matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
Memberparim harjutus on alati see mis on konkreetsetest vajadustest lähtuvalt valitud ning treenib otseselt seda lihast mille mahajäämus on suurim või siis mida tahetakse eelisjärjekorras arendada.Videos näidatud harjutused on spetsiifilised ning konkreetselt ühele lihasgrupile suunatud.
Inimesed vaidlevad tihti vale asjaüle kuna saavadi öeldust valesti aru.umb sama nagu kumb on kiirem kas bmw või audi.enamik vaidleb kuna on veendunud,et nimi ise on juba paremuse määraja.tark teab aga teab erinevate autode omadusi ning detaile.Jääpeal võib võimsam tagaveoline kaotada poole nõrgemale nelikveoga masinale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seetõttu usun,et vähesed asjad omavad iseenesest absoluutseid väärtusi,pigem on paremus alati seotud konkreetse vajaduse,eesmärgiga.
matroxx
MemberVälja asted võtavad minupuhul küll alati võimsalt tuharat.
matroxx
MemberMinuarvates ükski neist harjutustest ei pretendeerigi nö parimaks tuhara harjutuseks vaid on head viisid kuidas hea veel paremaks treenida.
arvestada tuleb ka erinevaid sportlike eesmärke jne.
matroxx
MemberJooksmisel ja jooksmisel sry..
matroxx
MemberJooksmisele ja jooksmisel on vahe!
matroxx
MemberRööbaspuudel surumine on väga hea!eriti kui rinna alaosa tahad arendada.
matroxx
MemberJeap kuid foorumis kus on palju kasutajaid peab arvestama ka sellega,et tõkspidamised võivad kohati inimestel vägagi erinevad olla.
Millegipärast julgen ma öelda,et ühe trenniga alustava inimese peamine eesmärk on polstrist lahti saamine ning enamasti ollakse orjenteeritud lihasvõimekusele või selle taastamisele.
Enda puhul olen arusaanud,et aastatega lisandunud lihasmass on küll tore jne kuid suurimat rõõmu tunnen ikkagi liikumisest,hüppamisest,jooksmisest lihtsalt ringi kargamisest vahest,olgu see siis nii lapsik või lapselik kui tahes.
Kuna see teeme pole minu algatatud siis mina siinkohal lõpetan.
matroxx
MemberEI ma saan sellest väga hästi aru.ka mina austan nii mitmeidki kulturiste ning jõutõstjaid.Ma austan ja imetlen neid nende iseloomu ning tahtejõudu,ülekõige aga nende huvitavat isiksust.
Näiliselt ühe ja sama asja tegevad sportlased võivad minuarvates olla hoopis erineval vaimsel tasemel.üks võib lausa kaunistada oma ala teine aga totaalselt maha teha.
Ühe puhul võib tema treening olla õigustatud teisepuhul aga mitte.Loomulikult eks igaüks vaidleb ja püüab tõestada oma valikuid kuid olgu see selleks…
matroxx
MemberParkouril on sügavam mõte kui katusel hüppamine,enamus liikumist toimub ikkagi maapinnal.tänapäeva ohtlikus maailmas vägagi vajaminev asi.seega tunduvalt lähemal reaalsele elule ning selle erinevatele olukordadele kui seda on vajadus massi suurendada..lihase nö pumpamine ainult kasvu mõttes on primitiivne ja lapsik suhtumine.välimuse parandamisest on asi sel juhul ikka päris kaugel.
leiame üles need väikse mehe kompleksid ja muud põhjused??!
minupärast tehku inimesed mis tahavad aga ma ütlen mida ma mõtlen.täiesti külmalt,kel ei meeldi oma probleem.
matroxx
MemberMida teeb üks mitte võistlev sportlane SUURE lihasmassiga?? eputamise värk?
matroxx
MemberInimestel on kuidagi kole kiire.koguaeg on vaja kuhugi tormata.tulemused peavad tulema nüüd ja praegu jne.
Vaata näiteks parimaid parkouriga tegelejaid.nad on sihvakad,kiired,jõulised ning väga osavad.Pea keegi ei usu,et nad on oma vormi kuskil tänavatel teinud.
Vilets lihaskasv näiteks Calisthenicsis on tihtipeale sissejuurdunud põhimõttete taga kinni.raiutakse aastaid tavalisi baas harjutusi teha suutmata edasi mõelda ning harjutusi raskendada.
Umb sama kui saalis 5 aastat jõutõmmet teha sama KERGE raskusega millega alustati
matroxx
Memberei saa nõustuda absoluutselt,et pole võrreldeav jõusaali kasuteguriga.enamus nö saali karudest ei suuda omaenda keha kohe kindlasti märkimisväärselt liigutada.
oma lihasmassi kasvatamise bläma ei pea sa ka igas võimalikus teemas ajama.kõik ei tahagi lavalale minna kuid on palju neid kes keharaskusega trenides on piisavalt vormis,et seda teha.valikute küsimus.
matroxx
Memberpigem on ikkagi üleüldine lihasmass väga pisike.korraliku lihasmassi puhul oleks seda ka pildilt näha.pigem treenida kogukeha korralikult edasi kui,et eriliselt hakkata õlgadele keskenduma.
matroxx
MemberSelle pildi järgi ütleks,et ükski lihasgrupp ei kasva nii mis mühiseb.
Treening,taastumine ning Toitumine tuleb üle vaadata!
matroxx
MemberEI usu,et asi alati selles.kuigi ise olen sprinter ning jalad saavad korraliku vatti siis rind ja ülakeha on üldse alati ebaproportsionaalselt tugevam alakehast olnudl.ilma treenimatta surusi nrinnalt juba üle 100kg ja seda 17 aastasena.
Ei saa alati väita,et kui kükk nõrk siis järelikult tehakse liiga palju rinda jne.tihtipeale see nii on kuid mitte alati…
-
AutorPostitused