matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberDa,sovsem ne ploho.
matti
MemberVaat mind ajab närvi see, Et kui üksmees meie väikesest eestist teeb mujal maailmas MAAILMAREKORDI, ehk ta on maailmas kõige parem sellel alal.Ning mitte ühtegi piuksu ei tehta temast Spordi uudistest, ma pole mitte midagi temast kuulnud.
Aga kui mingi mõttetu suusataja saab kuskile pärasooles 20. koha, seda on uudised täis.
Ei väärtustata neid keda on vaja väärtustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui saadi olümpiamedal suusatamises,siis kurat,ainult päev läbi sellest lällutatigi.Mis õigus on neil spordijuhtidel sportlasi niimodi diskrimineerida?Ise ei tõstaks nad neid kohvreid maast lahtigi,rääkimata kandmisest.
detsember 9, 2006 at 8:43 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97694matti
MemberJõusaalis käin 4 korda nädalas,kulub kokku ligi 7,5-8 tundi.
matti
MemberAga siis ei saa ju kõike mida vaja ära teha.
matti
MemberUnehäired võivad tulla ka sellest ,kui õhtul liiga kaua arvuti taga istutakse.Mul on ka tihti nii,et kui istud hilja arvuti tag,siis ei tule und.Äkki on ka sinul sama probleem?
matti
MemberPiisab küll,kui sa kasutad need korrad täielikult.Sel juhul soovitan sul teha trenni miinimum 2 tundi korraga.Mina käisin alguses üldse 2x nädalas ja arengut oli küll.
matti
MemberValentinol oli 68 cm,minu teada on see senimaani rekord.
matti
MemberColemanil on vist 61 cm.
matti
MemberMina olen ka püramiidi austaja.Mõnus on teha ,kuna saad lihase korralikult läbi soendada.Tehes jõudu on püramiid raudselt parim,kuna valmistab sind ka psühholoogilest ette.Ka massi tehes on see parim kuna võimaldab lihase täielikult läbi kurnata.Samuti ei harju organism seeriaid tehes liialt.
matti
Member15 olin 180 ja 63 kg
18 olen 182 ja 93 kg.
matti
Member16-180-63 kilo
18-182-93kiol
matti
MemberKahju kui mõni tõesti nii arvab, kõigil lihtsalt ei ole geneetiliselt soodumust kasvada. Samas võib ta aga olla geniaalne mõnel muul alal. Iga inimene on erinev ja ei tohiks teha üldistusi mingite füüsiliste näitajate järgi.usun siiski,et tugevaks võib saada igaüks,kui ta vaid seda tahab ja püüab.Mehel peab siiski jõudu olema,muidu pole ikke peris miis.Mes miis too on kui palki tõsta ei jaksa…..
detsember 2, 2006 at 6:48 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #97011matti
Member15 olin 175/55
18 olen 182/92
detsember 2, 2006 at 3:05 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96988matti
MemberLihaste arvelt pole küll mõtet massi kasvatada.Aga mina soovitaks mõnes trennis käima hakata või siis kui võimalust pole alusta jooksmisega ja kergemate koduste treeningutega.
Aga mille arvel sa siis soovitad hakata massi kasvatama?Lihaste arvel tuleb mass ehk kõige kiiremini ja see mass on kvaliteetmass,mitte nagu rasv,millest pole suurt kasu.
detsember 2, 2006 at 9:34 e.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96956matti
MemberNo järelikult oled sa siuke vend, kes on algul kõhna ja lühike, hiljem kasvab mingi 190cm pikkuseks, aga kõhnaks jääd sa ilmselt ikkagi.Su kehatüüp on ektomorf ja ilmselt sul pole erilist lootust suuri lihaseid omandada, kuigi tõenäoliselt on sul geneetilised eeldused vastupidavusaladega tegelemiseks.Ära unusta, et maailma tippmaratoonarid on ka kõhnad ja lühikesed.Paar süsti ja tuleb lihas küll
AutorPostitused