matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberKui tugevus annab enesekindlust juurde, see vihjab nagu sellele, et enne seda tugevust on enesekindlust vähe. Seega kas “suurem olemine” on toimetulekuviis sisemiselt ebakindlatele meestele?Ausalt öeldes,mitte ei vihja vaid ütleb selgelt,et enne kui tugevaks sain oli enesekindlust vähe ja ma ei hakka seda isegi eitama,tunnistan üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa veel küsid
Kui oled ikka suurem ja laiem,siis saad palju rohkem respecti,kui mingi pisike ja kõhetu mehike.Samuti annab tugevus enesekindlust juurde ja tekitab hea enesetunne.TUnned,et saad hakkama kõigega.Oi ma räägin ja mõtlen juba nagu Andreaz
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ega see halb polegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberHästi-hästi palju-palju õnne ka minu poolt!!!!!!!!!!Musi ja kalli-kalli!!!!!!
matti
Member16-aastaselt ei teadnudki,et siuke harjutus olemas on,
A tõstetud sai tol ajal suuri raskusi, küll 100g kaupa …
aga üle rinna läks kõik …
…otse kurgust alla
MemberKas Vendv mitte umbes selles vanuses ei surunud 120kg?Ise selles eas rinnalt surumist ei harrastanud, ei teadnud sellest liigutusest midagi, Põhilised harjutused olid kahe ja ühe käega tõukamised. Seda siis seistes. 16 aastaselt, vaatasin just tollasest treeningpäevikust järele tõukasin kahekäga 85kg.
Ma tõukasin täpselt sama palju.
matti
Memberirw, loomadEnda kaal oli siis 88 kilo,nüüd 94-95 kilo,ühesõnaga vähe
Member16 aastaselt surusin 110.
matti
MemberMinu arust on parimad päevalilleseemned.
MemberMina usun,et kulturism ja üldse raskejõustik on kõige mehisemad spordialad,spordialad tõelisele mehele.Mees peab ikka suur ja tugev olema ja ka välja nägema suur ja tugev.Samuti pole kulturism mitte moraalselt ja tahteliselt nõrgale indiviidile,kuna rassides raskustega peab olema eesli visadus,kuna erilised tulemused muud moodi ei tule.On küll ka keemikuid kultutriste,aga mis siis ikka,eesmärk pühendab abinõu.
MemberTahaks ka endale sellist keha.
MemberHoidkem info ikka täpsena. Sapp on 196 pikk.Videos ütles 200 cm.
matti
Memberjube põkk on see vend ikka.Kas puhtalt on üldse võimalik nii suur üldse olla?
matti
MemberKust ta neid narkootikume saab siis,ega need ka väga odavad asjad ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega neid saada pole mingi probleem,isegi meil siin.Ja nii palju raha Tyson ikka leiab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTyson teenis karjääri jooksul umbes 300 miljonit USD. Ta väitis, et see kõik kulus tal mõttetu kultamise, halva investeermise ning päris suurte kohtukulude tõttu ära. Ise küll ei oska ette kujutada, et nii palju raha lihtsalt ära raisata oskaks. 300 miljonit USD = ca 3,6 miljardit EEK-i!!!! Haige ju.Päris väga haige,ikka jube halvasti pidi investeerima.3,6miljardit EEK-i on ligi 5% meie riigieelarvest.Ja kulud,siin ei oskagi kohe kommenteerida.Ise praegu ei oskakski kohe seda niisama ära kulutada.
matti
MemberHakkliha on ka liha, eks? U. pool kilo päevas.On küll liha.Aga kuidas sa seda sööd?Teed kotlette?Mina teen kotlette,kus pole midagi peale hakkliha,keele viivad alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljud,kes on minu tehtud kotlette proovinud on öelnud,et need on magedad ja maitsetud. -
AutorPostitused