matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
Memberomaenda keharaskusega trenni ligi 5 aastat.
parkouri ning sprindiga tegelen.
ma ei ütleks,et mul just kurejalad all on.tõsi mitte küll kuluturisti jalada aga samas ka makaronid mitte.
matroxx
Memberno kui sa pikka aega oled ühe kavajärgi teinud siis ilmselt keha harjunud sellega ning tulemusi ei ole.pead muutusi sisse tooma.
matroxx
Memberhardgainer…vaadates pikkust ning kaalu.muidugi see ei ole otsesel määrava aga pakun,et tulemused ei tulegi sulle nii kiirelt.
samas 3 aasat on pikk aeg.mingi areng peaks ikka olema.toitumises või milleski on asi ikkagi kinni.
matroxx
Memberjustnimelt..pigem arenevad jalad lihtsalt kui ülakeha.
samuti üldiselt inimesed kes valivad oma keharaskusega treeningu ei aja taga otseselt massi vaid suutlikus iseennast tõsta jne mida saalis masinatega on võimatu saavutada.suuresti sellest,et tegemist hoopis erinevate treeningmeetodite ja eesmärkidega.
matroxx
Memberkui tegemist on omaenda keharaskusega treenimises siis mis HIRMsuurest ülakehast sa räägid.
ma ütlesin lihtsalt,et ei pea taga ajama mingeid võimsaid jalgu.püüa rohkem aru saada mida ma öelda tahtsin.
matroxx
Memberega ei peagi alati mingeid SUURI jalalihaseid taga ajama.oleneval eesmärgist muidugi.
matroxx
Membertäiesti normaalne,et kui inimene midagigi asjast jagab ja aidata tahab siis ta ka nõu annab.
kui ikka jube valivaks ning tagatippuks ka ülbeks minnakse nõuandjate suhtes siis jahm…kurb.
matroxx
Membertegelen sprindiga teist aastat…olenevalt distantsist on just kiiruslik vastupidaus väga oluline,muidugi ka tehniline pool jne.
kui rääkida aeroobsest vastupidavuses siis ja kuid kiiruslik on natuke midagi muud.
tõsi sprinterid teevad kiirusliku just ettevalmistus perioodil enne võistlusi.hiljem lisandub jõu trenn.
matroxx
Memberolen aastaid ise sarnaselt treeninud ja ainuõigeks sellist viisi peangi:)kuidas kellegile muidugi.
mõned videod ka:
matroxx
Membermismoodi puudub kiiruslik vastupidavus?? ainuüksi plahvatusliku jõuga hakkama ei saa.
pmt kiiruslik vasupidavus ongi üks kõige olulisemaid külgi nii sprindis kui ka jalgpallis.
matroxx
Membertea midagi,magab surnuks äkki teise veel?
matroxx
MemberPalju õnne!
matroxx
Membereesmärk ilmselt lihsalt sitke ja jõuline lihas.samas ära muretse ega se massi ei tule nii lihtsal(vägisi)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
MemberPealkiri viitaks nagu sellele et selline ongi tüüpiline noor eestlane.jama puha.
matroxx
Memberküll aga saab ise selleks midagi ära teha,et need ei jääks haigeks.
-
AutorPostitused