matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberHead tervist ja teravat meelt-keelt !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberOn muidu valgu sisalduse erinevus ka näiteks hollandi ja eesti heeringa vahel?Mitte mingit tegelikult, kuna püütud on see heeringas täpselt samast kohast
MemberPigem olla soojemalt riides kui õhukeselt, olen ise päris mitu korda trennis külma saanud, sest alati on kuskil saali nurgas salakaval tuuletõmbus või ventilatsioon. Nüüd olen targem: pikad püksid ja dressipluus peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks selle suudab kuum lihas suuremat jõudu genereerida, nii on mulle vähemalt mulje jäänud

matti
Member1-2x nädalas võib süüa, kui avamere oma, kemikaale täisArvad, et ülejäänud toit on vähem kemikaale täis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2010 at 2:31 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #251992matti
MemberPea on ülejäänud kehaga võrreldes ebanormaalselt väike… Võtku midagi ette
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida soovitad ?
MemberSuhteliselt sisutühi artikkel minu meelest, uut ei saanud sealt küll mitte kui midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
Membersama siin..Sama siin…
jaanuar 22, 2010 at 7:58 p.l. in reply to: Lihasmassi langetamine trenni ja toitumise kaudu… #251563matti
MemberPane pilt oma jalgadest üles ja las siine presiidium otsustab, kas on liiga lihaselised või mitte
matti
MemberKirp2 ei saa siinkohal neutraalne olla ja see on ka täiesti mõistetav ja ok
matti
MemberKus näete viga laita, seal tulge juurde ja aidake laita !!!
matti
MemberPäris lahe, et mu postitus on ära kustutatud, miks nii?Kas rimis müüakse 3.5% oldfarmeri piima?
Offtopic: kas OldFarmeri piim mitte 3,8 % rasvasisaldusega polnud ?

Edit: aga muidu minu teada Old Farmeri toodangut ei müüdagi mujal kui Säästumarketis, aga võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberPeale trenni valk ja süsivesikud, sinna lisaks veel kreatiini ja beeta-alaniini. Viimaseid tarvitan nii kaua, kuni otsa saavad, siis ei plaani selliste asjade peale enam raha kulutada lähemal ajal. Valgu ja süsivesikute segu planin siiski edasi võtta.
Tavatoitumine on loomulikult nr. 1 mistahes sportliku arengu jaoks.
matti
MemberKaenlaaluste raseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida veel välja ei mõtle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb panna lihtsalt t-särk, mis ulatub ka õlavarre peale ja ongi “probleem” lahenduse leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberVarsti saab inimestel samuti selliseid mutatsioone läbi viia ( kui juba ei saa). Aga kas on vaja ? Mina leian ,et ei ole.
matti
MemberKuid siinkohal ei tohiks ära unustada, et enamik taimseid valke ei ole täisväärtuslikud, kuna nad ei sisalda vajalikus koguses/vahekorras asendamatuid aminohappeid. Kehaehitajal on ikkagi rohkem loomset valku vaja, kust saadakse valgusünteesiks vajalikud asendamatud aminohapped õigemas vahekorras kätte!Lisaks selle on taimsed MINU meelest ka oluliselt halvemate maitseomadustega, kui loomsed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused