matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMinul on randmetega sama jama.See on juba aastaid olnud ja kuna valu ei tee,siis ainult see,et miskit raksub,ei tohiks kedagi pabinasse viima.Iseasi kui sul kaasneb ka valu.
matti
MemberPole seal mingit vahet mida sa seal õhtul sööd õuna, kana või siili. Söögiga me ei stimuleeri ajuripatsit teda rohkem tootma. Ilma kõrvalise kunstliku välisabita ei muuda seda taset peaaegu miski ja kui isegi muudab siis me räägime umbes 00,10 % kõikumisest.Natuke ikka vahet on
üües siili,jäävad okkad kurku kinni ja valu tõttu ei saa magada ja kasvuhormooni on seetõttu vähem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKeskerakonna poolt hääletavad enamasti inimesed,kes poliitikast mitte halligi ei jaga.Kes vähegi jaqab,saab aru,et nende lubadused on umbluu ja demagoogia.
Ametnike palkade keskmine 25 000,palun väga,aga kust see raha tuleb?Ikka rahva taskust.Ja pealegi on see keskmine,kuhu pannakse nii Eesti energia bosside,kui ka lasteaiakasvatajate palgad,loomulikult pole siis mingi kunst seda keskmist suureks kruvida ja sellega hoobelda.
matti
Memberpronkskuju võiks sealt kaduda tõesti … oleks pisike võit keski savi ja ida üle … seega igati tore asi …mina lähen juba mitmendat korda valima mõttega et keskerakonda mitte valida ….. kuid samas painab mõte keda siis üldse valida …. praegu on kallul 2 meest … exrektor aaviksoo kes on õismäel ka nimekirjas <---- peaks nagu tark ja haritud mees olema ... ja roheliste tanel tammet kuna oli mu õppejõud ja väga lahe tegelane ...
Tundub,et meie ideoloogilised maailmavaated ühtivad.
matti
Memberfleimimine, pole sellist sõna kuulnudgi. mis tähendab?Kusjuures,mina pole ka seda kuulnud.
MemberNii palju,kui endal käed ulatuvad
MemberIga Eestis elava täisealise Eesti kodaniku morralne kohustus on valida.
matti
MemberValima tuleb tõesti minna.Aga kelle poolt annavad hääle siinsed kasutajad?MIna hääletan IRL-i poolt.Aga kelle poolt hääletate teie?
matti
Memberkas keegi teab öelda kus poodides myyakse seda viinamarjasuhkrut ehk glükoos ehk Trauben Zucerit?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on Trauben Zucker
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga see selleks,meie kandis müüakse seda peaaegu igas poes,vähemalt igas vähegi suuremas.matti
MemberNagu öeldakse, kõhu arvelt ei tasu kokku hoida. Kui on võimalus rohkem kulutada ja seda mõttekaks peetakse, siis miks mitte. Isikult ma momendil peaksin enda peale 5000 või rohkema kr söögi peale kulutamist liialdamiseks, ükskõik kui suured rahalised vahendid oleks. 3000-3500-ga saab ilusti hakkama (täpselt kava järgi), kui tahaks iga päev ka näiteks 250 g lõhet või forelli süüa, siis peaks loomulikult mõne Jakobsoni juurde panema ja võibolla tulekski 5000 täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kooliühikas elamise ajast mäletan, et mõnel mehel oli selleks ajaks kui pühapäeval või esmaspäeval ühikasse jõudis, juba kõik kodust antud raha kõrist alla valatud ning siis terve nädala sõi ainult praekartuleid kuna kartulid olid meil seal tasuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänapäeval see vend sureks nälga,kuna ka kartulid on tasulised.
matti
MemberEsimene löök oli ju lahtise käega.
MemberKunagi tegime sõbraga “hingekinnihoidmiserekordeid”, 4 minutit sain kindlasti täis, sõber minust veidi rohkem, täpselt ei mäleta, võibolla isegi 5.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervislik tegevus see kindlasti ei ole, ei soovita!5 vaevalt,siis viskab juba pildi tasku.
matti
MemberÜks ei välista teist.
MemberKuradi tugev mees,kui ta Jalapressi koos raskustega minema viis.Mis ta võib siis kaaluda mingi 600kg vähemalt.Murumets
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberEndal nii 600-700,kuna olen veel noor ja elan vanematega koos.
-
AutorPostitused