Skip to main content

matroxx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 826 through 840 (of 897 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lurich,Aberg ja Hackenschmidt vs tänapäev #187448
    matroxx
    Member

Arvestades lihasmassi polegi neil erilist jõudu.

in reply to: Madalalaubalisus! #185678
    matroxx
    Member

No se on jama jutt,et enne 30ndat eluaastat on tegemist lapsega ja peale seda kui IMEVÄEL tark inimene.

inimesed on niivõrd erinevad.näen tänaval isegi kes veel 35 aastaselt bmw-ga mööda tänavaid ringi kihutavad,karjuvad täiest kõrist nii kuis jaksavad ning ei ütleks ka kaklusest ära kui ainult võimalus avaneks.

Minuarvates on juba lapseeas võimalik näha milline inimene on ja missugune tema käitumine hiljem on.

Ainult väga vähesed suudavad end muuta ning ”normaalseks” hakkata.

in reply to: Madalalaubalisus! #185628
    matroxx
    Member

Tundub naljakana natukene see olin siis niipalju ja naapalju kergem.

vahet ei ole eriti kui raske või kerge sa oled.Tänapäeval ei ole erilist austust ega ka hirmu kellegisuhtes.

tulevad 14 aastased nagad ka lõdvalt minuga hüppama kui tahavad, kaaluga nad siis 40 või l30 kg kuigi ise ma rohkem kui poole raskem:)

samas jah kõige hullem ikka see,et üksi tulla ei julge pmt keegi.ikka nurgataga kuskil kamp või sõbrad ootamas.

in reply to: Madalalaubalisus! #185586
    matroxx
    Member

no ma arvan et üks igati normaalne inimene saab nendest seadustest aru ning ei hakka oma enda vaimukat nägemust õigustama.

fakt on see,et kui keegi sind ründab siis sinul ei ole õigus teda tappa ning hiljem kirvega raiuda.

ennast tuleb kaitsta see on selge,kuid igasugune kättemaks ning hiljem ründaja tahtlik vigastamine on kah minuarvates vale.

in reply to: Peksa saamine #133884
    matroxx
    Member

Jõle hea on jälgida neid ”suuri ja võimsaid mehi” kes spordihallide nurgas koti taovad ning siis peale kahte lööki jalutavad saalis ringi oks laiali.

vähe on tõesti neid kes tõelistelt võitluskunstidest huvitatud on ning hingega asja juures.

mulle tundub ,et sellistest nurkadest tulevadki just need jõmmid kes endast jube heal arvamusel on ning tänaval probleeme tekitavad.

in reply to: Hambatraumad #136155
    matroxx
    Member

no kui kild väljas siis keegi vast ei hakka tervet hammast välja kiskuma lihtsalt sellepärast ,et ehk tuleb odavam kokkuvõttes.enda hambad on ikka midagi muud kui mingi junnid.

in reply to: Isomeetriline jõud naistel 3X suurem. #99662
    matroxx
    Member

selles võib tõde olla küll kuid üldistada siiski ei saa.inimesed on niivõrd erinevad.

in reply to: Isomeetriline jõud naistel 3X suurem. #70206
    matroxx
    Member

võibolla tuleneb se sellest et mehe lihaskond on juba oma treenimata olekuks looduse pool paremini arenenud kui naisel.

arvestades et mõlemad on end samapalju liigutanud siis naisel on palju rohkem ruumi oma reaalse maxi poole kui mehel ning sellepärast on tal antud raskust ka lihtsam hoida.

kui mõlemad end tippvormi viiksid siis tulemused oleks sarnased.

Se on minu loll seletus sellele mis võib aga täiesti vale olla.

in reply to: Isomeetriline jõud naistel 3X suurem. #137295
    matroxx
    Member

Isiklikult arvan et se jutt on jama seal.juba väide,et 3x on naistel isomeetriline jõud suurem kui meestel tundub ebareaalsena.

kõik oleneb siiski treenitusest ning ka füüsilistest eeldustest.

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #166282
    matroxx
    Member

Nõustun täielikult selle kohapealt.

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #166766
    matroxx
    Member

Minupärast süstigu või pumbaku end surnuks ja asi mats.ega mind ka eriti ei koti.

avaldasin lihtsalt enda arvamust ja kõik.

ei tasu nii julmalt õhku täis ka minna kui keegi takka kiitmise asemel midagi muud ütleb.

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #166825
    matroxx
    Member

minuarvates on nende naiste puhul tegemist mingisuguse probleemiga vähemalt kui mitte vaimse häirega.

ma pole väitnudki et mulle lihas ei meeldi aga sellisel kujul nagu nende puhul on JAH see minuarvates ebardlik ning viitab mingisugusele isiksuse probleemile.

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #149568
    matroxx
    Member

Ei tasu mõnel oma jutuga nüüd päris üle ka mängida.see et mõnele ei meeldi lihastes naised ei tähenda seda,et nad muud ei teekski kui ainult jälgivad ja vahivad mis kellegile sobib või mitte.

samuti ei otsi mina inimestel vigu jne.avaldasin lihtsalt arvamust.

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #155700
    matroxx
    Member

Soov oma keha treenida ja vormida on täiesti normaalne.

nende puhul on tegemist aga siiski mingisuguse vaimse häirega.kõik se viitab ikkagi mingisugusele sisemisele probleemile.

loomulikult igaühe enda asi mis teeb aga minuarvates on nendepuhul normaalsusest asi juba liiga kaugel.

matroxx
    Member

Ma ei ole ise kunagi saalis rinnalt surumist tõsiselt treeninud ning tegelenud siiani vaid pmt parkouriga.

85kg juures on rinnalt surumise rekord 115.ei ole küll muljetavaldav kuid omakeha rauskusega treenide selline tulemus saavutada on minu enda arvates päris hea.nii et usuks küll et üks tõsine korvpallur võib 120-140kg suruda,üksikud rohkemgi.

Viewing 15 posts - 826 through 840 (of 897 total)