matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTihti varastatakse jõusaalist mitte selleks,et kodus saaks treenida,vaid et asjad Kuusakoskisse vanarauaks viia.
matti
MemberTegemist ei ole nii öelda spordialaga,pigem etendusega,kõik mida tehakse,on ette määratud,nii ka võitja.Nii on tegemist pigem teatrietendusega ja kui tahad selle spordialaga tegeleda,pead pigem näiteringi minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberSangpomm peaks igas spordipoes olema.
matti
MemberKiirus on olulisel määral
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pärilik omadus.matti
MemberEeldatavasti on selle lipsu värv seksikalt ilus punane:) aga tõsiselt rääkides, siis sellise lipsu sõlmija pannakse normaalses õigusriigis istuma. Aga seal pidid ka jõusaalid olema:)Sellise asja eest ei peaks mitte istuma panema,vaid maha laskma.
matti
MemberKordusmaksimum=rekord
matti
MemberVähe väjavaateid selleks.Kasv on kehalistest omadustest tõenäoliselt kõige rohkem geenidega määratud,erinevalt massist.
matti
MemberMinu meelest oli vodeotes siiski vürtsi vähevõitu,võiks paremad olla.
matti
MemberJõusaalis kehtib üks ja ainus reegel-ei tohi kunagi alla anda.
matti
MemberImelik,et minul juhtub vahel hommikuti seda,et peale hommikusöögi söömist ei püsi toit lihtsalt sees ja muud ei jää üle kui välja oksendada.Buliimiaga mul mingit pistmist kindlasti pole,muidu söön vägagi tugevalt.
matti
MemberBaasainevahetus ja reaalne kalorivajadus on kaks eri asja,eriti veel trenni-inimesel.
matti
MemberSEltsimehed,nüüd on ka ju fotoaparaat leiutatud,nii saab inimest näha ilma temaga kohtumata.
matti
MemberMulle meeldib ülekõige ka Taluvõi,vorstidest maksavorst,mõnus,
matti
MemberKaks kuningat
matti
Membervabandust ,kui valesti aru said.seles suhtes ,et need venelased kes räägivad eesti keelt on täiesti ok.aga neid vihkan kes ei räägi ja nõuavad endale veel siin mingisuguseid õigusi.
[/quote
Kõik venelased,kellega mina läbi käin,oskavad küll eesti keelt.Eesti keeles ma nendega siiski ei räägi,ikka vene keeles.
AutorPostitused