matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberJõusaalis olen käinud küll ja küll.Iseenesest polekski vajadust seda võtta,areneb niigi.Aga ma mõtlesin,et võiks seda kiirendada.Imelik on see,et kui olen seda võtma hakanud,siis on vahest nii,et ärkad öösel üles ja kõht on jube tühi.
matti
Memberon neil ka mingi suguts vahet ka või?Tundub,et dekstroos on kiirem kui seda on fruktoos,samuti on fruktoos kolm korda magusam ja seetõttu saab lahus liiga magus.
matti
MemberPeab tegma täna hea söögi,mis päev,liiatigi veel vana-aasta õhtu see ilma korraliku söögita.
matti
MemberMatti kui täna ei viisi midagi teha siis trenni päeval ei viitsi trenni ka teha ju!? niimoodi on raske elada juüks kord aastas tohib ikka natukene püksirihma lõdvemaks lasta minuarust, kordan natukene!!!
Head Vana aasta lõppu kõigile!
Ma eile panin nii kõvasti jooki,et pole tead isu.
matti
Membersamas tric ja rind pidavat hästi klappima, andvat kõvasti surumisele juurde, ongi keegi ka proovind?Suht normaalne on,võtab nii rinna kui triitsepsi normilt läbi.Aga rinda tuleb teha enne triitspsit.
matti
MemberEi viitsi midagi teha täna.
matti
MemberNeid on ikka päris palju. Austria alpide piirkonnas pruulitakse seda igal pool. Aga meie kaubandusest – No võta või “Edelweiss”, mida müüakse nii heleda kui ka tumedana. Väga maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimad on siiski meie õlled,nagu näiteks Saku on Ice ja A.Le Coq Premium.Ka mõned tumedamad on normid.
matti
MemberRasva ei tohiks kohe kindlasti toidust välja jätta, va. transrasvad ja teised sellised pahad asjad. Tuleks ikkagi süsikatega mängida.Täpselt nii,sest rasvavaene toit on ka enamasti maitsevaene.Võtame võrdluseks 1% piima ja 10% rõõsa koore.Ei ole mõtet mul kirjutada,et see 10% on palju parema maitsega.
matti
MemberKogu selle teadusliku jutukäigus olen ma järeldanud seda , et toitumist tuleb muuta, aga siiski siiski, kuhu poole ? tervislikumaks ? mis see tervislik toit ikkagist on ? pekki söömine maha jätta, magusast loobuda, süüa eesti maist toitu jne ? kus ikkagist siis piir tõmmata palju ja mida peab inimene sööma, et ta ei tunneks pidevast nälga, saaks sportida ning ei sööks üle ?Täiesti rasva välja lülitada toidust pole otstarbekas,siis tuleb jube magusaisu peale.
matti
MemberEga sa juhuslikult mind silmas ei pidanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei sind küll mitte,ma pidasin argonauti silmas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKõige õudsamad on põhimõttelised alkoholi vastased. Tunnen neist ise paari ja võin öelda, et – kiiksuga tüübid. Tavaliselt on nendel inimestel endil või nende lähikondlastel alko probleeme olnud. Kui alko lihtsalt ei istu nagu Vend Vähil, siis on muidugi arusaadav. Endale maitseb õlu. Mitte tema alko sisalduse pärast, aga … no lihtsalt maitseb see vedel leib, eriti elav õlu. Ja kurat – pole see pudel õltsi päevas mingi mürk, pigem vastupidi ja ei pärsi ta mingeid saavutusi väikestes kogustes. Arnoldki oli paras õllesõber ja midagi ta ikka saavutas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arusaadav kah ju – Austria mehi.Tüütud tüübid on tõesti need absoluutsed alko vastased.Ise olin ka ligi paar aastat selline,enam mitte,nüüd ikka võtan ka vahest.Õlle on jah hea selle mõnusa leivamaitse pärast,mina saan igast lonksust õllest naudingut.
matti
MemberViin on tõesti väärt jook mida saab teha isegi saepurust. See selleks, aga ma tahtsin tähelepanu pöörata neile seltkondadele kes viina tarbivad. Esimesed ja kõige õigemad on loomulikult need kes seda naudivad kas üksi või sõppradega. Eks ta kord ole juba hea pinge maandaja või lihtsalt õhtu sisustamise jook. Teiseks on need kes selle maitset üldse ei talu ja joovad viina pealjoogiga. Selliseid mehi leiab ringi koonerdamas pidudel kus eesmärk on end lihtsalt kiiremini täis saada viina abiga. Kolmandaks jäävad paadunud joodikud, kes joovad tihti oma kuupalgagi maha ja viimaks on need lorud kes viina ootuses hakkavd jooma süütevedelike, igasugu värvide lahusteid ja “Pärnu Viina”KÜSIMUSED:
Kui paljud teis on proovinud 80% puhtala või pealjoogiga? Kuidas maitses?
Vend Vähk, ma arvan et sa veini ikka jood? Võin ka eksida!
Kui võtan,siis ikka pealejoogiga,egas ma enam 12 aastane pole.Tol ajal jõime ainult puhtalt.Parim pealejook on tomatimahl,hea on ka koka ja apelsinimahl.
matti
MemberMinul tädil on näiteks absoluutne laktoositalumatus.Piima ega piimatooteid ei kannata.Samas on temal hambad paremas korras kui minu emal ehk tema õel.Samuti pole tädil olnud kunagi luumurde.
matti
MemberKusjuures on mõnel pool jõusaaliskäite hulgas levinud selline võte,et üks vend kõnnib teisel selja peal ,aga nii,et selgroo peale ei astu,vaid kõnnib selgroo äärest.Igal juhul olen iseda proovinud ja tasub tõdeda,et tulemus ületab igasugused ootused,kui oligi seljas mingi imelik tunne enne seda,selg kange või pisut paigast ära,siis pärast seda selga nagu ei tunnekski,nii hea on olla.
matti
MemberEi ole ju paremat toiduainet olemas kui seda on piim. Milleks astuda vastu loodusele. Ainuüksi kvaliteetset (suvist) piima juues on võimalik oma elu ära elada. Piim sisaldab tavainimese jaoks täiesti mõistlikus vahekorras valke, süsivesikuid, rasva, vitamiine, mineraalaineid – kõik mis eluks vajalik. Kui inimene ei talu piima (näiteks laktoosi) siis tähendab tal on midagi viga ju oma tervisega – süüdi ei ole piim. Sündides me joome ka pool aastat ainult piima ja kasvame nagu pärmi peal. Sama võin väita ka oma esimese treeningaasta (Fred Antsoni pilgu all) kohta, kus ma enamuse valgust sain ainult piimast (vähemalt 3 liitrit iga päev) ja aastaga tõusis kehakaal 10 kilo sama rasva % juurde jäädes.Vahest on ka nii,et ei taluta teatud piimatoodet.Mul on nii,et kui kohupiima söön,siis hakkavad külmavärinad tulema.Aga piima või rõõska koort(10%) juues on väga hea olla.Tundub nii,et mida rohkem rasva piimatoode sisaldab,seda paremini omastatav.
-
AutorPostitused