matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberAnnan hääle Kalmusele.
matti
MemberKas keegi oskab öelda, mis värk sellega on, et hommikul kui mõõtsin kõhu ümbermõõtu, siis oli 76cm, aga õhtul on 82cm.Millest selline vahe?Paks ma pole, rasvaprotsent midagi 10-12% vahel ja alati mõõdan täpselt samast kohast, ehk siis talje kohalt.Asi on selles,et hommikul tõustes pole sul kõhulihased pingul,nagu nad on õhtul.
matti
MemberPäikese UV- kiirte tõttu tekib ka organismis palju serotoniini. Serotoniin aga kiirendab vere hüübimist. Samal põhjusel ei ole soovitav juua nõgeseteed üle kahe nädala järjest.Palju serotoniini tekib ka ecstasy tarvitamisel.

Pole küll asjaga seotud,aga lihtsalt tuli praegu meelde.Seetõttu ongi mõnedel tarvitajatel veri veresooned lukku pannud ja surma põhjustanud.
matti
MemberLõhemari on samuti soolatuna väga hea.Meil tarvitatakse söögiks ka soolatud havimarja,aga isiklikult ei soovita,tean mõnda,kes on sealt sooleparasiidid saanud ja kelle kaal nende tõttu langes ligi 15 kilo ja nägi pärast välja nagu kummitus.KUid see kehtib eelkõige järve(Peipsi) havio kohta,merehaug on ohutum.
matti
MemberMinu arust on Ronnie Colemanil ideaalne keha.
matti
MemberQWE8: Kust see Einsteini jutt pärineb? Millisest allikast? Minul on teistsugused andmed.Einsteini töö ei seisnenud selles, et “valemeid välja töötada”.
Minu mäletamise järgi oli tema IQ kuskil 130-135.Nii ,et polnud madal midagi.

matti
MemberAga ega selliseid ,kes ainult lihastest ja kangist rääkida oskavad,polegi vist meil nii kerge leida,kui sa just ei otsi.Peaaegu igaüks oskab ju ka millestki muust ka rääkida.
matti
MemberMees peaks ikka pisut ürgsem olema.
matti
MemberMäesuusatamine (Y)See oleks juba parem.
matti
MemberV6rdsus ja v6rd6iguslikkus on kaks erinevat asja.Võrdõiguslikus on teoreetiliselt võimalik,aga võrdsus mitte.
matti
MemberOn ikke inemisi.Need pole ju enam lihased,vaid pigem meenutavad rasvkudet.Üks tüüp oli eriti koom ,jäme käsi,aga mujal lihast pole.
matti
MemberMa ise olen vahest joonud nii liiter-poolteist tühja kõhu peale.Ja ei oi kurat,kuidas ma seda alati kahetsenud olen.Kõhus on selline tunne,nagu oleks liigendnoa alla neelanud.Kord läks selle pärast isegi hea tööpakkumine vett vedama.

matti
MemberKrt mul tuli hull isu peale praegu
Aga ei tea millal jälle saab sellist asja…Sama mure ka endal,kuna hetkel kala kätte saada üsnagi keeruline.
matti
MemberMulle suusatamine ei istu,kuna see on vastupidavusala.Kehalise tunnid,kus tuleb suusatada,viilin.

matti
MemberEga te,seltimehed,kogemata arvuti taga enne und ei istu?Ku istute,siis on asi selge.
-
AutorPostitused