Skip to main content

matroxx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 897 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Neegrid ja testotase #166588
    matroxx
    Member

Kuskil oli ka artikkel selle kohta miks neegrid kiiremini jooksevad kui valged.

Seal kirjutati ,et tänapäeval on asi pigem mõtlemise taga kinni kui füüsilistes võimetes.

Treenerid ei vaevugi enam andekaid valged sprintereid treenima kuna on tekkinud eelarvamus,et valged ei suuda NIIKUINII kiiresti joosta.

Seetõttu saadetaksegi paljud minema ja soovitatakse näiteks odaviset või midagi muud teha öeldes vabanduseks,et sprint on mustanahaliste jaoks.

Välja oli toodud ka näide kuidas üks valge poiss jooksis kooliajal ilma treeneri abita 100m 10.2 sekundit ning ikkagi soovitati talle minna VALGETELE SOBIVAGA alaga tegelema.

in reply to: Väike test :) #161550
    matroxx
    Member

Tegelikult on test koostatud samuti inimeste poolt mitte kellegi ülima poolt..seetõttu võib öelda,et sellise testi koostajad on ise natuke psühhod,et ise säärast teksti suudavad väljamõelda.

in reply to: Ülakeha!! #161117
    matroxx
    Member

Jõusaal kui abivahed.nõustun täielikult.Mingisuguse põhiala kõrvalt või juurde.

in reply to: Ülakeha!! #161113
    matroxx
    Member

Mida ma üritan selgitada on see,et ükski treening varjant ei tohiks domineerida teise üle.nii jõusaalis kui ka omakeha raskusega on võimalik SUUREKS saada.võib tuua näiteid küll ja küll.Lihtsalt igale algajale kohe saali soovitada ei tundu minujaoks õige.spordi alus on siiski aktiivne liikumine näiteks jooksmine,OMAENDA keha tundma õppimine ning alles siis paljude aastate pärast ehk jõusaal kui areng aeglustub.

Ning just nimelt kuna omakeha raskusega trenn arendab hästi lihasgruppide samaaegset kordineeritud tööd siis see on juba minuarvates suur eelis.

in reply to: Ülakeha!! #161086
    matroxx
    Member

On küll nõrgad oma SUURUSE kohta.muus osas ei vaidle.

in reply to: Ülakeha!! #161059
    matroxx
    Member

See väike poiss Buggati on tunduvalt suurem kui enam fitnessis kompleksides vaevlevatest ektomorfidest.ei saa vist päris olematu lihasega ikka olla kui ühe käega jaksatakse lõuga tõmmata,hoota kaugust üle 3m hüppata jne.

teiseks mis kuradi lihasekasvatamise jama se koguaeg on.lihtsalt selleks saalis käia et suur olla viitab pigem kompleksidele.Mõni suur poiss ütles et ma olen väike ja nõrk…umbes nii.

sa võid ju oma lihast treenida kuid kui sa oma suure massiga nagu puuhobune liigud ja mitte vastavat jõudu ei oma siis jääb üle vaid naerda.

Mina olen lõplikult sellega oma arvamuse ka öelnud nii,et kui seedi öeldut siis tõesti teie probleem.

in reply to: Kätekõverdused? #160975
    matroxx
    Member

Eks se ole ikka nii et igaüks näeb asja oma mättaotsast.minuarvates lihast treenida lihtsalt kasvatamise nimel on tobe.mina treenin eesmärgi nimel kus ma seda reaalselt rakendan.selline on minu arvamus ning kuna selline treening mulle tulemusi toob siis olen igati omakeha raskusega treenimisi poolt.samuti on asi erinevate treening viiside EELISTAMISES.treeningu üks pool on füüsiline,teine aga vaimne töö..kõik ei käi saalis maksimaalset lihast kasvatama.Tähtsam võiks olla lihtsalt hea füüsise saavutamine,mitte lihtsalt võimalikult suure lihase kasvatamine.

in reply to: Kätekõverdused? #160955
    matroxx
    Member

Ma ei saa aru kus tuleb inimestel arvamus,et jõusaal on mingisugune NORM ja kõik muu on imiteerimine ja tühjakargamine. Esiteks ütlen,et mida sa teed selle kangi surumisega üldse??kus rakendab üks tavaline inimene seda?

Soovitan rinnale teha kätekõverdusi jalad seinavastus,juhul kui kohe ei jaksa siis lihtsalt kõrgemale näiteks toolile asetatuna.Tasasel pinnal proovige käed koos teha.

Veel võib tavalisi kätekõverdusi teha lisaraskusega jne jne.

Tõsi tõsi et omakeha raskusega treenides tugevaks ei,saa imelik ainult,et niisama saalis rinnalt surumist proovides läks mul 120kg üles.

Kui nüüd lähitulevikus veel 140 peaks minema siis olen ju eriti nõrk.

Ühesõnaga on omakeha raskusega võimalik väga korraliku lihase ehitada ning selleläbi saada hea kehavalitsemise oskus jne mida saalis kindlasti ei saa.

in reply to: Ülakeha!! #160744
    matroxx
    Member

täiesti olen nõus,et saali ei minda vedelema ning et seal on võimalik korraliku treeningut teha.tegelikult tahtsin ma öelda,et edukalt saab jalgu treenida ka omakeha raskust kasutades.eks se oleneb siis tõesti isiklikust eelistusest kus ja millistes oludes seda tehakse.

in reply to: Ülakeha!! #160736
    matroxx
    Member

Kahtlemata on jõusaal sinujaoks parim koht,mitte aga üldiselt kõikidele .väljas treenida ning abivahendeid kasutamata on meeltult raskem ja vaeva nõudvam kui kuskil kinnises ruumis ETTEANTUD raskustega vehkida.proovi näiteks väheke aega ühe jalga vaheldumisi objektile üleshüppeid teha ning siis näed mis asi raske on.

in reply to: Ülakeha!! #160577
    matroxx
    Member

ise leian et jalgu ei pea absoluutselt saalis tegema.ise tegelen sprindiga,parkouriga nii et jalad saavad piisavalt vatti.aegajalt käin saalis ülakeha ka tegemaks.

in reply to: Kodukootud jõusaali asendused. #159972
    matroxx
    Member

Vormi saamiseks ei pea sugugi jõusaali minema.alti leidub lõuatõmbe torusi,kätekõverdusi saab teha,kükke ühe jalaga jne jne.suhteliselt piiramamatud võimalused tegelikult.

in reply to: jõusaal mõneks ajaks pooleli #159202
    matroxx
    Member

sellega nõustun.

in reply to: jõusaal mõneks ajaks pooleli #159200
    matroxx
    Member

no ise ma ei käi üldse saalis vaid kasutan treenimiseks oma keharaskust.arvan,et ei pea olema alati mingisugune kava,et vormi saada.

in reply to: jõusaal mõneks ajaks pooleli #159193
    matroxx
    Member

Ei tea miks on se inimene tola kes tahab ise avastada treening viisid.minuarvates on vale kohe jõusaalis mingi kavajärgi raiuma hakata ,et kohe võimalikult suurt lihast saada.esiteks tuleb mingisugune füüsiline vorm saavutada ja enda keha tundma õppida ning siis alles edasi mõela .tundub,et mingid kompleksid on inimestel kes hirmsasti võimalikult kiirelt ja effektiivselt suureneda tahavad.

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 897 total)