matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTere,Sina alessandro oled küll vale mees eetikast rääkima, minu mäletamist mööda pidasid sa ka mõttetuks oma riiki teenida. Suht variserlik on pugeda vabanduste taha, et mul pole selleks aega ja ma ei näe sellel mõtet aga samas tarbid julgelt välisjulgeolekut, mida sinust aatelisemad isikud sulle tagavad.
Soovid kehalt suur mees olla aga tegelikult….
Redds
PS: Vabandan ette, kui see ei olnud sina kellega siinsamas foormis antud teema üle tuliselt diskuteerisime!
Minu teada ei võetud alessandrot väeteenistusse lampjalgsuse tõttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Offtopic: vaadates mis viimasel ajal riigis toimub, siis ausalt öeldes kaob endalgi tahtmine sellist “riiki” teenida;kui päris aus olla, siis kaob ära isegi tahtmine makse maksta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberAi-ai-ai, jälle kipiš püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt ei hakka siin kunagi igav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Member“Selle muudatusega hoitakse ajateenijate toiduraha kokku keskmiselt 450 000 krooni aastas.”
Samal kanditakse samba ehitamisega peaaegu 200 000 000 krooni ja nimetatakse seda veel “igati vajalikuks kulutuseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “¤”¤#¤¤#¤&(&&%¤¤#
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kokkuhoid missugune ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMinu tegevus siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
matti
Memberoh my god!!! sellele ei ole küll kellelgi midagi vastu panna. mike.net
MemberMunad on hea ja odav valguallikas, tudengi valik nr. 1
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberLiigesed on väga-väga haiged, see tähendab, et ka immuunsüsteem ei ole korras.Ok, loodame, et saad terveks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Membermul oleks veel 2 tagasihoidlikku soovi : Et kliimamuutus tuleks ja Eestis oleks Kevad, Suvi, Kevad, Suvi aastaajad..ning, et ma oma selja korda saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ikka saad aru ,mis tagajärjed sel oleks kui su esimene soov täituks?
MemberSoovin IMET, et terveneda.Häbenen küll küsida, aga millest terveneda?
Ei pea vastama, kui ei soovi
MemberEt Peipsileminemise keeldu ei tuleks enne 25 detsembrit
MemberSelline on (väidetavalt) Mariusz Pudzinowski menüü:
Diet
In one of the World Strongman events shown on TV Mariusz when asked about diet said: “I eat everything”. When one of Polish TV stations showed his home, there were some supplements bottles in the kitchen, which he described in a few words. So he usually does not follow any particular diet, but takes supplements. Therefore the diet described below must be only exemplary.
Pudzianowski commenting on his diet, “My energy comes from my diet. Breakfast is 10 eggs and 2-3 pounds of bacon. Between meals, I eat lots of candy. I need it for energy. Lunch, at 1 or 2 p.m., is a double meal of a Polish pork chop, sauerkraut and potatoes.
An hour later, I work out, then take lots of supplements: magnesium, creatine, amino acids, all that stuff, and more chocolate.
Dinner is whatever meat I can get: steaks, pork chops, bacon, plus more sauerkraut and potatoes. [After I work out] I have a protein shake and more chocolate.”

matti
MemberKasvada füüsiliselt ja vaimselt

matti
MemberKindlasti Nokia !!! Eelmine telefon oli mul SE, see oli mul ka ühtlasi viimane SE

Hetkel Nokia 1650, super telefon, aku peab ja ka lisafunktsioone on piisavalt.
matti
MemberParaadid on minugi meelest rõvedad ja mis kõige enam, geide seisukohalt tegelikult täiesti ebavajalikud ja koguni kahjulikud asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun, et põhjus, miks neid korraldatakse ei ole tõenäoliselt mitte homoseksuaalide olukorra parandamine, pigem on siin peidus muud huvid. Sest olgem ausad, iga vähemalt keskmise võimekusega inimene saab aru, et niimoodi poolehoidu ei võideta, vaevalt,et geid nii lollid on ,et sellest mitte aru saada.matti
MemberAnalüüsivõime on paljudel siinsetel kasutajatel küll baranka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused