matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
Memberma tarvitan küll 5-7 grammi päevas.
matti
MemberTäpselt nii greenu.inimene kes süüdistab oma hädades geen,on tahtejõuetu ja moraalselt nõrk.
matti
MemberKas kasvuhormooniga parem poleks?
matti
MemberMiks ei saada aru, et karskus ei ole mingi liikumine, vaid see on loomulik osa elust. Nagu olen varasemaltki maininud oma hukkamõistu igasuguste liikumiste osas. Jaotus, mis on toodud antud aritklis Postimehes karkslaste kohta, on puudulik! Nimelt MINUL LIHTSALT EI OLE PÕHJUST EGA VAJADUST ALKOHOLI JÄRELE (loomulikult ei peeta seda ühiskonnas “normaalseks”). Kas siis tõesti on seda nii raske mõista? Ma ei hoople sellega, vaid sooviks, et inimesed ei oleks niivõrd tüüpilise piiritletud mõtlemisvõimega. On ju siiski aasta 2007. Vaadates nostalgiahoos oma keskkooliaegsed õppematerjale, jäi mulle sealt silma üks mõttetera, mille siinkohal pean paslikuks ära tuua: “History repeats itself because nobody listens.”Mul ei ole enam suurt midagi lisada, peale selle, et ikkagi olen järjekordne hüüdja hääl kõrbes ehk vox clamantis in deserto….
PS. See, milleks ma siin üldse niivõrd pikkade postitustega sõna võtsin, jäägu see igaühe enda otsustada või siis (siinsete) psühholoogide analüüsida (kuigi nii isiklike kokkupuudete (näiteks hetkel TÜ-s II kursusel bakalaureuse õppes, statsionaaris õppiv üks konkreetne tudeng, nime jätan avalikustamata) kui ka avalikkuses figureerivate psühholoogide (näiteks Voldemar Kolga, kes pidevalt purjutab näiteks avalikel üritustel) põhjal võin öelda, et need psühholoogid on valdavalt “harilikud” inimesed, kes ka võtavad vahel dringi või siis joovad natukene õlut (kahjuks peetakse seda ühiskonnas “normiks”, sest enamik on sellised ning enamus maksab ja vähemuses olevatele vaadatakse viltu, kuid mitte alati ei ole vähemus õige, näiteks homoseksualism, sest üldsuse puhul on see (õnneks!) taunitav). Kahtlemata leidub ka selliseid psühholooge (ning üldse kodanikke), kes on karske ellusuhtumisega (kurb, et pean sedasi kirjutama, et “kahtlemata leidub”), kuid selliseid, minu arvates “normaalseid”, on paraku valdav vähemus, ehk siis ei maksa imestada, miks enamik suhtub karsklastesse negatiivse alatooniga, eelarvamustega).
NB! Ma ei vihka neid, kes alkoholi tarvitavad või siis näiteks homoseksualiste. Ma saan neist aru ja tunnen neile kaasa (ka näiteks sellised erandjuhud, kus sünnitakse mehena bioloogiliselt, kuid hingelt on naine – taaskord soovitan dokumentaale vaadata, harida ennast mitmekülgselt ja koguda võimalikult palju erinevaid kohastumusmustri variante (nagu toimub organismis antikehade teke)!). Kurb on aga see, et enamik inimesi nagu ei tajuks laiemaid tagajärgi, pikemas perspektiivis kulgevaid trende ja protsesse ühiskonnas ning milliseid mõõtmeid miski võtta võib (näiteks homoseksualism ohustab traditsioonilist perekonna mustrit – ema, isa ja laps(ed)). Jällegi, mul ei ole midagi selliste inimeste vastu, kurb, et nad sünnivad teistsugusena siia ilma (antud juhul seksuaalse orientatsiooniga), kuid taunimisväärne on see kui hakatakse seda propageerima ning kasvavale lapsele juurutama seda käitumist kui “õige”…. see on hetkel aga teemaväline. Alkoholi puhul on ses suhtes sama – see on ajaloo jooksul niivõrd palju halba toonud ning toob ka edaspidi tulevikus… seega võiks inimesed teha omad järeldused… Kuid jääda lootma kodaniku enese distsipliinile ja moraalile… see on ääretult naiivne lootus. Muuta inimeste tüüpilist mõttemustrit ja arusaamu… see on väga pikaldane protsess… ning lõputu…. ehitada/luua on alati raskem kui lammutada/hävitada…. Ja veel… tervishoiusüsteem on tõ(ä)iesti mäda, mäda on aga ka inimeste (k.a paljude arstide) suhtumine patsientidesse… kuid nagu ikka… leidub ka (õnneks) veel arste, kes süübivad inimese tervisehädasse ning teevad oma tööd pühendunult, mitte ei määra operatsiooni ilma põhjalike uuringuteta (mis on tingitud üldjuhul ikkagi finantsilistest kaalutlustest). Kuid jällegi, see on järjekordne pikem teema, kuid hetkel on siin siiski arutelu all “viin”.
Elage tervelt!
PPS. Lp kodanik marguzz22 on kindlasti teadlik, millised on südamehaiguste peamised tekkepõhjused… Kurb tõdeda, et te olete järjekordselt üks sellistest inimestest, kes üritab leida tulutult õigustust oma pahele, milleks on alkoholi (regulaarne?) (liig)tarvitamine. Kuid võin ju vabalt eksida… ikkagi inimene
matti
MemberErinevalt pikkusest on võimalik inimese kehaehitust muuta tundmatuseni.Tegelt kasvu saab ka kasvuhormooniga.
jaanuar 11, 2007 at 1:14 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101472matti
MemberKui on liiga lihtne elu,siis on täiesti loomulik,et inimese vaimsed võimed kahanevad.oleks meie eellaste elu olnud lihtsam(paremad looduslikud kohastumused),siis poleks me seal,kus praegu.
matti
MemberKehatüüpi vist ei saagi korralikult määrata kui pole veel täiskasvanud?!
matti
MemberSa oled siis küll üks erakordne indiviid, kui ektomorfist mesomorfiks järsku muutusid
matti
MemberMina arvan nagu Andreazki ,et võib küll olla ühel alal särav.Mis teised arvavad on pohhui.
matti
Memberma arvan,et kuna sul põlved järgi annavad siis pole sul ka valikut.Kasulikkusest rääkides,sügavkükki laskudes töötavad seal alumises liigutuse osas peamiselt tuharalihased.
matti
MemberMinul ka õlad juba naljalt valutama ei hakka,aga vot trapets,see hakkab.
matti
MemberKa siis kui kegii käib naiste pärast,siis lõppude lõpuks käib ta ikkagi enda pärast.MOTT
matti
MemberTäies elujõus tähendab seda.et süda töötab ja ka meeled omajagu.
matti
MemberTegelikult ma mahun selle artikli autori raamidesse:Surun üle 100 kilo ja olen lugenud F:dostojevski ,,Idioot“-i.
matti
MemberSee artikkel ajab ikka veits vere keema.mis annab mehele kirjanduse tundmine?Mitte midagi.Aga mis annab talle tugev keha?Austust ja eitesid.
AutorPostitused