matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTõsi vä? Ära sa jama… ei ole võimalik ju, ega? Juuakse isegi eetrit? vuau!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina aga olen kuulnud/lugenud, et mõni inimene ei joo üldse viina
– on vast ikka üliinimesi siin maamunal
isegi meie väikeses Eestis ja koguni fitness.ee foorumi liikmete seas ning mis veelgi ülllatavam – isegi ma kohe täitsa isiklikult tunnen paari sellist inimest, kes ei vaja alkoholi, et “pingeid maandada” või et “peomeeleolu saada” või mis veelgi hullem “sulanduda seltskonda” või “saada üle esinemiskramplikkusest” jms

Kui vana sa argonaut oled ka.Jutu järgi tundub et vähemalt 80.
matti
Memberpiiritus on suht hea kui seda segada schweppesiga … mitte selle ginger alega sest see on magus … russchian ja bitter lemon on head … kuid suure tõenäosusega on järgneval päeval kõrvetised … paljalt (metafoorilises ja otses mõttes) olen ka seda võtnud kuid maitse ei sobi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. kange
…Isegi viin on suht terava maitsega,mis siis veel piiritus.Olen kuulnud,et ka eetrit juuakse,vot see on ikka eriti rõve.
matti
MemberMinu arust on igasugune viinakokteil suht räme,eriti kokaga.
matti
MemberJa dumaju steroidõ toze nemnogo pamogli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTehes eest surumist teeb rohkem õla eesosa kui tagant surumine,tagant surumine teeb jälle rohkem keskmist lihaspead.Igasuguste õlaharjutuste juures saab loomulikult tööd ka trapets.Minu meelest on parim õlaharjutus istudes surumine hantlitega.
matti
MemberTäiesti pole mõtet ju rasvade kasutamisest täiesti loobuda,see on isegi kahjulik,eeskätt meie laiuskraadil.Kui sinu toit ei sisalda ei sisalda rasvhappeid,siis ei saa ka testoroon tekkida ja ilma selleta pole kohe üldse mitte kui midagi teha.Samuti osaleb rasv aktiivselt närvisüsteemi töös.Parim mida teha on ehk see,kui sa piirad süsivesikute tarbimist.
Ja kui saa lähed puhta valgu dieedile,siis muutub ka üleliigne valk nagu süsivesikud rasvkoeks,siis ükskõik,mis liiki toitaine jääb kehal üle,muudetakse varuaineks e. rasvkoeks.
matti
MemberKuiskil 12-13 tuleb ära
18
92 kg
matti
MemberMina olen vahel ka lausa haigena jõusaalis ja ei ütleks,et väga ebameeldiv.Tegelikult on vahel nii olnud,et kui oled pisut haigeks jäämas ja lähed jõusaali,siis järgmine päev oled just terve.Kunagi pole olnud nii,et minnes haigena jõusaali jään veel rohkem haigeks,pigem vastupidi.Ma ei tea miks on mul nii,aga on.
matti
MemberSoomes on jõusaali hinnad ka selle tõttu ehk odavad,et seal minuteada riik doteerib seda.Ka meil võiks nii olla.
matti
Membertundub tõest,et eriti rõve elu on teil Tallinnas.See,kui jõusaal maksab ca. 1000 kuus,siis peab midagi valesti olema.
matti
MemberKas oleks ka kuidagi võimalik 6-7 kilo kuus saada?
matti
MemberMis sellel verivorstil viga on siis?Ma varem ka ei söönud,nüüd on hakanud maitsema,kuid jah,sealihaga ei anna seda siiski võrrelda.Võib väga hästi teha mõlemat,treenida ja ka ajada verivorsti näost sisse.Ise plaaningi nii teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argonaut meenutab mulle üht klassikaaslast,kes ka pidevalt targutab sügavatel teemadel.
matti
Membermhhh … vaga huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nagu Kiivikas mainis oma m66te,siis siinkohal peaks vaatama jah isiku kehakaalu ja siis m66te.vaga vinge vend oleks 60kg kaaludes ja omades 40cm biitsa
??:”> ei imesta yldse et 90kg vendadel on 45cm.Ise olen oma 75kg ja 41cm biitsepsiga rahul… aga miks ta kyll krt niiii ….. visalt kasvab,ei taha ju yle ka treenida,see oht pidi suur olema.Seega annan triitsale tuld ja 8 kuud k6vat triitsepsi treeningut v6tab 6lavars ilusa kuju( eks olen enne ka teinud,aga seekord pysin saalis juba 8kuud ja ei kavatse alla anda mitte) koigile j6udu ja jaksu!Triitsepsit tasub tõesti teha,kuna temast oleneb ümbermõõt rohkem.Samuti on ta lihtsalt ägedam kui biitseps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMul on kodus kaks tellitavat 15 kg.Aga mul on ka tasuta jõusaal,nii,et nendega eriti ei tee.
matti
MemberMillist hormooni sulle manustati?
-
AutorPostitused