matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberJälle teemast kõrvale kaldudes: Miks kõik nii väga Bushi vihkavad? Palun kui viitsite seletage ära, mis on see mis temast nii lõpmatu halva mehe on teinud? Endal pole tema vastu otseselt midagi.Loomulik,et see,kes palju teeb,saab palju vaenlasi.
matti
Membermul hakkab alati peaaegu paha kui ma kitsel selga teen,pea hakab julmalt ringi käima.
matti
MemberMulle meeldivad kehaehituse poolest maratoonarid, suusatajad ja karatekad. Õlad ei tohi kitsad olla ja pepu peab trimmis olema. Spordiga mittetegelejaid ei võta üldse jutule.Oma mees on aga kõige ilusam: minust kümme senti pikem, paar kilo raskem ja me saame kahepeale kalleid unisex teksaseid osta.
matti
MemberSiis on kõik parimas korras.Mul on ka vahest jõusaalis tunn,et nüüd ma olen oma soone leidnud,see on õige asi.
matti
MemberPean sinuga nõustuma,inimene pöörab liiga vähe tähelepanu füüsisele.Varem sellele eraldi ei pidanud sellele tähelepanu pöörama,see kuulus elu juurde.Jah,inimene on füüsiliselt alla käinud.On isegi selliseid,kes ei suuda 100 m joostagi.Ennemuiste,kui inimene elas veel vabalt,olid kõik suurepärases vormis,kuna sellest sõltus ellujäämine. Iga põlv on üldises plaanis füüsiliselt halvemas vormis,kui seda oli eelmine.Ma ei mõtle siin sportlasi,need loomulikult lähevad aina tugevamaks.
matti
Memberhaige mees – oma alaväärsuskompleksi püüab tütarde kaudu välja elada, alla kolme kuust last juba treenida (nii seal öeldi) see pole normaalnenõustun sinuga.
matti
MemberPäris normilt tegi ikka.Kui oled nii kaua teinud,on loomulik,et muutud väga tugevaks.
matti
Membertegelikult 1 loll kysius veel,kui spagaati ara ei tee, kas teine inimene kiirelt “raksti” ei tohi vajutada sind maani ja mis on tagajarjed, sest vanasti ju baleriinidega tehti nii
matti
MemberOn ikka häbeneda küll, nt mõned treenerid (ja mina pean seda õigeks, pooldan ise ka seda) ei lase enne rinnalt suruma kui oma keharaskusega ikka 30 korralikku kätekõverdust ära ei tee. Kangitreening tuleb ka ikka välja teenida=treenida ja kui ikka liiga kehv siis ei saa.Mis juttu sa ajad?Kangitrenn tuleb välja teenida?
??:”> Ega see sul auto või maja pole.Mõnedel kes võib-olla ei suuda korralikult kätekaid teha,on just surumine selleks päästerõngaks.matti
MemberPole siis varem suurt eriti trenni miskit teind..aind vahest kätekõverdusi..ja 190 pikk ja 66 kg :S .Sobib selline kava alguseks päeva peale ära jaotatuna ? :
150 kätekõverdust
150 kõhulihast
200 seljalihast
150 kükki
9 minutit spagaati
100 hantlitõsteid parema käega
100 hantlitõsteid vasaku käega
palux nõu
Minu arust on kordusi liiga palju,liha kasvattamiseks tasuks vähem ja raskemalt teha.
matti
MemberMina teen vastupidi-selga treenin tugevalt,kõhtu üldse mitte.Ausalt öeldes ei näe sellel mõtet,kuna paigast selga pole tõmmanud ja kõht ei osale üheski dünaamilises harjutuses(osaleb üksnes staatiliselt).
matti
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Peaks olema siis nagu “iluuni”.
Jah,1 tund enne kelle 12 on sama mis 2 tundi peale 12.
matti
MemberTegelt ma ka täna hommikul mõtlesin,et -kopp on ees sellest joomisest.Pea lõhkus ja süda oli paha eilsest peost,külmavärinad.Minul on tegelikult maks ka kerge defektiga,arst ütles ,et alkoholi ei tohiks mingil juhul puudutada.Aga mina sülitasin sellele ja panin edasi jooki.Teate,minul on asi nii,et ükskõik,mis mind puudutab,allub põhimõtele kõik või mitte midagi.See kehtib ka joomise kohta,kas olen täiskarsklane või täielik joogimees.Tean,mis tähendab olla täiskarsklane,olin seda kaks aastat.Täna mõtlesin samuti,et peaks selle juurdde tagasi pöörduma,päris mõnus oli.tol ajal ei joonud ma üldse,suitsu küll tegin,aga valisin kahest pahest väiksema.Pealegi olen ma kalamees ja see,et ma kala suitsu ei tee,ei tulnud kõne allagi.Muidu ma ei suitseta kunagi v.a. kala olles.Joogi puhul mul häirib see,et kaob teravus ja pinge,ei tunne ennast tugevana.
matti
MemberKas need seemned kasvama ka lähevad?
matti
Memberkui sa juhuslikult ei tea, siis tööstuslikku kanepit kasvatakse eestis mitmel põllul, aga veel ei ole välja mõeldud mis sellega peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma mõtlesin et äkki teadjamad oskavad ka välismaa kohta öelda.
äkki on kanepiõli kuskil looduspoes müügilgi?
Ah,et lubatud ….hmm,viib mõtted teemale
??:”>AutorPostitused