matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberTegemist on tugeva anaboolse steroidiga,madalad androgeensed,kõrged anaboolsed näitajad.Steroidide hulgas üks ohutumaid,kuid siiski on tegemist tervisele ohtliku ainega.
matti
MemberMille poolest nad paremad on?Eelkõige maitse poolest.
matti
Memberprofi tippkulturistid peavadgi rõvedad ja jubedad monstrumid olema-vinge vaadata. ilusad poisid mulle küll ei meeldi-nagu fitnessi omad…Toetan 100%.Mulle küll meeldib praegune Ronnie vorm.
matti
MemberVarem või hilem see n*** lõppeb, sest suuremaid aktiviste topitakse pokri. Aga elame näeme, 9. mai on veel ees.Minul on just 9. mail sünnipäeav
matti
MemberOot misasja? Kujuta nüüd ette, et sa oled kodus oma aias ja kümme punast maandub sisse ja lõhub, rikub, rüvetab ja solvab sinu pinda. Kas sa oled ´´intelligent´´ ja ´´targem´´ ja lähed tuppa lastes oma kodu hävitada või lähed ja annad raiskadele? Ärge saage valesti aru, ma ei kutsu kedagi tänavatele lööma, vaid mõtlema, et kuigi enamus poeb koju ja mängib ´´intelligenti´´, siis südames tahaks ikka lajatada küll.See olukord on teine asi,siin ma võtaks toast oma brauningu ja katsuks asja lahendada.
matti
MemberKanafilee on hea, mina ise söön seda paneeritud kujul, kuid soovitatakse ka kala süüa.Sea- ja veiseliha on parem.
matti
MemberMulle pole üldse tulnud,ilmselt on põhjus minu soome perekonnanimes.
matti
MemberTallinn olgu valmis, punased ostsid ehitustarvete poest hunnikute viisi raudlatte ja kette ja neid ei olnud üldse vähe. Õnneks eesti poisid on ka valmis. Ja mis puutub provakatsioonidesse, siis muidugi võib rahulikuks jääda ja rääkida, et ärge toppige oma nina ja laske kodumaa peale sülitada – iga ühe oma asi. Aga iga õige patrioot nüpeldab oma maa pealt *****pead minema ja Eestimaa on OMA maa!!Sa KaPo-s ülekuulamisel oled ka käinud?Sest see mida sa räägid,pole enam patriotism,vaid marurahvuslus.
matti
MemberNii peabki!!!!!!!
matti
MemberKõige tervislikum võimalikest toitumistest on süüa nii nagu söödi filmis “the Matrix”: kört, mis sisaldab täpselt mõõdetud kogustes puhast proteiini, süsivesikuid, rasvu ning vitamiine ja mineraalaineid. Ei mingit mõtlemist, arvutamist aj kaalumist. Lusikaga kört sisse ja TEHTUD!Kõige tervislikum…?
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆 
matti
MemberNeed pätiraiped teevad kõikide Eestis elavate venelaste elud põrguks tänu eilsele õhtule.
matti
MemberKõhu mõlemal küljel on pekk. Selle vastu aitab imehästi jooksmine.Aitähh
matti
MemberÄkki seletate mulle,mis need sangad on.Lühidalt palun.
matti
MemberOleks tahtnud ükshaaval neil märatsejatel käe -ja jalaluud pooleks peksta !!! Dibla on ikka diblaTõenäolisem oleks see,et hoppis sinul oleks pekstud.
matti
MemberHea,et ma Tallinnas ei ela,saab rahulikult magada.
AutorPostitused