matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTänud.Mis te arvate toitumisest. Argipäeviti söön ma tavaliselt 5 korda päevas: hommikusöök (võileivad), koolis lõuna (supp/praad), pärast kooli saiakesed, kodus umbes sama nagu koolis ning õhtul jälle võileivad. Milliseid toite peaksin rohkem tarbima ja milliseid vähem?
Küta liha rohkem,annab massi ja jõudu hästi.
matti
MemberParim kala valmistamisviiis,see soolamine.Kui ise forelli või lõhe kätte saan,siin teen ka alati nii.
jaanuar 27, 2007 at 9:29 p.l. in reply to: Kas 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone on kiireim massi lisav aine mida fitness.ee-st on võimalik osta??? #104236matti
Membersuperlisandid on lollidelemine tee korralikult trenni ja õpi toituma
kui sa korralikult ei toitu, pole sul isegi steroididega millestki seda lihast ehitada
Pole telliseid(toitu),pole maja(lihased).

matti
MemberMittesoovitatav tegevus… Ei v6ta kunagi vedu.Arusaadav
matti
MemberLihastoonus kasvab suureks??? Äkki seletad täpsemalt mis, mida ja kuidas sul see välja näeb`?Tunnen isegi lõdvestusseisundis,et lihas oleks nagu poolkrampis.
matti
Memberma ise joon ntx punasesõstra mahlaga
matti
MemberVenitama tõesti peaks,pole senimaani teinud.
matti
MemberNoh,vähemalt niipalju on sellest teemast kasu olnud,et nüüd tarviatn ma alkoholi oluliselt vähemal määral.Samuti on palju saanud siin ennast lahti kirjutada.
matti
MemberMa isiklukult lugesin siin seost alkoholi ja välimuse vahel.Samas ma tean mõndasid,kes üldse õllet ei joo ja kõht on ees.Samas tean mõnda ,kes teeb päevas 5-6 õllet ja rasva on väga vähe.
matti
MemberMinu arust võiks foorumise teha kõige lolimatest küsimustest oma rubriigi.
Mõned Viskavad ikka head kildu.
Minu arust tänane parim link
See on lausa hindamatu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberImelik tõesti,et meil on niipalju inimesi,kes kirjutavad sõbra nimel.Iseenesest on hea,kui sõpra aidatakse.Aga kas parem poleks see,kui laseks sõbra enda juures arvuti taha ja laseks tal endal kirjutada?
matti
MemberMillised on selle haiguse sümptomid?Ma ise kahtlustan,et mul on see kuri haigus.Nimelt ei lähe mulle magus enam sisse,kogu aeg on enam-vähem janu ja peaaegu kogu aeg on magus maitse suus.On võimalik,et see haigus on mul küljes.?
matti
MemberKõik naised
jummala mehe nägu.
matti
MemberKrampidest.Õppisin hiljuti endale jumala suva mis aeg säärde krampi tegema, natuke mõistusega mängima, mingi teatud lihsase liigutamisele pihta saama ja siis selle 10 sek Täiega pinge alla tõmbama…….paar korda naljatasin nii, niimodi paar sekki oli krambis, veits rohkem, aga ükskord jäi kauemaks, minut aega tõmblesin
matti
MemberIgal juhul selle valge mehe peegeldus on põrandal näha.
AutorPostitused