik keemia, ka vesi, divesinikoksiid, H2O.
matti
MemberMilleks sellist teemat teha, kysiksin mina???
matti
MemberLoodan et teemat lukku ei panda. Keegi siin otseselt steroide ei propageeri,vaid räägitakse kõrvalmõjudest jne. Vahest võib ju ausalt rääkida, ei pea lukku panema.Aga mõnes mõttes on kahju,et Jumal/Loodus/whatever thing (igaühe maailma vaatele oma) on pannud keha arenemisele piirid. Naturaalne keha piir võiks raske ja väga raske naturaalse tööga saavutatav olla Cutleri sugune keha. Unistada on tore.. Kes teab ehk kunagi kuskilt aafrika või mujalt vihmametsadest korjatakse mingi taim, mari üles,mis on sama anaboolse effektiga(kasvõi pool) kui metaan. Kunagi ei või teada. Ma ei mõtle tribulust vaid midagi võimsamat. Sellist juhust ei saa muidugi kunagi ümber lükata, mingi ÕHKÕRN võimalus jääb.
Kuigi jah reaalsusesse tagasi tulles saab hormonaal süsteemi mõjutada ainult sünteesitud stuffiga. Tihtipeale on USA jms foorumitest lugeda kuidas omal tervis lollusest jäädavalt ära rikutakse. Selleks et steroide panna peab ikka nuppu olema peas.
Cutleri keha on nii ebaeffektiivne, kui vähegi olla saab, kasutegur on siin väga madal. Looduslik valik ei saa kunagi selliseid isendeid soosida.
november 28, 2009 at 1:14 p.l. in reply to: Vene rammumees Mihhail Kokljajev sõitis purjuspäi inimese surnuks #237562matti
MemberSila jest, uma ne nado
matti
MemberOn väga hea, et oled võtnud kasutusele klassikalised harjutused, siis on sinu treening kaval üks puudus- puudub jõutõmme, lisaks aitab jõutõmme tublisti kaasa ka klassikalise tõstmise arengule. Päeva 1 ja 2 puhul soovitaksi varieerida, kord kasutada varianti üks, siis taas teist…
Edit: tegelikult on see teema kasutaja Erkko idee, mina olin ainult tema käteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJälle verbaalne kaklus plätude üle. Saage üle juba ükskord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise jälgin hr. Murumetsa eeskuju ( nagu välja tuleb) ja jõusaalis käin enamasti sokkide väel, kõige mõnusam. Ei kurda ise ja ei seni kurtnud ka teised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberFoorumite reeglites on ju selgelt kirjas,et keelatud on alkoholi, narkootikumide ja steroidide promomine. Millegi pärast peetakse sellest reeglist kinni ainult steroidide ja vähemal määral ka narko puhul kinni
MemberSuur Arnold igatahes õllekannu ei sülitanud.räägib sellest siin, viimane lõik.
Suur Arnold ei sülitanud ka metaanipurkki
MemberKõige parem alkohol on pudelis olev alkohol ja sinna ta jääma peakski
MemberMidagi sellist ehk
AutorPostitused