matti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matti
MemberKõige lihtsam on eirata kõike ebameeldivat ja teha trenni !Alati on igal pool kellelgi nina viltu peas ja sada erinevat häda.
Enne teiste arvustamist viskame pilgu ikka kõigepealt endale !
Word
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTäitsa asjalik ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Y)
veebruar 3, 2010 at 3:06 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253714matti
MemberOo, ma ka edetabelis.
Tegelikult võite te mu sealt ka maha võtta, kuna minu on viimasel ajal olnud täiesti sisutühjad, paras sõnnik, kui aus olla
Memberkus on õletrenn, biitseps, triitseps, jalad? Harjutusi nagu vähevõituKõik olemas ju- õlg-seistes surumine, biitseps-lõuatõmbed, triitseps- lamades surumine ja rööbaspuud, jalad-kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: minu meelst väga hea kava, palju baasharjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberTundub ,et siin on asi puhtalt tahtejõu puudmises
MemberJäta alkohol rahule, alkohol VÕIB kahjustada Teie tervist. Kuid vitamiinid, mineraalid jm toidulisandid on väga ohtlikud, kuna pidid isegi anaboolseid steroide sisaldada, seega kahjustavad tervist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnus iroonia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti
MemberJah nad on suured teadjad ,mis kahjustab üks või teine. Aga kui kahjustused ja ei tea mis asjad veel kõrvale jätta ,siis nad peale mõne haiguse ravimise ei tea ju miks neid vaja. Ma mõtlen kulturistidel ja nii.Saate Te muidu ise aru, mida te kirjutate ?
MemberJõhvi ja Tammiku on kaks eri kohta!Jõhvis on Kooli tn Eesti gümnaasiumi kõrval uus suur spordihoome koos jõusaaliga. Saal küll suht pisike, aga kõik vajalik olemas- masinad, kangid, hantlid jne. Kui kodumail käin, siis trennin seal isegi, mul sinna miski 10 km sõitu. 1X maksab 60 eeku müüakse ka 10 korra piletit.
Kas Aktivist on ka Ida-Virumaalt pärit ?

MemberKunda jõusaalis oli jalapress juba siis kui suur osa meist( mina kaasaarvatud) polnud veel sündinudki

Lõpuks ometi jõudis Rakvere arengus Kundale järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 31, 2010 at 10:03 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #253011matti
Memberkelle jaoks on põhjus kellejaoks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa siis üldse sõna võtad siin teemas ?

matti
MemberOptimaalne paus seeriate vahel on 1-2 minutit, madalatel kordustel ,kui arendatakse esmajoones jõudu, pikem, kuni 3-4 min.
matti
MemberNeed vennad kulutavad steroidide peale poole aastaga mitu korda enam, kui keskmine ameeriklane teenib aastaga
matti
Memberno sõnumit tasub vaid Koidula luulest otsida või raamatuid lugeda. Tase on muidugi Niki, CoolD ja Ninjad: sõnumid missugused !Võta mõni tema “laulutekst” ja loe see mõtega läbi ja saad isegi aru, et mul on õigus. Tema muusika näol on tegemist konveiermeetodil toodetava kommertspopiga, mitte ükski tõsine räpiausataja ei kuula teda.
matti
MemberRäpparina teda küll eriti kõrgelt ei hindaks, laulutekstid on tühjad ning puudub sõnum.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 11:11 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252629matti
MemberTema keha, ise teab mis teeb, pole meie asi kritiseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused