Skip to main content

matroxx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 631 through 645 (of 897 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kodune Treening #232670
    matroxx
    Member

algselt minu jutu point ei olnudki see,et hirmsasti maha teha kangiga kükki.absoluutselt mitte.mõned tegelased aga oskavad näha ikka seda mida nad tahavad.

näha poolt olemises vastuolemist.aga pohkar see.minupoolt kõik.

in reply to: Kodune Treening #232663
    matroxx
    Member

mul pole mingit kükki foobiat.pean seda lihtsalt ebavajalikuks ning on minu põhimõtetega üsna vastuolus.

äärmisel juhul teen seda veel baas harjutusena aga kõik massi kasvatamised ja muu on üks suur lollus.tean et olen ehk vales foorumis omajutuga aga nii ma arvan.

in reply to: Haigusest taastumine. #232639
    matroxx
    Member

eks see nii ole.trenni isu on suur siis lihtsalt peab tegema.samas peab oma keha kuulama ka.

in reply to: Kodune Treening #232637
    matroxx
    Member

mõend parimad sprinterid maailmas ei teinud kunagi kangiga kükki jne.ometi olid nende päkad tugevad ning hüppe võime meeletu.

nagu ma ütlesin kükk on üks võimalustest kuid mitte ainust.kõige alus ei ole ta samuti.

võibolla tõesti on see nii jõutõstjate,kulturistide puhul…kuid mite igal mõeldaval juhul.ei ole see kükk mingi ime asi.ise ma pole kükki pmt mitte kunagi teinud kuid ometi on hüppevõime hea ja päkad tugevad.

in reply to: Kodune Treening #232633
    matroxx
    Member

kui eesmärgiks on jõusaalis trenn siis tõesti mitte.teistel juhtudel ei ole see vajalik.

in reply to: Kodune Treening #232608
    matroxx
    Member

ühesõnaga võid teha kükki kuid ei pea.tee nii nagu õigeks pead.jalgu on võimalik tugevaks saada erinevatel viisidel.vali endale sobivaim.

in reply to: No väärib teemat!!! #232572
    matroxx
    Member

ei tore ju:) aga eks õnnetused on kiired tulema nii.

in reply to: liha vs piimtooted. #232452
    matroxx
    Member

piim ja liha kokku vast ei käi aga eraldi väga vajalikud minuarvates.kus see tavainimene oma valgud ikka mujalt saab:)

in reply to: Kodune Treening #232402
    matroxx
    Member

no kui sa plaanid saali minna siis rohkelt varustus ei ole nagu mõtekas muretsedagi.viid end vaikset viisi vormi ning siis lähed saali üle.

in reply to: kõige mitmekylgsem kulturist #232381
    matroxx
    Member

arvan,et temale omaselt oskab ta väga hästi näidelda.see,et ta emotsiooniline ja suur lobamokk ei ole ei t’hendaks et ta näidelda ei oska.

in reply to: Kodune Treening #232378
    matroxx
    Member

jõurenni saab väljas külmal ajal väga hästi teha.kui keha on harjunud aastaringselt väljas treenima siis vihm,lumi ei ole mingiks takistuseks.

vast tõesti -20 kraadiga enam välja enam kipu.

ma ei ole siian päris aru saanud mins tingimustel muutub treening nö KODUSEKS treeninguks.kas see on treening koht,alternatiiv,vastand jõusaalile või mis?

in reply to: Kodune Treening #232316
    matroxx
    Member

pehmel pinnasele päkapeal hüpped ei ole väga koormavad ning ei lõhu jalgu. päkale tõus on samuti hea harjutus algul et tugevdada jalgu.

in reply to: Kodune Treening #232310
    matroxx
    Member

ega ei pea piirduma koduseintega.kindlasti läheduses mõni mänguväljak kus lõuatõmbe toru jne.juhul muidugi kui kuskil maal elatase siis võibolla tõesti ei ole.

suts teine teema on eesmärgid.ilmselt saab igaüks aru et lihtsalt kätekõverdusi tehes jna ei saa massi märkimisväärselt kasvatada.siis peaks võtma suuna kas sportvõimlemise tüüpi harjutuste poole või siis lihtsalt kombineerima tava harjutusi ja tegema neid raskendatult(erinevad nurgad,kalded jne)

ise olen valinud nende mõlemad viisid ning teen neid korraga.lihtsalt suutlikus palju kätekaid teha ei paku pinget eriti ning palju lõbusam on näiteks full planchi jaoks harjutada:)

loomulikult kuidas keegi õigeks peab ega ma dikteeriga kuidas ja mis.

in reply to: Kodune Treening #232291
    matroxx
    Member

vale jutt.ei pea olema mingit jõusaali tausta.keha on võimalik üles ehitada tasa ja targu.kohe ei pea hakkama rammima ühejalaga kükki ja hüppeid mis põrutavad.harjutused valitakse ikka vastavalt tasemele.mingit kangiga kükkimise soest siin küll ei ole.inimene kelle liigesed ei ole hüpetega harjunud võivad kükkida palju tahavad aga jalad rikuvad ära niikuinii kui hooletult teevad.

in reply to: Spagaat #232200
    matroxx
    Member

hinnata võib kõike asju kuid spagaat olgu siis juba sinupoolt nö ekstra võimekuse näitaja ja mille eest on võimalik lisa hinnet saada.

tavalises tunnis muidugi spagaati hinde peale nõdua ei saa ega tohikski.

Viewing 15 posts - 631 through 645 (of 897 total)