matroxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
matroxx
Memberju siis mõistust oli ikka nii vähe,et katus tuli pealt ära juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
MemberFoorumis on tõesti raske arusaada millal tehakse nalja millal mitte.
ma üldiselt püüan ka alati naljaga võtta alati.tore,et asja selgitasite.
matroxx
Memberolen märganud ,et kui inimene oma arvamus avaldab siis esimene asi on koeh tema isiksuse ründamine.see viitab aga TEIE nõrkusele mitte minu.
matroxx
MemberIQ on suutlikus teatud tüüpi(enamasti matemaatilisi ülessandeid lahendada)
inimesed kes väldivad kaklust on mõistusega.kui vaja siis vaja aga kui ise otsida siis tegemist jobuga.
ning ära tule mulle ütlema mida mina julgen või ei julge.
matroxx
Memberharidustase ning iQ ei määra suurt midagi.kaklevad ka poliitikud ja nii,et vähe ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inimese madal harituse tase,üleüldine madal emotsionaalne intelligents on sageli kakluste põhjuseks.
matroxx
Memberilmselt puudub unereziim.eriti raske on varem magama jääda kui ollakse harjutud näiteks kell 1 öösel voodisse minema.
tuleb ennast maha rahustada enne.arvutitagant minnes und kohe kindlasti ei tule
Membernäen sellised pidevalt jooksuraja kõrval ühes spordihallis.enamasti vene keelt rääkivad tüübid kes Chuck Norrise stiilis jalaga vehivad ning mõned löögid poksikoti pihta teevad.
pealse seda tehakse tiir hallile peale,endale oks laiali.ju siis vaja üle tõstada kes on ikka boss ja andja mees.
nüüd vähemalt tean kust sellised tulevad.
matroxx
Memberkannaga näkku oli puhas näide.umb samalaadset tektsi võib kõik eelmised LK lugeda.
arusaadav on,et kui keegi sind ründab nii foorumis kui tänaval siis tuleb end kaitsta.
MemberMinuarvates näitab lapsikust soov sellist teemat lõputult edasi ”arendada”.
saaks ikka rääkida,et oi sellele lendas kand näkku ja see seedis põõsas hambaid jne.kaua võib sogada sellisel teemal?
matroxx
Memberei tohigi tugevaks saada?? mis BSsee nüüd on.inimesed on oma tasemelt erinevad ning vastavalt oma vaimsele/füüsilisele võimekusele teevad ka trenni.
aastatega jooksul kogunevad teadmised,oskused ning küllap suureneb ka tahe.
matroxx
Memberjust nimel..OLEVAT
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matroxx
Memberpuue on ehk midagi muud.tegemist ikkagi mingi vaimse häirega.
matroxx
Memberkas just inimest hukkama sellepärast peab hakkama.
Membermina usungi sellesse.point on,et paljud ei usu
Membermaailma saab muuta küll aga inimesed tahavad muutusi oma eluajal näha.selles ongi asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiamaani pole keegi surnuist ärganud ja tulnud kiitma kui hea või halb kõik nüüd on.
-
AutorPostitused