matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberJust, kõik vastabki tõele, lisaraskustega tehes tuleb punnkõtu ette. Tuleks teha oma raskustega ja keskenduda tehnikale ja teha rohkem kordusi seerias ja puhata vähem kui muidu.A pull tegelt,kui on lihastest suur kõht?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberNo nii ei lähe kohe teps mitte
matti
MemberSee ei ole isegi mitte oletus vaid linnalegend. Äsja Palusalust raamatu kirjutanud Paavo Kivine avaldas mõne aja eest Eesti Päevalehes artikli kus väitis, et ülisuure tõenöosusega see pole Palusalu järgi tehtud .Legend on tekkinud ilmselt sellest, et näojooned on tõesti suht sarnased. Aga jah, ega see kokkuvõttes midagi ei muudaks.Mis veel pronkssõdurisse puutub, siis täna tulid sealt eriti toredad uudised. Et siis Eesti politsei vaatab pealt kuidas tiblad eestlastele kallale läksid… nujah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht kapp on ka see pronkssõdur .
matti
MemberTead,nii ja naa.Vahel olen ma palavikus tööle läinud ja siis just terveks saanud.Samas olen vahest haigest peast trenni minnes jubedalt haigestunud.Oleneb enesetundest.
matti
MemberPronkskuju puhul on asi läinud liiga pöhimötteliseks: Kuidas saab Vene riik dikteerida vabale Eesti riigile, mida nad tohivad teha ja mida mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainus moodus Venemaale töestada, et eestlane toimib omal maal peremehena, on see kuju sealt minema transportida!Viime ta Spordimuusuemisse,kui üks kuju meie maadlejast Palusalust ja riputame talle medalid kaela
veebruar 23, 2007 at 1:06 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107480matti
MemberTegelikult oli minu yllatus suur, kui Eestis käies sain tagasisidet 3 inimeselt, kes ytlesid, et lähevad KE poolt valima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1 ytles heaks pöhjuseks, et Savisaar on tugev poliitik. Ise ma valiks kyll oopis midagi muud, sest KE tundub liiga tsentraliseeriutd ja Savisaar kaldub YheIsikuPoliitkat harrastama.
Mis aga nyyd puutub ideesse, et lapsed peavad oma vanemaid yleval pidama hakkama,siis….Minu vanemad on mölemad pensionärid, ema muidugi käib veel tööl ja saab pensionit ka, tundub, et neil ei ole materiaalseid muresid. Aga kasvatades yksi oma 3 last, ei kujuta mina kyll ette, kuidas saaksin veel ka oma vanemaid yleval pidada, kui vaja oleks….Olen ma Egoist? Mina kyll omi lapsi selle möttega ei kasvata, et nad peaksid mind kunagi hakkama yleval pidama…
Kui ikkagi inimene on teinud tööd ja maksnud riigile makse, siis oleks ju täitsa elementaarne, et vanaduses ta saab mingigi kompensatsiooni selle eest?
Olen sinuga täiesti nõus.Milleks kurat neid makse üldse siis maksta,kui ei saa isegi hiljem pensionit.Kui pole enam riikliku pensionit,siis tuleb ka makse tublisti vähendada.
matti
MemberSee on esialgu küll veel oletus, mitte kindel fakt.Vaadake talle näkku,mis oletus?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKas te teate kelle järgi on tehtud Pronkssõdur?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ……Vist mitte.Ta on tehtud Eesti läbi aegade edukaima maadleja järgi,kes võitis 1936 aasta olümpiamängudel raskekaalus 2 medalit.Loomulikult on selleks meie oma Kristjan Palusalu.
matti
Member
Väga täpne ja üksikasjalik kirjeldus,parem kord näha,kui kümme korda kuulda.
matti
MemberMina teen üldse nii,et kogu pingutuse ajal on rõhk rindkeres sees ja korduste vahel hingan v’lja ja sisse.Aga samas ei tea,ei pruugi nii olla,ise ei pane tähele.Kui ise loen seda mida kirjutasin,siis tundub ebaloomulik,kuna korduste vahel pole aega hingamiseks.Vist ikka hingan nagu kõik.
matti
MemberMa usun,et see käib nii: istud,võtad kangi rinnale ja siis surud otse üles .
matti
MemberÕige jutt.Eesti peaks aitama vene rahval kukutada nende oligarhide-riisujate käsilaste võim,kuna hetkel ei juhi Venemaad mitte Putin vaid Transneft või Gasprom.Altkäemaksudeks läheb läheb summa,mis on ligikaudne meie riigieelarvega.Täielikult saab selle probleemi Pronkssõduri ümber lahendada,kui Venemaal võimule aidata demokraatlik ja õiglane valitsus.Valitsus,mis on loobunud agressiivsetest ambitsioonidest.
matti
MemberAinus õige lahendus on pronkssõdur üles sulatada ja teha paartuhat 10cm pikkust sõdurikest.Ja siis need kõik Keskerakondlastele ja Tõnismäel kokkukäivatele dibladele kohustuslikus korras pärakusse toppida.
Et nad igakord istudes tunneks kui hea ja hingelähedane see Aljoosha ikka on.
Ise ka lugesid läbi,mida kirjutasid?
matti
MemberTeeme koos trenni:)Selge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
matti
Member2 tundi, üle selle kaMiks teine kasutaja vastab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused