matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberMul polegi vaja midagi,mis mind inspireeriks,mulle asi meeldib ja sellepärast teengi.
matti
MemberKa minul on olemas armastus isamaa vastu,kuid natuke irooniat ja nalja võib ikka teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberOk, ma saan Sinust aru, ent minul on raske nimetada oma maa okupeerijaid vabastajateks ja seda ka jutumärkides. Võibolla olen ma liiga kirglik, aga ma ei tea üllamat tunnet kui armastus oma maa vastu.Palju sul vanust üldse on,et sellised tunded juba olemas?
matti
MemberEhk ei ole mingi vabstamine, vaid sõnade mäng. Igatahes http://postimees.ee/010507/esileht/siseuudised/258083.php ma olen jube rahul!Seda ma tahangi selgeks teha,et see oli nn. “vabastamine”.
matti
MemberLugesin, aga ei leidnud. Vabastaja mõiste on minu jaoks teine, sedasi sa seda mulle ära ei seletanud.Noh,see vabastamine oli umbes selline,nagu siis kui sa vabastad inimese ämbri kandmisest,aga annad talle selle asemel automootori kanda.Ühesõnaga-asendad kergema raskemaga.
matti
MemberNaine, mis teed nüüd selle infoga? Mul on ka üks küsimus. Palju Sa tead mehi, kes paneksid oma pildiks titepildi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma niisama,puht huvi pärast küsisin.Aga tean küll paari miist kes paneksid titepildi.Õigemini ühte,kui päris täpne olla.
matti
MemberPüha reede! Vabastaja ei oleks unustanud koju minna, okupant on, see, kes ei lähe.Miks sa mu juttu edasi ei lugenud?Sealt leiad tõe.
MemberMa sooviksin teada,kas hehee on mees või naine?
matti
MemberTegelikult kui korrektselt rääkida siis NSVL vabastas Eesti sakslaste käest,sakslasi ju enam siin polnud .Aga see vabastamine on sarnane nohu ravimisele viina ja eetriga-nohust sa ennast vabastad,selles pole kahtlust,kuid saad omale maksavähi ja tõenäoliselt miskit veel.
Savisaare vastu ,ma usun,et mul pole õigust allkirja anda.Miks?.Esiteks selle pärast,et ma ei ela Tallinnas,mistõttu ma ei saa omada objektiivset arvamust.Teiseks,ei tea ma kogu lugu,tean vaid ajakirjade lugu,mis on teadagi tihti,kui mitte alati,subjektiivne.
matti
MemberSõmeru ja treenin Rakveres.
matti
MemberMul on lugu hoopis selline,et kui pole mõnda aega(1-2 nädalat)saanud jõusaali,siis hakkab selg hullupööra lõhkuma.Lähed jõusaali on pärast esimest korda selg täitsa JOKK.
matti
MemberMuidugi on nali,40-ndatel polnudki veel klubimuusikat.
matti
MemberMul paistavad kah kõhulihased välja ja väheke sooni kah, mis sest et rasvaprotsent on 12. See ei tähenda et rasvaprotsent väike on. Ma olen kah paks.12% ja paks?Kes siis paks ei ole,ülte mulle?PAks oled sa siis kui % juba 20 ja üle.Mul ei paista enam kõhulihased ja ei ütleks ikkagi ,et paks olen.
matti
MemberAga siiski-ütleme otse,ega laiad õlad ja arenenud rindkere meest ei riku,või mis?
MemberMehed käivad jõusaalis selleks,et jannipäeval võita kasti hoidmine ja ka oma haige ego rahuldamiseks.
-
AutorPostitused