matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
MemberHOmmikusöök on ja jääb üheks olulisems toidukorraks.Puhtalt seetõttu,et ennast juba vaimselt üles äratada ja treeninguteks valmis olla.
Need mõned erandid siinkohal ei tähenda suurt mittemidagi.
matroxx
MemberIse ei saa õhtul süskareid eriti lasta kuna siis on uni vaevaline ning õudukad garanteeritud.Ka kipub uneparalüüs tekkima.
matroxx
MemberOlen ise ka katsetanud ning vähemalt tundub,et selline klassikale venitamine nii umb kuni 40 sekundit peale trenni on aidanud kiiremini taastada ning on hiljem puhanum tunne.
Samas võib üks tugevam staatiline venitus peale rasktet jõu või sprindi trenni olla üsna ebameeldiv ning liigselt kurnav kuidagi.Räägin isiklikust kogemusest.
Võibolla oleks peale raskemat treeningut targem keskenduda lihaslõdvestamisele ning venitada tugevamalt ehk järgmine päev mil taastavam,tehnilisem treening??
matroxx
MemberKüsimus jääb ikkagi MIS SUURED jalad?
matroxx
MemberMinuarvates elementaarne,et mingisugune spordijalanõu on jalas saalis.Samas suvel murupeal joosta paljajalu on super.igaüks kel füüsiline vorm lubab võiks seda teha.parem alternatiiv in ehk isegi rannaliival jooksmine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid saalis plätudes või paljajalu,parem mitte!
matroxx
MemberVaiksel tulevad sisse sõnad OMAL AJAL:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vanuse tuleb peale!!Tegelikult mitte ja need kunagised rekordid teed ka üle!!Edu!
matroxx
MemberEI usu aga mis tähtsust sellel on ?
matroxx
Memberkus sa võtad,et ta just troll on.Selliseid küsimusi võib vabalt võhiklusest ja asjatundmatusest küsida.
Ning ma ei leia,et keegi peaks siin üldse oma teadmisi Demonstreerima.
matroxx
Member…ja rumalale küsimusele veel rumalamalt vastata näitab teiepoolset arukust?
matroxx
MemberAinult rumal muigaks selle teema üle.Toitumine,söömine on ja jääb niiakaua kui ka inimkond eksisteerib.
Aga eks jah niikaua kui siseelundkond rasva ei mattu siis pole ka ju probleemi sellele inimesele.hiljem nutetakse ja halatakse,et miks ma küll varem ei võinud õigesti toimida.
Seetõttu arvan,et pole mõttet hakata demagoogitsema.Perekonnad on erinevad,probleemid erinevad jne jne.
matroxx
MemberNjah karm asi aga selline on elu kahjuks.Olen püüdnud näiteks oma vanavanematele toitumist selgitada jne aga peale näilist mõistmist ja arusaamist tuleb teema lõpetuseks selline kirves,et oi oi oi.
Keeldumine nende toidust tähendab neile seda,et nende söök ei kõlba või pole piisavalt hea.Võibolla ma üldse pirtsutan jne.Ega siin suurt midagi teha ei olegi.
Kui tegemist aga omaenda perega siis probleem ehk isegi raskem ning kompromisse leida raske kuid mitte võimatu.
matroxx
MemberHea artikkel!
veebruar 23, 2012 at 9:01 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #198185matroxx
MemberNja raam ei toeta tal enam suuremat lihasmassi,sellesmõttes,et edasi kasvades muutub ainult ümmargusemaks nagu pall.
Loodusepoolt pisike tüüp ning lühike ka siis võimast välimust ei saavuta ta niikuinii.mida edasi seda robustsem minuarvates.
veebruar 17, 2012 at 12:04 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #205741matroxx
MemberNii ja nüüd mõne sprinteriga trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 11:21 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #214401matroxx
MemberNiikaua kui teatud kaader loeb teksti sellisena nagu tahab näha ei jõutagi siin mingisugusele selgusele.
Keegi ütleb,et teatud punkti jõudmiseks võib valida ka alternatiivse tee siis teised kukuvad seletama,et näe järelikult väidab,et ülikool on mõttetu.
Öeldakse teiste eest sõnu ning siis pärast veel solvutakse ka sellepeale,tahtlikult,et saaks teema enda jaoks,mugavalt ära kallutada…
Ma ei ütlegi,et ma ise olen ilmeksimatu,kindlasti olen teinud mitmeid vigu ka antud teemas ning järgimõeldes olen kedagi tõenäoliselt ka solvanudki.
Kuid samas vahet ju pole,kas öelda otse näkku või teha seda kuidagi viidates,tobedaid võrdlusi tuues jne.
Edu teemaga!
-
AutorPostitused