Skip to main content

matti

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 2,161 through 2,175 (of 2,366 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõige seksikam mees Eestis??? #104596
    matti
    Member

Annan hääle Kalmusele.

in reply to: Mõõdud #104573
    matti
    Member

Kas keegi oskab öelda, mis värk sellega on, et hommikul kui mõõtsin kõhu ümbermõõtu, siis oli 76cm, aga õhtul on 82cm.Millest selline vahe?Paks ma pole, rasvaprotsent midagi 10-12% vahel ja alati mõõdan täpselt samast kohast, ehk siis talje kohalt.

Asi on selles,et hommikul tõustes pole sul kõhulihased pingul,nagu nad on õhtul.

in reply to: Unehäired #104544
    matti
    Member

Päikese UV- kiirte tõttu tekib ka organismis palju serotoniini. Serotoniin aga kiirendab vere hüübimist. Samal põhjusel ei ole soovitav juua nõgeseteed üle kahe nädala järjest.

Palju serotoniini tekib ka ecstasy tarvitamisel. :ph34r:

Pole küll asjaga seotud,aga lihtsalt tuli praegu meelde.Seetõttu ongi mõnedel tarvitajatel veri veresooned lukku pannud ja surma põhjustanud.

in reply to: OldMan`i lemmik #104538
    matti
    Member

Lõhemari on samuti soolatuna väga hea.Meil tarvitatakse söögiks ka soolatud havimarja,aga isiklikult ei soovita,tean mõnda,kes on sealt sooleparasiidid saanud ja kelle kaal nende tõttu langes ligi 15 kilo ja nägi pärast välja nagu kummitus.KUid see kehtib eelkõige järve(Peipsi) havio kohta,merehaug on ohutum.

in reply to: ideaalmees #104536
    matti
    Member

Minu arust on Ronnie Colemanil ideaalne keha.

in reply to: ideaalmees #104534
    matti
    Member

QWE8: Kust see Einsteini jutt pärineb? Millisest allikast? Minul on teistsugused andmed.

Einsteini töö ei seisnenud selles, et “valemeid välja töötada”.

Minu mäletamise järgi oli tema IQ kuskil 130-135.Nii ,et polnud madal midagi. :ph34r:

in reply to: seksikad #104533
    matti
    Member

Aga ega selliseid ,kes ainult lihastest ja kangist rääkida oskavad,polegi vist meil nii kerge leida,kui sa just ei otsi.Peaaegu igaüks oskab ju ka millestki muust ka rääkida.

in reply to: seksikad #104427
    matti
    Member

Mees peaks ikka pisut ürgsem olema.

in reply to: Väike kõrvalelüke suusatamisse #104363
    matti
    Member

Mäesuusatamine (Y)

See oleks juba parem.

in reply to: ideaalmees #104361
    matti
    Member

V6rdsus ja v6rd6iguslikkus on kaks erinevat asja.

Võrdõiguslikus on teoreetiliselt võimalik,aga võrdsus mitte.

in reply to: Jobusid rohkem kui rubla eest! #104360
    matti
    Member

On ikke inemisi.Need pole ju enam lihased,vaid pigem meenutavad rasvkudet.Üks tüüp oli eriti koom ,jäme käsi,aga mujal lihast pole.

in reply to: liiter piima tühja kõhu peale #104359
    matti
    Member

Ma ise olen vahest joonud nii liiter-poolteist tühja kõhu peale.Ja ei oi kurat,kuidas ma seda alati kahetsenud olen.Kõhus on selline tunne,nagu oleks liigendnoa alla neelanud.Kord läks selle pärast isegi hea tööpakkumine vett vedama. :ph34r:

in reply to: OldMan`i lemmik #104312
    matti
    Member

Krt mul tuli hull isu peale praegu :ph34r: Aga ei tea millal jälle saab sellist asja…

Sama mure ka endal,kuna hetkel kala kätte saada üsnagi keeruline.

in reply to: Väike kõrvalelüke suusatamisse #104310
    matti
    Member

Mulle suusatamine ei istu,kuna see on vastupidavusala.Kehalise tunnid,kus tuleb suusatada,viilin. :ph34r:

in reply to: Unehäired #104309
    matti
    Member

Ega te,seltimehed,kogemata arvuti taga enne und ei istu?Ku istute,siis on asi selge.

Viewing 15 posts - 2,161 through 2,175 (of 2,366 total)