Matsalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Matsalu
MemberKeelatud ja kahjulik ei ole päris üks ja sama asi ja üldse tervishoiupoliitika algab sealt kus loogika lõpeb.Aga rohkem ei räägi mina ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei saanud su postituse mõttest aru,vabandan kui minu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ei nüüd kui koolivaheaeg lõppeb, tellin toitumiskava ja hakkan seda rangelt järgima,hetkel olen 177+ cm pikk ja kaalun 68-70 vahelduva eduga.Plaaniks oleks saada ~65kg .
Matsalu
MemberNo kui kannatad oodata, siis tulevikus ikka kunagi taoline asi leiutatakse, tegelt on juba olemas sarnaseid aineid(vähemalt nii neid reklaamitakse) ja veel kahjulikke aineid, aga neist me ei räägi!Just seda ma mõtlesingi ,et kas ei ole veel leiutatud vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks siis jään ootama ja üritan praegu teistmoodi hakkama saada.Matsalu
Memberirw, ema pole õpetand pulbritest eemale hoiduma?? soovitan spetsialisti konsultatsiooni minnavabandan OT pärast , kuid miks peaks ema käskima sheikkidest eemale hoida ,tarkpea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Matsalu
MemberTänud kõigile , sain jälle targemaks.
Kuid siiski jääks küsimuse juurde, kas pole olemas proteiini vms mis kasvataks lihast ja samalajal põletaks rasva vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Matsalu
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=316 ja toitumiskavaTäitsa mõeldav ,kuid toitumiskavaga on se pull ,et üritasin korra juba tellida,täitsin kõik andmed ja kõik mida küsiti , kuid enne viimast nuppu vajutades Kinnnita! vms , läks leht kinni ja muudatusi ka ei ilmnenud , nii ,et ei oska midagi arvata selle toitumiskava kohta ,kuigi oleks suur soov tellida ja ei näe ka takistust peale selle probleemi, ehk peaks tellima teisest arvutist vms ?
Matsalu
MemberIse olin ka vist 11 kui hakkasin jõusaalis käima, kuna kõik sõbrad olid siis juba 16+ ja vanusepiirang oli jõusaalis 14
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , valetasin ennast vanemaks ja sain alati sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mul oli vähemalt se hea ,et alati olid kaasas kogenumad sõbrad ja näitasid kuidas mida teha.Nüüd olen 14(kohe 15) ja pole mingeid probleeme kuskile jõusaali sisse saamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Pmst kodus mina teeks sinuasemel kõhulihaseid ja kätekõverdusi, ja oleneb ka sinu kehatüübist, paneksid ehk pikkuse ja kaalu, oma arvamuse oma kehast ,oskaks paremini soovitada
.Matsalu
Membersoovitan dietmixi, kuigi süsivesikud, pidavat kaalu alandama ja hea järelkaja.Täpselt seda ma vajangi,et põletaks rasva ja kasvataks lihast samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Matsalu
MemberSuured tänud kõigile vastajatele, kuid sooviks teada mitu kordust/seeriat teha reljeefi/lihase väljatoomise jaoks ?
Matsalu
MemberKõik jõusaali ja treenime ennast suuremaks kui uhvod, ja ajame nad koos oma nibiruga minema siit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused