matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberEt siis ütles nagu, et mõelge summa enne hästi läbi kui minu jutule tulete.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile näol oleks siis tegemist tüüpilise riigiametnikuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJube lihtsalt,nagu oleks Photoshopiga tehtud.
Memberdaemonium: see ei ole tegelikult madal, vaid normaalne.115/70 on normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis mul on viimasel ajal ikka vererõhk väga kõgeks läinud,arvatavasti tänu kaalu suurenemisele.Praegu on 135/85,aga vähemalt pole mul külm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberMa olen v2gagi huvitatud koordineerima ylalkirjeldatud tegevust sest.Kas sul vastav haridus ka on?Alguses räägivad kõik,et nad on äraostmatud,aga kui pakutakse suuem summa,siis on jutt juba teine.
matti
MemberSee on ka funktsionaalselt väga mõistlik lahendus. Aga kuidas käituda jala puhul, millele tõmbavaid harjutusi on vähe (eriti vabade raskustega)?näiteks võib teha vaheldumisi säärte sirutusi ja säärte painutusi pingil,see oleks ehk jalale parim,kui tahta võimalikult antagonistlikke liigutusi.
matti
Memberendal suvel plaanis kõvasti töötada ja sügisel auto osta.
matti
Membertegelt on ikkagi parim piim 10% rõskkoor,aga seda ei saa kahjuks kunagi korraga palju juua,pole lihtsalt
MemberPole uudiseks, et absoluutse jõu suurendamiseks on sobivaim 1…5 kordust, lihasmassi kasvatamiseks 5…15 kordust ja jõu-vastupidavuse arendamiseks üle paari-kolmekümne korduse seerias.Põhimõtteliselt on sellega kõik oluline öeldud!
( tsitaat raamatust Kulturism ja Fitness autor Indrek Otsus)
kust seda raamutut oleks saada?
matti
Memberkord tuleb jõusaalis treeniva kulturisti juurde tema sõber ja küsib,et kas tuleb kah juurde.kulturist vastab,et ei midagi.Aga mis sa siis käid siin iga päev,kui midagi juurde ei tule?Kui ei käiks,ei tuleks ammugi.
MemberKui Jaanipäev, siis kus kohas täpsemalt. Kus on Eesti parim Jaanipäev?Mina olen seni Mahus käinud,seal on suht norm,aga seal on rahvast ka vähe,see on miinus
matti
MemberJaanipäev,ikka jaanipäev……..
MemberSteroidid nagunii…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nimelt.AGa odavaimad ja mittte väheefektiivsed massilisajad on kondenspiim ja jäätis.
matti
MemberIgal pool,mitmetes asutustes antakse altkäemaksu,mis siin(IFB:cool: siis teistmoodi on?Vaadates Ponciust,kes on peaaegu sama lihastes kui on profid,tekivad teatud küsimused jah.Ja Shabunja on veel suurem…
matti
MemberMinu mõistus seda ei võta!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu oma ka mitte,aga ega kõigil ei saagi mõistus kõikke võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberKõige efektiivsemad masslisajad on kahjuks keelatud juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused