matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTõesti loll jutt.Minu vanaisa pani praktiliselt iga päev tina õlut ja viina ka ikka ja elas 70 aastaseks,teine vanaisa oma 3 õlle päevas ja 68 ,Isa paneb 4 õlle päevas ja on juba 60 ja terve kui purikas.Olge nüüd normaalsed paar õlle päevas ja üle 50 ei ela?Ma soovitan sul minna kuhugi maa poe juurde,küsida kui vana keegi on ja kui palju joob , olen kindel ,et saan vapustuse ja su teooria on ümber lükatud.Ma arvan ,et ka kui pool liitrit viina juua nv ära siis ka midagi ei juhtu.Ise saigi uusaastal vast pudel viina ära joodud või vähem ,sest see läks ikka 2peale ei lugenud neid pitse!
kui ikka poolik iga päev sisse võtta,siis hakkab see ikka varsti maole ka.
matti
MemberTreenitus on loomulikult atraktiivne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas liigne treenitus…kelle jaoks mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tunnen lugupidamist inimeste vastu, kes järjekindlalt treenivad oma keha…olgu siis eesmärk milline tahes, kuid kui mees on fanaatiline oma tegevustes, mis kasu mul sellisest mehest? Iga äärmus on ikkagi äärmus ja mulle isiklikult mitte sobiv .
Kena mees: teate kyll selline yldlevinud…laiad ölad, kitad puusad, kena sile köht, prink pepu ja ilusad KÄED
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sisemise Ilu kohta siin ei kysitud, seega pikemalt ei kommentaari
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S huvitaval kombel on siia vastanud palju enam mehi kui naisi
??:”>Muidugi,kuidagi peame ju naiste arvamust oma kasuks kallutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Memberpidev kanepiteema tekitas minus uudishimu ja leidsin järgmise asja internetist:Kanepiseemned on kõige seeditavam valgu vorm.
Kanepiseemned sisaldavad kõiki kaheksat aminohapet.
30-50% kanepi seemne kaalust on õli.
teadupärast tekib kanepi toimeaine alles täiskasvanud taimel, niiet seemned pole kuidagi narkootikumidega seotud, seda kasutatakse ka loomasöödaks.
seepärast küsingi et kui kanepiseemnetel tõesti on ülaltoodud omadused, siis miks kulturistid seda massiliselt ei söö? tahaks ka spetsialistide arvamust, sel teemal, näiteks kas see õli on sama hea kui linaseemneõli?
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/index.php?id=485
leidsin ka sellise artikli
Äkki ei sööda seda nii massiliselt,et selle eest teoreetilist võimalik Rummusse elama asuda?
matti
MemberJa ma tahtsi tuu näidet Tarkus hindamine VS Jõu hindamine.Ma aravan,et kumbki ei välista teist. Kui tahata on võimalik mõlemad saada. Ka Arnoldil on ju majandusalane doktorikraad
??:”>matti
MemberNii , minu toitumiskava on siis selline :Hommiku : kohupiim 1 tuub,muna ja võileivad
Järgmine 3h pärast : 1kg jogurt
Eellõuna:koolitoit(kartul,kapsas,liha)
Kodus:tavaliselt riis ja kanarind ja kohupiim
peale trenni : tugev toit uuesti kana jne. + kohupiima tuub
ja veel vahest enne õhtut jogurt alla …. ma arvan,et söön liiga palju vist ?
Ega vähe jah mitte.Mul on olnud ka vahest päeavad,kus iga 3 tunni tagant sööd kõhu julmalt täispaari päeva pärast on kõhu pealt seda näha.:;
matti
Membermul oleks vaja kedagi motiveerima enda k6rvale, vb isegi nii kellega koos saab syya teha
??:”>
mul treener teeb kyll kavasid ja olen talle t2nulik, aga ta on pigem raskuse t6stja, nuh liahstes pole pigem paks, nagu need k6ik kes maast pea kohale kangi t6stavad, kuid ma ei tea oleks vaja kellegagi koos, kes motiveeriks ikka t6siselt, kiivikas on 1 nendest. Elu unistus on 100kg 2ra suruda rinnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga jah selle s66misega on nagu ta on vahepeal viitsin j2rgida seda 6 korra toitumis kava, aga tavaliselt tuleb ikkagi 3 korda p2ev.igaljuhul jah, ma l2hen s66n nyyd kylmkapi tyhjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB see artikkel oli kah paras motivaator, v6i pigem artikli autor
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See 100 kilo pole üldse mingi raske,sa saad selle üsna pea kätte,vahet pole,palju sa praegu surud.Mäletan,et kunagi tundus mulle ka 100 kilo mingi meeletu numbrina,nüüd jahin juba 200,usun,et saan selle kätte,kuidagi ikka.Unista suuremalt,sest kes palju tahab vähe saab,kes vähe tahab ei saa üldse.
matti
Membertõukamine, surumine…. mis seal vahet onVeits ikkka on ka.Tõukamine annab ikka nii mõnedki kilod juurde,kuna kasutad ka jalgu.
matti
MemberEt asi segaseks ei jääks, siis see 95 kg pole mitte rinnalt surumise rekord, vaid sirgetele kätele kangi surumine (tõstmine). Rinnalt surumises pole rekordit proovinud.Sa mõtled ikka tõukamist vist?
MemberTõukamise isiklik rekord kuskil 110-115 kilo.Tõmbes 200-210,aga pole tõmmet eriti teinud,nii,et seal selja jõud täielikult ei realiseeru.
matti
MemberMina ei joonud eile mitte tilkagi
MemberRinnalt tuleb ehk nii 120o,tõmban 200-210,turjal kükki ei tee,teen rinnal ,maks. peaks olema 135.Tegelt mulle needsamad tõsted eriti ei meeldigi ja seetõttu polle ka tulemused eriti head.Pigem meeldivad mulle igasugu kivi ja palgi tõstmised ja kandmised,nendel alades olen palju parem.
matti
MemberNo suht soliidne aga see ei ütle üksi veel midagi.kaua jõusaalis oled käinud?
Palju rinnalt surud?
Ja kui suure raskusega kükke ja jõutõmmet teed? (kui üldse teed)
Rinnalt tuleb ehk nii 120o,tõmban 200-210,turjal kükki ei tee,teen rinnal ,maks. peaks olema 135.
matti
MemberMidagi kergelt rasvast, mis seedib kauem.Kodujuust hapukoorega või juust, või sink/vorst vms.
Koksi on küll mugavam ja kiirem tarbida öösel aga see hakkab kõhus loksuma ja ei ole nii hea.
Oot kui palju sul staazi jõusaaliga on?
Ja mis su enda parameetrid on?
Pikkus? kaal? surumine? kükk?
Pikkus 182,kaal 93 kilo.
matti
MemberIse mõtlesin kas võtan kreatiini või siis miskit tugevamat,aga valisin ikkagi kreatiini.
matti
MemberNo milleks siis manustada kui tunned, et arened niigi aga kui rikas tüüp mis teha, nagu ka TANK juba ütles enamustel ikkagi tänapäeva mood ise ei teagi mida tahetakse aga peaasi, et tarbiks ja siis loodetakse selle abil saada suureks ja tugevaks aga ega see toidulisand mingi imepulber pole ok ok see selleks aga proovi äkki enne magama minekut söömist nt.kohupiim.Proovitud,ei aita ka enne ööd söömine,ikka tõusen üles näljaga.Tahan saada kiiremini tugevaks.
-
AutorPostitused