matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberNo kus sa selles nii kindel olla saad, kui sa veel näinudki pole
Mul on hea kujutlusvõime ja pealegi olen naisi ennegi näinud

matti
MemberEi julge…pärast näeb veel keegi MINU pärast õudukaid öösel
Ära karda,kulturistid on tugeva närvikavaga-spordiala lihtsalt nõuab seda.Ja usu mind,sinu jälgu on meil üksnes mõnus vaadata

matti
MemberJoon ligi 4-5 liitrit.Mul on kerge diabeedi vorm,vesi aitab asja paigas hoida.
matti
MemberPaar kuud tagasi hakkasin uuesti trenni tegema, pärast paari aastast pausi. Teen enda arust päris korralikult ja kasutan siit samast võetud kava. Mure seisneb selles, et lihased on trennile järgneval päeval väga pinges ja valusad, alguses on see ju normaalne, aga nüüd hakkab juba kahtlasena tunduma, kas ma äkki teen siis midagi valesti.Järelikult pole trennis magatud,vaid ikka tehtud.
matti
Memberkondenspiima
no peab sul siis alles kiire ainevahetus olema, kui saad selliseid kaloripomme endale lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Noh,tead viimasel ajal on kõht kasvama hakkanud küll,aga hetkel on kõht veel mõistlik(94,5cm),nii,et pole hullu.
matti
MemberMinule ei lähe rasvata kohupiim kurgust allagi.Tava liselt panen kohupiimale lisaks veel 10% rõõskkoort ja kondenspiima,vot siis on parim.
matti
MemberHuvitav….ja mina arvasin küll, et meestele meeldivad rohkem sellised imepeenikesed jalakesed
Aga jah, ega ma muidu NII väga ei põegi….ainult siis kui kontsad all on ja lihased ilusti välja joonistuvad 
Valesti oled arvanud.Sellised imepeenikesed naised meeldivad üksnes vähestele,ma arvan.Endale küll mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberOlen otsustanud hakata käima jõusaalis ning on küsimusLugesin Ott K. kava algajatele ning tekkis küsimus, et kui pikalt peaksin seda kava järgima, ennem kui peaksin liikuma “edasijõudnute kavale”
Mõte on endal selline, et kuskil kaks kuud kasutada seda kava:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=11
ja edasi minna selle kavaga:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=15
Kas keegi võiks anda mingit infot ka proteiini kasutamisest ning äkki oleks ka mingeid soovitusi kavade/proteiini kasutamise valdkonnas?
Proteiini pole esialgu mõtet kasutada.
matti
MemberKunagi sai mitmeid kordi näpp mopeedi/mootorratta “piipu” topitud, nii meelega kui kogemata ning sealt siis sai mõnusa suraka, midagi 10 000 V vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kes asja natuke tunneb, siis teab, miks seal olev 10 000 V ära ei tapa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), tavaliselt toppisin ikka parema käe näpu ja seetõttu parema käe käsivars ja biitseps ongi natuke suurem kui vasaku oma, treenis hästi. 
Ampreid vähe.

matti
MemberUups, ma näppisin arvutit veidi valesti.

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆matti
MemberMinu meelest on sul õigus,kui sa teed hantlite ülessurumist ja sul on vöökoht kõrgemal kui turi,siis teed alusmist rinna osa,kui aga turi kõrgemal,siis ülemist osa.Sinu mõte on täitsa õige!
matti
MemberParem käsi ongi inimesel enamasti tugevam,kui vasak käsi,nii visuaalselt,kui ka trenni tehes.
märts 11, 2007 at 3:11 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #109255matti
MemberKas sa ikka vitamiine saad piisavalt?Minul tekib küll avitaminoosi korral jube südamepekslemine.Oled sa viimasel ajal massi juurde võtnud?,kui jah,siis pole mingi ime,kehal läheb aega,et sellega kohaneda.
matti
MemberÄra karda,kui sa teed korralikult trenni ja toitud normaalselt,siis tuleb lihast massi niikuinii.Kolm korda nädalas on on paras,alguses peaks see piiisavalt stressi tekitama,et liahes kasvaks.Oleks hea kui sa kirjutaks ka oma treeningkava.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMis haigus on viimasel ajal tekinud-kohe hakatakse pulbreid sööma?Ma usun,et sinu vanuses pole seda veel vaja,söö rohkem normaalset valgurikast toitu.Peaksiod praegu ka ilma pulbrita piisavalt arenema,kui ei arene,on arvatavasti viga harjustuste soorituses.Mina hakkasin ka hiljuti rohkem sooritusele tähelepanu pöörama ja lühikese ajaga on keha muutunud silmanähtavalt,kuigi olen juba oma jagu treeninud ja lihast ka omajagu.Tee harjutusi aeglaselt.tunneta pingutust,naudi seda,ole massohist,kui nii võib öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused